Biler som ligner på BMW i8

BMW i8

BMW i8 er en av de mest populære bilene på 2010-tallet. BMW i8 er laget mellom 2014 og 2020, og er en plug-in hybrid sportsbil med en elegant design, utmerket drivstoffeffektivitet og et luksuriøst interiør. Men hvilke biler ligner BMW i8?

Biler som ligner på BMW i8 er Acura NSX, Audi R8, Chevrolet Corvette, Lexus LC, Mercedes-Benz AMG GT og BMW 8-serie. Bilene vi har nevnt deler noen funksjoner med BMW i8. Det kan være kraft, ytelse, design eller til og med pris.

Hvilke biler ligner BMW i8?

Acura NSX

Acura NSX er blant de stiligste sportsbilene på markedet. Designet er nesten likt BMW i8. De selges også til nesten samme pris som Acura NSX går for $ 159,495, mens BMW i8 går for $ 148,495. Så, NSX er litt dyrere enn i8.

Prisen på Acura NSX er imidlertid forsvarlig, da den ser sportsligere ut med eksepsjonell ytelse og en kjekk hybrid drivlinje. NSX leveres med en 3,5-liters V-6-motor med en elektrisk motor som jobber sammen for å produsere maksimalt 573 hk. Dessuten er Acura NSX også raskere enn BMW i8, da den kan akselerere fra 0 til 60 km / t på 3.1 sekunder, mens i8 tar 4.4 sekunder.

Chevrolet Corvette

En annen nydelig og kraftig bil som ligner på BMW i8 er Chevrolet Corvette. Bortsett fra det flotte utseendet, fungerer Chevrolet Corvette også enestående da den er utstyrt med en 6,2-liters pushrod V8-motor. Videre produserer den maksimalt 495 hk og 470 lb-ft dreiemoment.

  Beste BMW Hybrid biler

Chevrolet Corvette kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 2.8 sekunder, og den har en toppfart på 190 mph. Det er også drivstoffeffektivt som det har en EPA rating på 16 mpg i byen, 16 mpg på motorveien, og en kombinert 19 mpg. 

Noen av funksjonene som Acura NSX og Chevrolet Corvette deler design, ytelse og pris.

Mercedes-Benz AMG GT

Mercedes-Benz AMG GT er den sanne definisjonen av en luksuriøs sportsbil. Bortsett fra det smidige og sporty utseendet, ser denne bilen stilig ut med avanserte funksjoner og utførelser. Den er også kraftig da den kjører på en 4,0-liters V8-motor med bakhjulsdrift som standard. Motoren leverer opptil 469 hk og 465 lb-ft dreiemoment.

Mens BMW i8 og Mercedes-Benz AMG GT har et sporty design og kraftige motorer, er Mercedes-Benz AMG GT en toseter, mens BMW i8 er en fireseter. Prisen for basen Mercedes-Benz AMG GT er $ 116,895, som er billigere enn BMW i8. Dessuten er i8 mer effektiv enn AMG GT.

Audi R8

En annen vakker og kraftig sportsbil som ligner på BMW i8 er Audi R8. Audi R8 er en av de mest solgte sportsbilene i den siste tiden. Denne bilen er stilig, kraftig og luksuriøs. I likhet med Mercedes-Benz AMG GT kommer denne bilen med to seter.

Audi R8 er utstyrt med en 5.2-liters V-10-motor som produserer 562 hk og 406 lb-ft dreiemoment. Den har også et firehjulsdriftsystem med 7-trinns automatgir. Sammenlignet med BMW i8, er R8 mindre effektiv som den har en kombinert EPA rating på 16mpg. Og den opprinnelige prisen på denne bilen er rundt $ 185,050.

  Biler som ligner på BMW X5

Lexus LC

Hvis du leter etter en mer pålitelig sportsbil med lignende funksjoner som BMW i8, vil du elske Lexus LC. Denne bilen er godt designet med et luksuriøst utseende. Interiøret er også fortryllende, selv om det ikke er så luksuriøst som BMW i8 eller Mercedes-Benz AMG GT.

Med en startpris på $98,535 yter Lexus LC betydelig bra, men ikke bedre enn i8. Den er imidlertid mer drivstoffeffektiv enn i8, selv om BMW i8 leveres med et plug-in hybridsystem for å øke kraften. Lexus LC har en kombinert EPA-rating på 30 mpg, mens BMW i8 har 27 mpg.

BMW 8-serie

BMW i8 imponerte ikke mange, men BMW 8-serie står for å rette opp dette. Denne bilen kommer i kabriolet og coupe alternativer. Det er også vakkert designet med førsteklasses funksjoner og teknologi. Interiøret er godt bygget med high-end materialer.

Basen BMW 8-serien leveres med en twin-turbo inline-6 motor som leverer 335 hk og 368 lb-ft dreiemoment. På samme måte har basismodellen en startpris på $ 88,895, med high-end M850i xDrive cabriolet som går for hele $ 122,395.

Faq

Hvorfor ble BMW i8 avviklet?

Som de fleste BMW-modeller som har blitt avviklet tidligere, ble BMW i8 avviklet på grunn av lavt salg. Koronaviruset bidro også til det lave salget, noe som gjorde at BMW avviklet denne slanke og effektive modellen under pandemien i juni 2020.

Hvor rask er BMW i8?

BMW i8 kan akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 4.4 sekunder. På toppen av det har den en toppfart på 155 mph, som ligner på de fleste BMW-modeller. Når det gjelder rettlinjeytelse, er BMW i8 derfor på nivå med BMW M-modellene.                                                                                                                                                                                            

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Hva er de vanligste problemene med BMW i8?

BMW i8 har et elegant eksteriør og yter fremragende, men den kommer også med flere problemer som er verdt å merke seg. Vanlige problemer med BMW i8 er defekte sensorer, store dører, drivstofflekkasje, elektriske problemer, overoppheting av motoren og problemer med automatiske frontlykter. 

Er det dyrt å vedlikeholde BMW i8?

Ja, BMW i8 er en av de dyreste BMW-modellene å vedlikeholde og reparere. Ifølge Edmunds vil 2019 BMW i8 koste deg rundt $ 6,410 for å opprettholde i de første fem årene av eierskapet. I tillegg bør du forvente å bruke minst $ 2,710 i reparasjoner i samme periode. 

Bunnlinjen

Før den ble avviklet i 2020 etter at pandemien brøt ut, var BMW i8 en populær bil blant flere BMW luksuriøse sportsbilentusiaster. Denne bilen var slank, komfortabel, avansert, sikker og drivstoffeffektiv. Selv om den ble avviklet, er det flere lignende biler på markedet som interesserte kjøpere kan velge som nevnt ovenfor.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter