Vanlige problemer med Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E problemer & feil

Ford Mustang Mach-E er den aller første vanlige elbilen laget av Ford. Siden Ford er et gargantuansk bilselskap, investerte de stort sett milliarder i dette prosjektet som ikke bare var for å lage Mach-E, men å tjene som grunnfjell for mange påfølgende elektriske og hybride Ford-kjøretøy for å komme i ikke så fjern fremtid.

Når det gjelder pålitelighet,  er det vanligvis et tegn på problemer å komme ut med et helt nytt prosjekt, og for å være ærlig har Mach-E sin andel av problemer. På den annen side  er elbileriboende mer pålitelige enn ICE-biler som noe myker opp slaget. Uansett prøver Ford kontinuerlig å gjøre Mach-E mer og mer pålitelig.

De vanligste Problemene med Ford Mustang Mach-E er relatert til batteriet. Various utstyrsrelaterte problemer, problemer med ladesystemet, problemer med appen som følger med bilen, og problemer med ulike sikkerhetsprogramvaresystemer er også vanlige med Mach-E. Gitt, Ford prøver å løse mye av disse programvareproblemene mens vi snakker, men det kan være vanskeligere enn man kan forestille seg.

Uansett ser Mach-E ut til å være en anstendig pålitelig bil. Noen problemer kan ødelegge den generelle opplevelsen fullstendig og få deg til å ønske deg n elbiler kjøpt en, men bortsett fra det er Mach-E en kul elbil som bare kommer til å bli bedre etter hvert som tiden går.

Ford Mach-E – Batteriproblemer

Batteriet er et kjent fokuspunkt for en elbil fordi batteriet er kilden til all energi som både lar deg kjøre bilen og gjøre forskjellige andre ting som å slå på A / C.  Hvordanelbil er, hvis batteriet bestemmer seg for å slutte å fungere (som noen ganger er tilfelle med Mach-E), vil du bli sittende igjen med bokstavelig talt ingenting.

  Vanlige problemer med Hyundai Equus

Mange Mach-E-eiere har klaget over at bilen går i dvale og ikke vil våkne lenger. Dette skjer elbil en når bilen når en full tilstand av ladning og Ford sier at dette problemet er rent programvarerelatert. De sa også at problemer som disse kan løses uten å ta bilen til en forhandler, men juryen er fortsatt ute på den.

Ford Mach-E – Utstyrsproblemer

Når vi tenker på luksus, tenker vi vanligvis ikke på Ford.  Hvordanelbil er, Ford har kommet langt, og de lager nå biler som følger med nesten elbil  som erything du get på en luksusbil. Disse inkluderer soltak i full lengde, oppvarmede og avkjølte seter og en hel rekke smarte funksjoner som er designet for å gjøre livet ditt enklere og mer behagelig.

Hvordan elbiler, var det mange tilfeller der eiere har klaget over at takluken bokstavelig talt eksploderer uten en åpenbar grunn, og mange av dem sa også at vinduene også er tilbøyelige til å sprekke.  Noen eiere har også rapportert problemer med bakre bagasjeromslukejustering, men Ford hadde ingenting å si om dette.

Ford Mustang Mach-E – Ladeproblemer

Ford Mach-E er en bil som støtter de nyeste ladehastighetene i moderne tid, noe som betyr at Mach-E er på nivå med de mest avanserte elbilenepå dagens marked.  Hvordanelbil er, liker Mach-E noen ganger å åpne ladeporten uten en åpenbar grunn, og Fords ladenettverk er ganske disable sammenlignet med de store guttene i elbiler.

  Elektriske problemer med Fiat 500x

Noen eiere klaget også over at bilen nektet å lade under kaldt vær , mens andre har rapportert at bilen nektet å lade generelt.

Ford Mustang Mach-E – Appproblemer

Ford Mach-E kommer med en proprietær telefonapp som er designet for å kontrollere forskjellige funksjoner i bilen eksternt. Dette gjør at du kan bruke telefonen som nøkkel eller alltid kunne sjekke bilens ladetilstand eller kontrollere ladesykluser. Telefon / nøkkelfunksjonen fungerer ikke for noen eiere, og de lyse sinnene på Ford sa at problemet er uløselig.

Det virker som ford-forhandlere er i mørket når det gjelder å vite hva de skal gjøre når sinte kunder kommer og krever en eksplanatiom hvorfor noen funksjoner ikke fungerer. Dette er hva som skjer når et merke lager en helt ny modell fordi en helt ny modell vanligvis ledsages av helt nye sett med problemer.

Ford Mustang Mach-E – Ulike sikkerhetsprogramvareproblemer

Ford Mustang Mach-E leveres med en rekke avanserte førerassistansesystemer som unngåelse av frontkollisjon eller automatisk bremsing. Eiere har rapportert at disse systemene enten er for påtrengende eller ikke fungerer i det hele tatt. Vi må vente og se hvordan Ford håndterer problemer som disse før vi komfortabelt kan si at Mach-E er en pålitelig bil som helhet.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er en veldig interessant elbil, og det virker som om mange mennesker er interessert i å kjøpe en. Mach-E er laget for de som er vant til å kjøre Ford-modeller og de som liker det faktum at Mach-E er noe av en elektrisk SUV-versjon av den ikoniske Mustang.

  Vanlige problemer med Fiat Freemont

Mach-E er en knekt av alle bransjer som hjelper når det gjelder å prøve å selge bilen.  Hvordanelbil er, utmerker seg ikke i noe spesielt, men prisen anses å passe for Mach-E. Alt i alt, hvis du elsker bilens utseende og teknologi, bør du vurdere det.

Hvorfor gjorde Ford en elektrisk Mustang?

Mustang Mach-E er ikke en direkte elektrisk versjon av Mustang Coupe. Årsaken til at Ford brukte Mustang-navnet er å sikre at Mach-E skal tas på alvor. De vet at Mustang-merket holdes høyt i forhold og er et av de mest gjenkjennelige bilmodellnavnene i historien.

De regnet med at hvis de kombinerer Ford f ro m fortiden med Ford fra fremtiden, vil de kunne bygge en ny merkevarearv på det eksisterende ikoniske Mustang-navnet.

Hvor mye koster Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E starter på rundt $ 44,000 XNUMX, noe som gjør det dyrere enn VW ID.4 og Kia Nero ELECTRIC CAR, men ikke så dyrt som Tesla Model Y.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter