Vanlige problemer med BMW M8

BMW M8 problemer & feil

BMW M8 er en kraftig og høy ytelse kupé. Den kommer også i en konvertibel og 4-dørs gran coupe. Denne bilen er også avansert, komfortabel og trygg. Imidlertid kommer det også med flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Så, hva er de vanlige problemene med BMW M8?

Vanlige problemer med BMW M8 er utilstrekkelig skruing, feil setebelte lås anerkjennelse, defekt hydraulisk enhet, overflødig olje bruk, dårlige tennplugger, sviktende tenn spoler, og olje lekkasjer. Disse problemene er enkle å løse, og de fleste av dem kan unngås med riktig omsorg og vedlikehold.

Hva er de vanlige problemene med BMW M8?

Utilstrekkelig skruing

Til tross for at BMW M8 eksisterte i markedet i mindre enn 5 år, har den allerede hatt noen tilbakekallinger. En av grunnene til at BMW tilbakekalte denne modellen er på grunn av utilstrekkelig skruing. Siden noen 2018 til 2019 BMW M8 modeller ikke har nok skruing, høytrykkspumpen kan bli løsrevet og føre til drivstoff til å lekke ut.

Som et resultat kan dette føre til motorsvikt og øke faren for at bilen tar fyr. BMW tilbakekalte de fleste BMW M8-er laget mellom 18 juli 2018 og 24 juni 2019. Så før du kjøper en brukt modell laget i løpet av denne perioden, bør du bekrefte om eieren hadde problemet løst.

Feil låsgjenkjenning av sikkerhetsbelte

Et annet problem som fikk BMW til å huske M8 var den defekte setebeltelåsgjenkjenningen. Dette problemet ble registrert av BMW M8-modeller laget mellom 2019 og 2020. Hovedårsaken til dette problemet er en kort kabel som forbinder hallsensoren og setespennen.

  Vanlige problemer med Mercedes C230

Siden denne kabelen er ekstremt kort, kan sensoren løsne spennen, noe som fører til en defekt setebeltelåsgjenkjenning, noe som hindrer funksjonen til sikkerhetsselen og utplasseringen av kollisjonsputen. På lang sikt fører dette til økt risiko for skade når en ulykke finner sted. 

Defekt hydraulisk enhet

BMW tilbakekalte M8-modeller laget mellom 14 desember 2018 og 1 februar 2021 på grunn av en defekt hydraulisk enhet av bremsesystemet. Dette problemet kan føre til begrenset bremsestøtte og økt bremseavstand. Når dette problemet oppstår, vil det gjøre at ABS-systemet ikke engasjerer seg i tilfelle en ulykke. Som et resultat øker det faren for å bli skadet.

Så hvis du har tenkt å kjøpe en BMW M8 laget mellom 2018 og 2021, bør du sørge for at eieren hadde dette problemet løst før du betalte for bilen.

Overskuddsbruk av olje

BMW-modeller bruker ikke bare mye olje, men de bruker også spesiell og kostbar olje. Siden BMW M8 er utstyrt med S63 twin-turbo V8-motoren, brenner den mye olje. Som et resultat fører dette til at oljen tømmes raskere, og det kan også skade deler, for eksempel tetninger og pakninger, noe som forårsaker oljelekkasje.

Enten din BMW M8 er ny eller brukt, vil den fortsatt bruke mye olje. Den beste måten å holde den effektiv og prestere optimalt er å sikre oljefornyelse hver 15k til 30k miles. Dessuten bør du alltid fylle motoren med riktig type olje.

Sviktende tennplugger

Tennpluggen fungerer som varmeveksler ved å trekke uønsket termisk energi fra forbrenningskammeret og flytte varmen til motorens kjølesystem. Så hvis tennpluggen svikter, vil den ikke fungere som den skal. Som et resultat vil du se motorfeil, harde starter, redusert gass kjørelengde og grov tomgang.

  Vanlige problemer med Audi Q8

For å løse dette problemet må du erstatte de dårlige tennpluggene med nye. Dessuten er det viktig å bytte tennplugger hver 30.000 miles.

Dårlige tennspoler

Tennspolen fungerer sammen med tennpluggene. Det fungerer som en transformator. Så når tennpluggene er dårlige, vil tenningsspolene også gå dårlig. Tegn på en dårlig tennspole er dårlig drivstofføkonomi, tap av strøm, motorfeil, harde starter, vibrerende og sjekk motorlyset tennes.

Dette problemet kan løses ved å erstatte de dårlige tennspolene. Likevel bør tennspoler byttes ut hver 45k miles eller når tennpluggene byttes ut.

Oljelekkasjer

Som nevnt tidligere, brenner twin-turbo mye olje som ender opp med å påvirke de omkringliggende delene, for eksempel tetninger og pakninger. Disse delene slites ut raskere på grunn av utbrenthet. Som et resultat vil oljen begynne å lekke, noe som kan påvirke ytelsen til bilens motor, HVAC-system og radiator.

Den beste måten å løse dette problemet på er ved å bytte ut skadede deler. Derfor bør du ta bilen til en profesjonell mekaniker for å finne problemet og fikse det. Noen av tingene som skal byttes ut er oljefiltre, tetninger, pakninger og påfyllingshetter. 

FAQ

Er BMW M8 pålitelig?

Nei, BMW M8 er ikke pålitelig. Selv om BMW M8 har vært på markedet i mindre enn 5 år, er denne bilen ikke pålitelig. Dette er fordi det allerede har hatt over tre forskjellige problemer som fikk BMW til å huske noen modeller. Så hvis du leter etter en bil med færre problemer, er denne kraftige sportskupéen ikke det ideelle alternativet.

  Er BMW 530e en god bil?

Hva er den høye kjørelengden for BMW M8?

Hvis godt vedlikeholdt, BMW M8 kan vare over 250,000 miles. Dette er bare et estimat som BMW M8 ikke har vært på markedet i mer enn 5 år. Men likevel er BMW M8 utstyrt med S63 twin-turbo V8-motoren, som har vist seg å være holdbar. Så med skikkelig omhu bør bilen gjøre over 200.000 miles.

Er BMW M8 dyrt å vedlikeholde?

Ja, BMW M8 er ganske dyrt å vedlikeholde. Først og fremst har den registrert flere problemer enn de fleste av konkurrentene, noe som betyr at den har flere problemer å håndtere. Dessuten er BMW-deler og -tjenester kostbare, noe som fører til høye kostnader for reparasjon og vedlikehold.

Konklusjon

Nå som du vet noen av de vanlige problemene som BMW M8 kommer med, kan du investere i bilen å vite hva du kan forvente i fremtiden. Uansett å ha flere problemer, de fleste av disse problemene kan avverges ved å ta godt vare på din BMW M8 sportsbil.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter