Er Fiat Ulysse en god bil?

Fiat Ulysse

Fiat Ulysse er blant noen få biler som har gjort flere comeback i markedet etter at produksjonen stoppet en stund. Fiat Ulysse og  Scudo gjorde comeback og tilbyr eksepsjonelle bilmodeller. Men er Fiat Ulysse en god bil?

Fiat Ulysse kan være en god bil for noen mennesker og dårlig for andre. Det er en god bil for familier som søker etter en stor bil som kan huse dem alle. I tillegg er det en eksepsjonell bil for de som ønsker effektivitet, komfort, romslighet og pålitelighet. Det er imidlertid ikke en god bil for de som ønsker en luksuriøs, avansert og høyytelsesbil. 

Historien om Fiat Ulysse

Fiat Ulysse er en stor varebil med plass til mellom 6 og 9 personer. Den første generasjonen av Fiat Ulysse ble laget mellom 1994 og 2002  , mens andre generasjon ble laget mellom 2002 og 2010. I det siste introduserte Fiat Fiat E-Ulysse, som er en hybridversjon.

Fiat E-Ulysse er slankere, komfortabel og mer avansert enn sine tidligere søsken. Denne bilen har to batterialternativer; 50 kWh og 75 kWh kapasitet. Den nye 100 kWh elektriske motoren leverer opptil 136 hk og med en toppfart på 130 km/t. Dessuten er denne elektriske versjonen kraftigere og moderne med et romslig interiør.

Noen av motoralternativene som tilbys på de eldre Fiat Ulysse-modellene er en 1.8-liters motor med 99 hk, 2.0-liter med 121 hk, 2.0-liters turbo med 147 hk, 2.0-liters JTD med  109 hk, 2.0-liters 16v motor med 136 hk og 2.2-liters JTD med 170 hk.

Funksjoner av Fiat Ulysse

Utseende

I motsetning til andre Fiat Minivans og MPVs, som Fiat Qubo og Fiat  Scudo, har Fiat Ulysse et tiltalende utseende. Fiat Ulysse henter sin stil fra den dristige, skarpe designen til Stilo-serien. Den slanke og moderne designen gjør at den skiller seg ut fra andre minivans på markedet.

  Er Fiat 124 Spider en god bil?

Fiat Ulysse kommer også med en komfortabel hytte og har plass til opptil 9 passasjerer. Setene på tredje rad er imidlertid ikke veldig komfortable og er bare ideelle for barn. Dessuten er interiørmaterialene av lav kvalitet, men hytta er godt organisert.

Prestasjon

Fiat Ulysse kommer med flere motoralternativer. Som et resultat varierer ytelsen i henhold til motoralternativet du velger. Men hvis du vil ha en veldig effektiv og miljøvennlig Fiat  Ulysse-modell  , bør du vurdere å velge den nyeste E-Ulysse som går på strøm.

Fiat Ulysse kan akselerere fra 0 til 60 på bare 13.1 sekunder, og den har en toppfart på 118 mph. Merk at jo kraftigere trimalternativet er, jo dyrere blir det.

Komfort og lasterom

Hvis du er en stor familie på jakt etter en komfortabel og romslig minivan, er Fiat Ulysse et utmerket valg. Denne bilen leveres med en stor hytte med en kapasitet på mellom 6 og 9 seter. På toppen av det har den en stor koffertplass med totalt 103.2 kubikkfot plass.

Sikkerhet

Selv om Fiat Ulysse ikke kommer med mange sikkerhetsfunksjoner, er det en ekstremt trygg bil. Takket være de passive, aktive og forebyggende sikkerhetsfunksjonene som Fiat Ulysse kommer med.

Drivstoffeffektivitet

Fiat Ulysse er også drivstoffeffektiv som den kommer med en NEDC drivstoff rating på 21,0 mpg i byen, 39,2 mpg på motorveien, og en kombinert 33,1 mpg. Så enten du bruker denne bilen til bykjøring eller lange reiser, vil du spare mye penger på drivstoff.

  Vanlige problemer med Fiat 500e

Pris

Fiat Ulysse kommer med 10 forskjellige varianter. Basismodellen er Fiat 2.0-liters 16v Dynamic med en basispris på rundt $ 20,000, mens Fiat 2.2-liters JTD 16v Prestigio går for rundt $ 28,200. Dette er litt høyere enn de fleste av konkurrentene.

Faq

Er Fiat Ulysse en god daglig sjåfør?

Ja, Fiat Ulysse er en fantastisk daglig sjåfør. Bortsett fra å være rimelig, bruker denne bilen ikke mye drivstoff, da den kommer med en drivstoffeffektivitetsvurdering på rundt 35mpg. I tillegg er det enkelt og billig å vedlikeholde da det registrerer mange problemer. Det eneste problemet med denne bilen er de billige materialene som brukes i interiøret, mer for de eldre bilmodellene.

Hva er de vanligste problemene med Fiat Ulysse?

Fiat Ulysse kan være en eksepsjonell varebil med stor hytte og stor bagasjerom, men den kommer også med forskjellige problemer. Noen av problemene du sannsynligvis vil møte med Fiat Ulysse er varmeproblemer, problemer  med elektriske vinduer, fjæringsproblemer, varmeproblemer, styringsproblemer og elektriske problemer.

Hvor rask er Fiat Ulysse?

Hvis du leter etter en minivan med høy ytelse og raskere, er Fiat Ulysse ikke et godt valg. Dette er fordi den leverer en toppfart på 118 mph, og det kan ta opptil 13.1 sekunder å akselerere fra 0 til 60 mph. Sammenlignet med de fleste av sine rivaler, er Fiat Ulysse rimelig treg.

Hva er den høye kjørelengden for Fiat Ulysse?

Fiat Ulysse er ikke den mest pålitelige minivanen på markedet. Men hvis den er riktig vedlikeholdt og tatt vare på, kan denne bilen klokke over 200k miles. Men hvis du kjøper en kvalitet brukt Fiat Ulysse varebil, se etter en med mindre enn 150k miles. Dette er fordi de fleste Fiat-modeller begynner å ha alvorlige problemer når de treffer over 150k.

  Er Fiat Argo en god bil?

Er Fiat Ulysse en god familiebil?

Ja, Fiat Ulysse er en eksepsjonell familiebil. Dette er fordi den kommer med en sitteplass på mellom 6 og 9 seter. Så hvis du har en stor familie, vil denne bilen lett imøtekomme alle familiemedlemmene. Dessuten kommer den med en stor lastekapasitet som vil romme mye bagasje og gjenstander for lange reiser.

Konklusjon

Fiat Ulysse er en flott bil for en stor familie. Denne bilen er romslig, komfortabel, rimelig, drivstoffeffektiv og enkel å parkere. På den annen side er det ikke ideelt for bykjøring, da håndteringen er dårlig. Videre består interiøret av spinkle materialer sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

Likevel er Fiat Ulysse fortsatt en enestående bil, da den har plass til opptil syv eller ni personer, avhengig av hvilken modell du velger. Det er også billig å vedlikeholde og brytes ikke lett ned.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter