Er Ford Fiesta Ecoboost en god bil?

Ford Fiesta Ecoboost

Ford Fiesta Ecoboost er en av de bestselgende kompakte Ford-modellene på markedet. På toppen av det er Ford Fiesta Ecoboost også drivstoffeffektiv, pålitelig og morsom å kjøre. Uansett, er Ford Fiesta Ecoboost en god bil?

Ja, Ford Fiesta er en god bil hvis du ønsker en smidig, økonomisk, pålitelig, praktisk og morsom bil å kjøre. På den annen side er dette ikke bilen for deg hvis du leter etter en høy ytelse, kraftig og luksuriøs bil.

Og som alle biler kommer Ford Fiesta Ecoboost også med flere problemer som interesserte kjøpere bør være klare til å håndtere. Men hvis bilen er godt vedlikeholdt og reparert, kan den vare lenge. Det største problemet er at denne supermini-bilen ikke er så stor, så høyere mennesker kan ha vanskelig for å like den også.

Ford Fiesta Ecoboosts historie

Ford Fiesta er en supermini laget av Ford. Den kommer i enten en 3 eller 5-dørs hatchback eller en 4-dørs sedan kroppsstil. Det er også en 3-dørs varebil for det europeiske markedet. Ford begynte å produsere denne bilen i 1976 til dags dato. Dessuten har den også en forhjulsdrift layout.

Selv om Ford Fiesta har vært i markedet i flere tiår, har Ford Fiesta Ecoboost eksistert siden 2009 da Ecoboost-motorene ble introdusert. Som de fleste kompakte Ford-modeller har Fiesta Ecoboost forskjellige motoralternativer, med den populære er 1,0-litersmotoren.

Ford Ecoboost-motoren er en turboladet bensinmotor med direkte injeksjon med forbedret drivstoffeffektivitet og færre klimagassutslipp enn den naturlig aspirerte motoren som finnes i den tradisjonelle Ford Fiesta. Ecoboost fungerer imidlertid fortsatt som den vanlige motoren med samme kraft og dreiemoment.

  Er Ford B Max en god bil?

Funksjoner av Ford Fiesta Ecoboost

Utseende

Ford Fiesta Ecoboost er kanskje ikke den peneste bilen i sin klasse, men den ser fortsatt fantastisk ut. Det spiller ingen rolle om du velger 4-dørs sedan eller fem-dørs hatchback, du vil fortsatt få en elegant og moderne bil med et fint interiør, men materialene som brukes mangler ganske.

Prestasjon

Ford Fiesta Ecoboost kommer med fire motoralternativer som lar brukerne velge en bil med kraften og ytelsen de trenger. Motorene inkluderer alternativene 1,0 liter, 1,5 liter, 1,6 liter og 2,3 liter. Basemotoren, som er 1,0-liters produserer maksimalt 123 hk og 125 lb-ft dreiemoment.

Den 1,5-liters modellen produserer maksimalt 200 HP og 214 lb-ft av dreiemoment, mens 1.6-liters motoren produserer 182 HP og 177 lb-ft av dreiemoment. Sist, men ikke minst, den kraftigste motoren, gir 2,3-litersalternativet maksimalt 350 hk og 350 lb-ft dreiemoment.

Komfortabel annonse lasterom

Hvis du vil ha en mer praktisk bil, er Ford Fiesta Ecoboost hatchback det beste valget. Denne bilen er mer romslig enn Ford Fiesta Ecoboost sedan. Den har mer lasteområde, da baksetene kan brettes for å legge til mer plass. Begge bilene har imidlertid plass til opptil fem personer. 

Drivstoffeffektivitet

Hvis effektivitet er det du leter etter i en bil, er Ford Fiesta blant de mest effektive kompakte bilene du vil komme over. Dette er fordi det kommer med en EPAA-vurdering på 32 mpg i byen, 45 mpg på motorveien og en kombinert 39 mpg. Dette betyr at du vil spare mer penger på drivstoff sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

  Ford Fusion hybrid pålitelighet

Pris

Når det gjelder pris, er Ford Fiesta Ecoboost langt billigere og ideelt for folk som leter etter rimelige, pålitelige og effektive biler. Basen Ford Fiesta koster rundt 18 500 dollar. Prisen går opp hvis du ønsker en kraftigere motor, og det kan koste deg opptil rundt $ 23,500 XNUMX.

FAQ

Er Ford Fiesta Ecoboost verdt å kjøpe?

Ja, Ford Fiesta Ecoboost er en av de fineste småbilene på markedet. Denne enheten er morsom å kjøre, smidig, responsiv, komfortabel, effektiv, raffinert og pålitelig. Men hvis du leter etter en større, romslig og høy ytelse kompakt bil, vil du ikke like denne bilen.

Hva er de vanlige problemene med Ford Fiesta Ecoboost?

Ford Fiesta Ecoboost er en fantastisk liten bil med mange eksepsjonelle funksjoner. Men som de fleste kjøretøy, kommer det også med noen problemer som bør bemerkes før du investerer i det. Noen av de vanlige problemene med Ford Fiesta Ecoboost er tap av motorkraft, overoppheting av motoren, problemer med lavt drivstofftrykk, dørlåsfeil og mye mer.

Hvor fort går Ford Fiesta Ecoboost?

Ford Fiesta Ecoboost-modellen har fire motoralternativer, inkludert alternativene 1,0 liter, 1,5 liter, 1,6 liter og 2,3 liter. Ford Fiesta 2.3 Ecoboost er den kraftigste og raskeste. Den leverer en maksimal hastighet på 155 mph , og den kan også akselerere fra 0 til 60 på 5,7 sekunder.

Tvert imot er basemodellene som Ford Fiesta 1,0-liters Ecoboost-modellen ganske trege med en topphastighet på 121 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på 9,9 sekunder.

  Vanlige problemer med Ford Focus Ecoboost

Hvor lenge varer Ford Fiesta Ecoboost ?

Hvis bilen er godt vedlikeholdt og reparert, bør den enkelt klokke over 100,000 miles uten å ha alvorlige problemer. På samme notat varer de fleste Ford Fiesta Ecoboost-modeller lett over 200 000 miles. Noen eiere har rapportert klokker over 250,000 miles. 

Har Ford Fiesta Ecoboost sin verdi?

Ford Fiesta Ecoboost har en av de beste videresalgsverdiene på markedet. Dette betyr at den holder verdien bedre enn de fleste av sine billige rivaler. Etter 5 års eierskap er Ford Fiesta anslått å ha en avskrivningsrate på rundt 46%, noe som er bra.

Konklusjon

Ford Fiesta er en god bil hvis du vil ha en morsom, økonomisk, smidig, pålitelig og lett bil å kjøre. Men hvis du leter etter kraft, ytelse og luksus, må du kanskje se bort da Ford Fiesta Ecoboost mangler i disse områdene. Og hvis du bestemmer deg for å investere i denne lille bilen, må du håndtere problemer med overføring, clutch, motor og drivstoffpumpe.

Totalt sett er Ford Fiesta Ecoboost en fin og morsom bil å kjøre. Og med god omhu og vedlikehold kan denne bilen vare lenge.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter