Overraskende fakta om Fiat e-Ulysse

Fiat e-Ulysee

Fiat e-Ulysse er et av de siste tilskuddene til Fiat-serien. Denne varebilen kjører på en elektrisk motor og har en fin rekkevidde. Den er også avansert, sikker og komfortabel. Men hva er noen av de overraskende fakta om Fiat e-Ulysse?

Noen av de overraskende fakta om Fiat e-Ulysse er at Fiat e-Ulysse kommer med mange innebygde sikkerhetsfunksjoner. I tillegg deler Fiat e-Ulysse EMP2-plattformen med fire andre biler. I tillegg er Fiat e-Scudo en varebilversjon av Fiat e-Ulysse.

Hva er de overraskende fakta om Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse har en medium og en stor versjon.

Før du kjøper en Fiat e-Uysse etter eget valg, bør du forhøre deg om størrelsene deres. Dette er fordi produsenten tilbyr mellomstore og store varebiler. Så hvis du vil ha mer plass, bør du vurdere å få en stor varebil med mer kabin og lasterom.

Den mellomstore varebilen har en lengde på 4956 mm, en bredde på 2010 mm og en høyde på 189 mm. I tillegg kommer den med totalt 900 liter bagasjerom. Den store versjonen av Fiat e-Ulysse har derimot en lengde på 5306 mm, en bredde på 2010 mm og en høyde på 189 mm. Videre har den totalt 1500 liter bagasjerom. Merk at begge bilene har plass til opptil åtte personer.

Fiat e-Ulysse kommer med massevis av sikkerhetsfunksjoner om bord

En av de tingene som gjør den nyeste Fiat e-Ulysse skiller seg ut er det brede spekteret av sikkerhetsfunksjoner den har. Noen av sikkerhetsfunksjonene som denne bilen kan skryte av er veigrepskontroll, trafikksignalgjenkjenning, kollisjonsvarsling og AEB-kontroll, filskiftevarsling, blindsonevarsling og ryggekamera.

Fiat e-Ulysse deler EMP2-plattformen med fire andre biler.

Fiat er kjent for å dele funksjoner med andre bilmerker som Peugeot, Citroen og Lancia. Så dette bør ikke komme som en overraskelse. I det siste, Fiat Ulysse delte sin plattform med Peugeot 807, Citroen C8, og Lancia Zeta. Den nåværende Fiat e-Ulysse deler sin EMP2-plattform med Citroen e-Jumpy, Peugeot e-Expert, Fiat e-Scudo og Opel Zafira-E.

  Vanlige problemer med Fiat 500L

Fiat e-Scudo er varebilversjonen av Fiat e-Ulysse.

Fiat e-Scudo deler samme plattform som Fiat e-Ulysse. På toppen av det har den de samme funksjonene, og den eneste forskjellen er at den ene varebilen er for å frakte mennesker og den andre er ment for å frakte last. Noen tror imidlertid at dette er to forskjellige biler, men det er det ikke. De deler de samme motorene og leverer lignende ytelse.

Fiat designet Fiat e-Ulysse for å frakte mennesker og Fiat e-Scudo for å frakte last. Så du bør velge riktig elektrisk Fiat varebil i henhold til dine behov.

Fiat e-Ulysse gir valuta for pengene

I motsetning til den tradisjonelle bensindrevne Fiat Ulysse, er den nyeste elektriske e-Ulysse ganske dyrere. Imidlertid gir denne bilen verdi for pengene på grunn av de enestående funksjonene den kommer med. Noen av de beste funksjonene som brukerne vil nyte på denne bilen inkluderer toppen av en rekke infotainment-system med innebygd teknologi som gjør det mulig for brukeren å kommunisere med sin smarttelefon intuitivt.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger med stilig og moderne design, Apple CarPlay og Android Auto.

Fiat e-Ulysse er den eneste Fiat-modellen som er i produksjon.

Mange kjenner kanskje Fiat Ulysse, som ble produsert mellom 1994 og 2010, men denne bilen er ikke lenger i produksjon. Etter å ha erstattet Fiat Talento i 1994, ble Fiat Ulysse erstattet av Fiat Freemont i 2010. Fiat Ulysse har imidlertid gjort comeback med sin nyeste elektriske versjon.

  Vanlige problemer med Fiat Ulysse

En annen ting som folk flest ikke vet om Fiat Ulysse er at den erstattet Fiat Talento. På den annen side, Fiat Ulysse ble etterfulgt av Fiat Freemont, som er en rebadged versjon av Dodge Journey.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er noen av de overraskende fakta om Fiat Ulysse?

Noen av de overraskende fakta om Fiat Ulysse er at Fiat Ulysse tar sin stil fra Stilo-serien. I tillegg er Fiat Ulysse’s 3.0 V6 152 kW motor den kraftigste Fiat Ulysse-motoren. Videre, Fiat Ulysse erstattet Fiat Talento, men det ble erstattet av Fiat Freemont.

Hvor rask er Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse kjører på en elektrisk motor og ikke bensin som sin forgjenger. Den elektriske motoren gir en effektiv, jevn og responsiv kjøring. På toppen av det leverer den en maksimal hastighet på opptil 80,78 km / t, og den kan akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 11,3 sekunder.

Hva er forskjellene mellom Fiat e-Ulysse Ulysse og Fiat e-Ulysse Lounge?

Selv om begge utstyrsalternativene er fra Fiat e-Ulysse-modellen, tilbyr Fiat e-Ulysse lounge mer luksuriøse funksjoner enn Fiat e-Ulysse Ulysee. På toppen av det, Fiat e-Ulysse Lounge tilbyr bare en seks eller syv-seters, mens Fiat e-Ulysse Ulysse kan konfigureres til å tilby syv eller til og med åtte seter.

Er Fiat e-Ulysse en god daglig sjåfør?

Selvfølgelig, ja. Siden Fiat e-Ulysse er en helelektrisk bil, vil den ikke koste mye å bruke på daglig basis. Denne familiebilen kjører på et 75 kWh batteri som kan dekke opp til 205 miles på en full lading. Dessuten er bilen veldig morsom å kjøre, og den forurenser ikke miljøet.

  Fiat Ducato 2.8 JTD-problemer

Men når det gjelder parkering og kjøring av bilen i trafikken, er det ikke den beste bilen å ha på daglig basis.

Hvilke biler ligner på Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse er blant de mest fremragende elektriske flerbruksbilene eller varebilene på markedet. Denne bilen er romslig, sikker, avansert, komfortabel og effektiv. Likevel møter den fortsatt hard konkurranse fra markedet. Noen av de nærmeste konkurrentene inkluderer Citroen e-Jumpy, Peugeot e-Expert, Fiat e-Scudo og Opel Zafira-E.

Konklusjon

Fiat e-Ulysse kan fortsatt være en ny elektrisk varebil på markedet, men det er en av de fineste. Denne e-van kommer med en utmerket rekkevidde, noe som er flott for de fleste familier. Dessuten er den svært avansert med avanserte funksjoner. Selv om den møter hard konkurranse fra andre helelektriske MPV-er på markedet, er den fortsatt en av de beste.

Nå som du vet noen av de overraskende fakta om Fiat e-Ulysse, kan du eie eller kjøre denne bilen med stolthet og diskutere dem med andre Fiat-elskere eller e-Ulysse-eiere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter