Overraskende fakta om Fiat Argo

Fiat Argo

Fiat Argo er kanskje ikke den minste Fiat-modellen, men den er en av de beste kompakte Fiat-modellene på markedet. Som de fleste Fiat-modeller er denne enheten kompakt, effektiv, praktisk og morsom å kjøre. Likevel, hva er de overraskende fakta om Fiat Argo?

Noen av de overraskende fakta om Fiat Argo er at den 3-sylindrede 1.0-liters Firefly-motoren er eksklusiv for det brasilianske lokale markedet. Videre deler Fiat Argo MP-1-plattformen med tre andre biler. På toppen av det, Fiat Argo 1.3 base motor var tilgjengelig med valg av en automatisert-manuell girkasse.

Sjekk ut problemene med Fiat Argo.

Hva er de overraskende fakta om Fiat Argo?

Fiat Argo erstattet Fiat Punto og Fiat Palio

Fiat avviklet Fiat Punto og Fiat Palio på grunn av lavt salg. Fiat Punto ble produsert fra 1993 til 2018. I 2018 ble imidlertid denne modellen avviklet etter at Fiat introduserte Fiat Argo i 2017. I motsetning til Fiat Punto, Fiat Argo gjør, og det er fortsatt i produksjon.

Fiat Argo har en sedan-versjon kalt Fiat Cronos.

Når Fiat lanserte Fiat Argo i 2017, det ble introdusert som en kombi, og det kom bare i en kropp stil. Ja, det er sant, og Fiat Argo er bare tilbys i en kombi karosseri stil å gjøre. Dette stoppet imidlertid ikke Fiat for å introdusere en sedanversjon av Fiat Argo, men ga den et annet navn. Sedan-versjonen av Fiat Argo er kjent som Fiat Cronos.

Fiat Cronos er basert på samme plattform som Fiat Argo, som er den Lille MP-S.

Den 3-sylindrede 1.0-liters Firefly-motoren er eksklusiv for det brasilianske lokale markedet.

Så vanskelig som det kan virke, kan ikke alle Fiat Argo-motorer bestilles hvor som helst. For eksempel kan den 3-sylindrede 1,0-liters versjonen av Firefly flex fuel-motoren bare finnes i det brasilianske lokale markedet. Denne motoren er svært populær i det brasilianske markedet på grunn av sitt slagvolumområde som gir lavere beskatning. Andre regioner bør være forberedt på å anskaffe Fiat Argo-modeller med 1,3-liters standardmotor.

  Mercedes AMG GLE43 Kupé / GLE63 S Coupe - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Fiat Argo produseres i Argentina og Brasil.

Fiat kan være et italiensk bilmerke, men de fleste av bilene er laget i landet. For eksempel er Fiat Argo-modellene laget i Brasil og Argentina, og ikke i Italia. Denne bilen har vært i produksjon i Brasil fra 2017 til i dag. Tvert imot begynte Argentina å produsere denne bilen i 2018 til dags dato. I Brasil produseres den i Betim, Minas Gerais.

Fiat Argo fikk en ansiktsløftning i juli 2022.

Til tross for at den bare har en generasjon, fikk Fiat Argo en ansiktsløftning for å forbedre utseendet og noen få funksjoner. Noen av endringene som Fiat gjorde var redesign av støtfangeren og frontgrillen, redesign av rattet og modifisering av interiøret.

Fiat Argo deler MP-1-plattformen med tre andre biler.

Som de fleste Fiat-modeller, Fiat Argo deler også sin plattform med tre forskjellige biler, inkludert Fiat Cronos, Fiat Fastback, og Fiat Puls. Fiat Cronos kommer med lignende funksjoner som Fiat Argo, mens de to andre er litt forskjellige.

Fiat Argo ‘ s 1.3 base motor var tilgjengelig med valg av en automatisert-manuell girkasse

Når Fiat Argo ble lansert i 2017, base 1.3-liters motor ble utstyrt med et alternativ for en automatisert-manuell girkasse referert til som GSR. Dessverre ble den faset ut i 2019.

Fiat Argos 1,8-liters E torQ I4 flex fuel er den kraftigste Fiat Argo-motoren.

Til tross for at Fiat Argo ikke er så kraftig som de fleste av konkurrentene, har den også en kraftig motor som kan gi konkurrentene et løp for pengene. Den kraftigste Fiat Argo-motoren er 1,8-liters inline-4 flex fuel-motoren. Denne motoren har en toppfart på opptil 121 km / t, og den kan akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 8,7 sekunder.

  Er Audi S4 en god bil?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Fiat Argo en god bil?

Generelt er Fiat Argo en fantastisk bil. Den er kompakt, økonomisk, praktisk, romslig og pålitelig. Tvert imot, dette er ikke en god bil hvis du leter etter en høy ytelse, luksuriøs eller rask bil.

Hvor rask er Fiat Argo?

Når du sammenligner denne kombi med de fleste av sine rivaler, vil du oppdage at det ikke er ganske rask. Biler som Volkswagen Polo og Audi A1 er mye raskere enn Fiat Argo. Likevel kan denne bilen fortsatt skryte av en raskere trim, som er utstyrt med 1.8-liters E.torQ I4 flex drivstoffmotor.

Denne motoren leverer opp til 139 hk @5,750 rpm og 139 lb-ft dreiemoment @ 3,750 rpm. Den har også en toppfart på 121 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 på bare 8,7 sekunder.

Hva er de vanligste problemene med Fiat Argo?

Selv om Fiat Argo er en ganske pålitelig bil, står den fortsatt overfor flere problemer. Noen av de vanligste problemene med Fiat Argo er fjæringsproblemer, dårlige bremser, sviktende støtdempere, et ratt som ikke fungerer, problemer med dashbordet, fjæringsproblemer, dårlig sidekollisjon og elektriske problemer. Uavhengig av problemene som denne bilen har, kan den vare lenge hvis den vedlikeholdes ordentlig.

Er Fiat Argo en god daglig sjåfør?

Ja, Fiat Argo er en enestående daglig sjåfør. Ikke bare er denne bilen kompakt, men den er også drivstoffeffektiv, praktisk og morsom å kjøre. Med en akselavstand på 99,3 tommer, en lengde på 157,5 tommer, en bredde på 68,9 tommer og en høyde på 59,3 tommer, er dette en liten bil som er lett å manøvrere i trafikken. Dessuten bør det ikke være noe problem å parkere den på en offentlig parkeringsplass.

  Mercedes Benz A - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvilke biler er i slekt med Fiat Argo?

Fiat Argo er en eksepsjonell kompakt bil med flere fremragende funksjoner. Likevel møter denne bilen også hard konkurranse fra andre bilmerker, som Audi A1, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Mazda 2, Vauxhall Corsa og Peugeot 208.

Legg merke til at de fleste av de ovennevnte bilene presterer langt bedre enn Fiat Argo, men det er billigere og mer økonomisk enn de fleste av dem.

Avsluttende tanker

Etter å ha sett på noen av de mest overraskende fakta om Fiat Argo, kan du gå videre og engasjere andre Fiat Argo-brukere og finne ut hvor godt de kjenner denne kompakte bilen. Totalt sett er Fiat Argo en enestående B-segment bil med mange eksepsjonelle funksjoner. Den er også effektiv, praktisk og pålitelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter