Vanlige problemer med Mercedes C230

Mercedes C230 Problemer

Mercedes C230 var i produksjon mellom slutten av 90-tallet og 2000-tallet, og det var den rimeligere, økonomi-nivå C-klasse sedan.  Den første generasjonen av ble introdusert i 1997 og er nå en relativt pålitelig bil fordi den er enkel og enkel å jobbe med.

Den andre generasjonen av C230 er også en relativt pålitelig bil, og det samme er den tredje generasjonen av C230. Det er verdt å nevne at alle Mercedes-modeller trenger grundig vedlikehold for at de skal vare lenge. Hvis du faktisk opprettholder dem riktig, vil alle disse C230-modellene sannsynligvis vare i hundretusenvis av kilometer.

Dette er  imidlertid ikke uten problemer, og de vanligste problemene som plager disse bilene er fjæringsproblemer, motor- og kjøleproblemer, kollisjonsputeproblemer, drivstoffsystemproblemer og startspoleproblemer.  Noen av disse er dyrere å reparere enn andre, noe som betyr at de har muligheten til å pensjonere en C230 for tidlig.

Alt i alt er Mercedes C230 en pålitelig bil som er i stand til å tåle tidens test. Det er fortsatt ganske mange av disse blir kjørt over hele verden som er et testament til Mercedes kvalitet. Dette er imidlertid bare mulig hvis du opprettholder disse så tilstrekkelig som mulig.

Mercedes C230 suspensjon problemer

De tidlige generasjonene av C230 er kjent for å oppleve mange suspensjonsrelaterte problemer som frontspolefjærproblemer og korrosjonsproblemer.  Støtfestene er også et relativt vanlig problem, da de er kjent for å sprekke, spesielt hvis du kjører bilen din gjennom ulendt terreng i lang tid.

Spolefjærene er noen av de vanligste problemene med C230, og mange eiere oppgir at korrosjon spiller en stor rolle i den. Noen eiere oppgir til og med at Mercedes burde ha utstedten tilbakekalling for dette, da det er et utrolig farlig problem å komme over, spesielt mens du kjører på motorveien.

  Hva er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene?

Mercedes C230 motor og kjøling problemer

Eldre Mercedes-modeller og motorkjøleproblemer ser ut til å noen ganger gå hånd i hånd, og C230 er dessverre ikke et unntak. Than første problemet knyttet til motoren er lekkasje, mer spesifikt, oljelekkasje.  Etter hvert som bilene blir eldre, har de en tendens til å gå gjennom olje mye raskere, men dette er enda mer eksaggevurdert hvis bilen også lekker olje.

Noen eiere rapporterte til og med at oljelekkasjer har en tendens til å dryppe direkte på ledningsnettet, noe som betyr at ledningsnettet ditt også kan begynne å forårsake problemer. Kjøleproblemer er også kjent for å plage C230, spesielt hvis du ikke opprettholder slangene riktig.

Mercedes C230 Air Bag problemer

Senere C230-modeller ble også delvis påvirket av den beryktede Mercedes Takata-tilbakekallingen. Takata-tilbakekallingen pågår faktisk fortsatt i noen områder fordi antall berørte biler er så utrolig stort. Disse problemene er for det meste knyttet til en kollisjonspute som enten ikke distribueres når det er nødvendig, eller en som distribuerer når det ikke er nødvendig.

Det er forståelig hvorfor Mercedes og mange eiere rundt om i landet ønsker at dette problemet skal løses, da det kan føre til katastrofale konsekvenser. Mercedes har også sagt at de er mer villige til å fikse disse for biler i fuktige miljøer, noe som betyr at mange C230-modeller fortsatt er plaget med disse problemene.

  Vanlige problemer med Porsche Boxster

Problemer med Mercedes C230 drivstoffsystem

Senere C230-modeller er også kjent for å lekke drivstoff i noen få spesifikke områder som under baksetene og hjulbrønnene. Dette er et relativt kjent problem for disse Mercedes C-klasse generasjoner, men problemet her er at disse kan faktisk være katastrofale og fikse dem er ikke lett.

Du må først oppdage lekkasjene tidlig nok til at de ikke er ekstremt problematiske, og da må du erstatte dem etter å ha tatt fra hverandre hele baksetene.  Du bør imidlertid faktisk gjøre det hvis du vil unngå brannfare.

Mercedes C230 starter solenoid problemer

På slutten av 2000-tallet er Mercedes C230 en relativt anstendig bil når det gjelder elektroniskes, men problemer som oljelekkasjer over hele ledningsnettet  gjør det mye mer sannsynlig at et elektrisk problem bare venter på å skje.  Som sådan rapporterte mange eiere problemer med startspolen.

Disse har en tendens til å starte med sporadisk kontrollmotorlys, dårlig gass kjørelengde og grov tomgang.  Ulempen er at noen forhandlere ba om noen tusen dollar for å fikse dette. Dette er faktisk et problem for en så gammel og relativt billig bil.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes C230 verdt det?

Hvis du er en fan av sen 90-tallet og tidlig på 2000-tallet Mercedes, bør du få W203. W203 er fortsatt en relativt brukbar bil, noe som betyr at den tilbyr de helt grunnleggende nivåene av moderne teknologi.  Sammen med 230-motoren, bør du kunne bruke en i ganske lang tid.

Videre kan alle C230-modeller nå fås til en meget oppnåelig pris.  Når det er sagt, hvis du elsker epoken og du liker bilen, så er C230 virkelig verdt det.

  Hvor god er Mercedes EQS?

Er Mercedes C230 relaible?

Det er mange mennesker der ute som tror at biler som W206 faktisk er noen av de mest pålitelige Mercedes-modellene gjennom tidene. Dette er ikke tilfelle da gullalderen til Mercedes engineering kom tidligere, men det betyr ikke at W206 og andre C230 ikke er pålitelige.

Det er ganske mange stressende og rett og slett dumme problemer med disse bilene som de nevnte oljelekkasjeproblemene og problemene associated med Takata-tilbakekallingen. Imidlertid, hvis du tar hensyn til alle disse, bør du kunne nyte en C230 i flere tiår.

Hvor mye koster en Mercedes C230?

Tidlige C230-modeller kan nå bare fås for noen få tusen dollar, mens mer anstendige eksempler bør gå for dobbelt så mye.  W206 C230-modeller kan også fås for nesten ingenting, mens godt bevarte eksempler med lav kjørelengde ofte koster oppover på $ 10,000 XNUMX.

Uansett krever det ikke at du bruker så mye penger når du kjøper en C230, mens 1opprettholder C230 er også relativt enkelt. Disse bilene er enkle å jobbe med fordi de er enkle og de fleste mekanikere skal kunne gjøre vedlikeholdet ditt enkelt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

Nyheter