Vanlige problemer med BMW M4

BMW M4 problemer & feil

BMW M4 ble dannet da BMW bestemte seg for å sette BMW 3-serien kupé og konvertible inn i en serie av sine egne for enklere identifikasjon. BMW M4 er høy ytelse med utmerket håndtering og kraft. Likevel kommer det også med flere problemer. Men hva er de vanlige problemene med BMW M4?

Vanlige problemer med BMW M4 er ventildeksel og ventildeksel pakning lekkasjer, veiv hub problemer, termostat svikt, olje filter huset pakning lekkasjer, sviktende sluttfasen vifte motstand, problemer med kjøretøyet struktur, powertrain problemer, problemer med bremser, og olje pan pakning lekkasjer.

I motsetning til de fleste BMW-modeller, BMW M4 har hatt noen tilbakekallinger i det siste. Dessuten kan de fleste problemene vi har nevnt ovenfor unngås gjennom riktig pleie og vedlikehold. Dessuten kan de fleste problemer bli funnet i spesifikke modellår og ikke alle BMW M4s. 

Hva er de vanlige problemene med BMW M4?

Ventildekselet og ventildekselet lekker

I likhet med N54- og N55 BMW-motorene er S55-motorens ventildeksel og ventildekselpakning utsatt for sprekker og lekkende olje. Dette er fordi disse delene slites ut raskere og må endres mellom 20.000 og 50.000 miles. Gummitetningene på ventildekselet utsettes for høye temperaturer som forverrer dem raskere.

Tegn på et utslitt ventildeksel og ventildekselpakning er oljelekkasje, brennende lukt, røyk som kommer fra motorrommet og lavt oljenivå. Skift ut de skadede eller utslitte delene.

Problemer med drivlinje

Et annet stort problem som BMW M4-eiere står overfor er drivlinjeproblemer. Noen av de vanligste drivlinjeproblemene er løse tilkoblinger og sprekkstøy som kommer fra bilen når du bremser og parkerer. De fleste av powertrain-problemene er koblet til produsentfeil. 

  BMW 2-serien Gran Coupe pålitelighet

Feil på termostat

En termostat er en av de mest holdbare delene av en bil. Men etter å ha dekket over 100,000 miles, kan en termostat mislykkes i din BMW. Tegn på dårlig termostat lekker kjølevæske, høytemperaturavlesninger, merkelige lyder, uberegnelige temperaturendringer og økt drivstoffbruk. Bytt ut den sviktende termostaten for å løse problemet.

Oljepannepakning lekker

I likhet med ventildekselpakningen sprekker eller slites også oljepannepakningen i BMW M4 ut og begynner å lekke olje. Selv om dette problemet oppstår på BMW M4 før du treffer over 100k miles, de fleste BMW-modeller opplever dette problemet etter å ha truffet over 100k miles. Løs dette problemet ved å bytte ut den utslitte eller skadede oljepannepakningen. 

Sviktende viftemotstand i siste etappe

Den siste fasen vifte motstand normalt mislykkes på grunn av overoppheting i BMW. Men i noen tilfeller kan denne delen mislykkes på grunn av korrosjon. Hvis viften svikter, vil den ikke blåse noen tvungen luft. Derfor må du løse dette problemet på DIN BMW M4 ved å erstatte den med en ny siste etappe fan motstand.

Problemer med veivnav

Dette problemet påvirker normalt BMW S55 motorer mer enn noen annen type BMW-motor. Likevel er det ikke veldig vanlig. Problemer med veivnavet kan føre til interne motorproblemer. Å fikse denne delen er enkelt, da du må korrigere timingen og erstatte veivnavet.

Problemer med kjøretøystrukturen

Kjøretøystruktur har vært et problem med BMW M4. Flere brukere har klaget på vindstøy fra vinduer på grunn av kjøretøystrukturen. Tvert imot har andre brukere også klaget over forsetebelter med feil låsemekanismer, noe som er farlig i tilfelle en ulykke, da de kanskje ikke gir den sårt tiltrengte beskyttelsen.

  Problemer med Audi A3 1.8 TFSI

Oljefilter bolig pakning lekkasjer

Bortsett fra ventildekslene og oljepannepakningene som sprekker og lekker olje, sprekker og lekker også oljefilterhusets pakning og lekker olje. Så når du inspiserer ventildekselpakningen og oljepannepakningen, må du kontrollere oljefilteret og sørge for at det er i god stand. Hvis ikke, bytt den ut for å forhindre oljelekkasje. Oljefilterhusets pakning skal inspiseres hver 80.000 miles

Problemer med bremsene

Selv om bremsene fungerer perfekt og ikke burde være en bekymring, produserer de en forstyrrende lyd som kan forårsake panikk blant noen M4-drivere. Flere brukere har bemerket at føltes som sliping etter å ha satt på flere miles. Dette er et resultat av at småstein og fremmedlegemer setter seg fast mellom bremsebeskyttelsesplaten og platen.

FAQ

Er BMW M4 pålitelig?

BMW 3-serien og 4-serien produserer noen av de mest pålitelige BMW-modellene på markedet. De fleste pålitelighet byråer har rangert BMW M4 som litt over gjennomsnittet. Dessuten er BMW M4 utstyrt med S55 twin-turbo inline-6-motoren, som er pålitelig.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW M4?

Ja, vedlikehold av BMW M4 er ganske dyrt sammenlignet med de fleste bilene i sin klasse. Den årlige gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for BMW M4 er rundt $ 642, mens den årlige kostnaden for å opprettholde en vanlig bil er rundt $ 600. Dessuten er BMW reservedeler dyre, noe som utgjør den totale kostnaden for vedlikehold.

Hva er den høye kjørelengden for BMW M4?

Selv om BMW M4 har vært på markedet i mindre enn 10 år, er det lett å forutsi hvor lenge det vil vare, da det har nære likheter med BMW 3-serien. Med riktig pleie og vedlikehold kan denne bilen vare i mer enn 250 000 miles.

  Biler som ligner på BMW i8

Er en brukt BMW M4 verdt å kjøpe?

Det avhenger av bilens tilstand. Hvis bilen er godt vedlikeholdt med mindre enn 100.000 miles, er det verdt å kjøpe. Men hvis bilen er over 100.000 miles og dårlig vedlikeholdt, bør du ikke bruke en krone på en slik bil, da det vil være plagsomt og kostbart å fikse i fremtiden.

Avsluttende tanker

Enten du vil kjøpe en ny eller brukt BMW M4, er det viktig å vite problemene du kan møte underveis. Merk at noen BMW M4 modellår er mer pålitelig enn andre. Dessuten har ikke alle modellår de samme problemene. Så før du kjøper en brukt BMW M4, er det viktig å vite hvilke problemer modellåret ditt sannsynligvis vil ha. 

Alt i alt er BMW M4 en høy ytelse, kraftig, rask, komfortabel og luksuriøs kupé. Det er også enkelt å håndtere og avansert. Likevel har den en høy startpris, og vedlikehold er ganske dyrt. Så hvis du kjøper en brukt modell, må du sørge for å få en brukt bil av høy kvalitet.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter