Vanlige problemer med BMW 530e

BMW 530e problemer & feil

BMW produserer høyt utviklede og høyytelsesbiler. Og for det meste lever BMW 530 opp til denne forventningen. Imidlertid er BMWer også kjent for å ha mange problemer, og BMW 530ealso har ulike problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Men hva er de vanligste problemene med BMW 530e?

Vanlige problemer med BMW 530e er motorfeil, oljelekkasjer, elektroniske problemer, hybridproblemer, EGR-problemer og LED-kjørelys gulaktig misfarging. Mens BMW 530e har problemer, er den mer pålitelig enn andre BMW 5-serie modeller. Dessuten er de fleste av problemene enkle og billigere å fikse.

Hva er de vanligste problemene med BMW 530e?

Motorfeil

Selv om BMW 530e ikke har mange motorproblemer, kommer den likevel med flere motorproblemer. For eksempel har B48-motoren montert i BMW 530e blitt rapportert å ha sviktet remskiver som brudd. Som et resultat fører dette bruddet til at beltet kommer av dynamoen sammen med kjølevæskepumpen.

Dessuten har flere BMW 530e-brukere rapportert å høre merkelige lyder allerede en uke etter at de kjøpte bilen. Så hvis du støter på noen av disse problemene når bilen din fortsatt er under garanti, vil BMW ta seg av problemene.

Oljelekkasjer

Oljelekkasje er vanlig i mange BMW-modeller. BMW 530e er ikke et unntak. Oljelekkasje i denne bilen tilskrives tetningsbruddet. Så før du kommer til noen konklusjon om hvorfor bilen din lekker olje, må du kontrollere tetningen.

Hvis din BMW 530e lekker på grunn av en ødelagt oljetetning, må du sørge for å erstatte den med en ny. Dette problemet er imidlertid veldig frustrerende, da en bil av denne størrelsen ikke burde ha slike problemer.

  Hva er forskjellen mellom BMW 750i og 750Li?

LED kjørelys gulaktig misfarging

Et annet vanlig problem som BMW 530e-brukere har rapportert, er LED-kjørelysets gulaktige misfarging. Etter å ha brukt denne plug-in hybrid sedan for en stund, DRLs vanligvis blir ganske svak, eller du kan se misfarging på dem. Dette skjer normalt på grunn av en defekt modulforbindelse med lysrøret.

Ikke desto mindre er det enkelt å fikse dette problemet, da du bare må bytte ut LED-modulen. Men hvis problemet ikke er løst etter at du har byttet ut den defekte LED-modulen, kan det hende du må inspisere det interne lysrøret, da det kan være skadet. 

Hybrid problemer

Det er flere hybridproblemer som BMW 530e-brukerne opplever. De vanligste er batteriutladning og problemer med ladekabelen. Hvis 48V-batteriet lades helt ut, må du bytte det ut. Men hvis du fortsatt er under garanti, vil BMW dekke kostnadene for utskifting.

Problemet med batteriutlading er ikke bare vanlig i BMW 530e, men i nesten alle BMW elbiler og hybridenheter. Når det gjelder ladekabelproblemet, utstedte BMW en tilbakekalling. Dette er fordi TurboCord Portable Chargers har en kondensator som svikter og forårsaker potensiell brannfare.

Så før du kjøper en brukt BMW 530e, må du sørge for at den opprinnelige eieren har utbedret problemet eller erstattet den farlige laderen.

Elektroniske problemer

BMW 530 opplever også elektriske problemer, for eksempel at reservekameraet fungerer inkonsekvent, spøkelsesgass eller gasspjeld setter seg fast og cruise control-feil. Den gode nyheten er at de fleste av disse problemene kan håndteres av en profesjonell mekaniker eller ved å ta med BMW til et BMW-servicesenter.

EGR Valve problemer

EG-ventilen eller eksosgassresirkuleringsventilen er en del av bilen som hjelper den med å redusere utslippene. Så når EGR-ventilen fungerer optimalt, kan den bidra til å redusere forurensning til miljøet. Men hvis EGR-ventilen er dårlig og lekker, kan den forårsake alvorlig skade. Dette er fordi kjøleren er utsatt for lekkasje, og den kan lett ta fyr.

  Vanlige problemer med Audi S5

Ta alltid bilen med på inspeksjon og planlagt servicevedlikehold for å unngå slike farlige feil i bilen. Å oppdage en dårlig EGR-ventil er ikke lett, og det kan være dødelig. Løs lekkasjen eller bytt ut den skadede EGR-ventilen for å forhindre ytterligere skade eller kostbar reparasjon.

Faq

Er BMW 530e pålitelig?

Nei, BMW 530e er ikke pålitelig. Dette skyldes at de fleste eiere har rapportert et problem i sitt første eierår. Så selv om det er en hybrid sedan, er den fortsatt ikke like pålitelig som hybridsedaner fra Mercedes, Audi eller Lexus. Derfor bør du være klar til å bruke mer når det gjelder reparasjon og vedlikehold.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW 530e?

Ja, vedlikehold av BMW 530e er ganske dyrt sammenlignet med andre luksuriøse hybrid sedans. I gjennomsnitt vil det koste deg mellom $ 100 og $ 1800 for å vedlikeholde og reparere denne bilen. Likevel, hvis du sammenligner det med andre BMW 5-seriemodeller, er det langt billigere å vedlikeholde.

Hvor rask er BMW 530e?

BMW 530e har en toppfart på 146mph og den kan akselerere fra 0 til 62 mph på 6.2 sekunder. På den annen side kan BMW 530e xDrive akselerere fra 0 til 60 mph på 5.7 sekunder med en toppfart på 130 mph. Men når den er utstyrt med ytelsesdekk, kan den gjøre 146 km / t.

  BMW M5 pålitelighet

Hvor lenge varer et BMW 530e-batteri?

I gjennomsnitt vil BMW 530e-batteriet vare mellom 3 og 5 år. Ikke desto mindre vil dette variere i henhold til værforholdene i ditt område, type batteri, batteristørrelse og selvfølgelig kjørevaner. Derfor er det veldig viktig å installere et pålitelig og holdbart batteri.

Hvor mange mil tilbakelegger BMW 530e på elektrisk?

Som de fleste BMW hybridmodeller har ikke BMW 530e lang rekkevidde når føreren setter den til elektrisk. 530e sedan tilbyr en maksimal rekkevidde på 21 miles på elektrisk alene. Rekkevidden er imidlertid enda kortere på 530e xDrive på 18 miles. Derfor er strøm bare ideelt for kortere turer eller pendler.

Konklusjon

BMW 530e plug-in hybrid sedan er en luksuriøs, høy ytelse, sikker og drivstoffeffektiv bil, men det er ikke veldig pålitelig. De fleste eiere av denne bilen har rapportert problemer i sitt første år med eierskap. Og etter hvert som bilen legger på seg flere mil, vil flere problemer bli registrert.

Uavhengig av problemene som BMW 530e kommer med, kan de fleste av dem unngås ved å ta godt vare på bilen. Totalt sett er det en utmerket bil som vil hjelpe brukerne med å redusere utgiftene til drivstoff.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter