BMW xDrive overføring problemer

BMW xDrive overføring problemer

Overføring spiller en viktig rolle i å sikre at BMW-motoren fungerer i riktig hastighet uten å gå veldig fort eller veldig sakte for dine behov. Videre sikrer det at BMW-hjulene dine får den ideelle mengden strøm. Men som alle bildeler utvikler overføringen også problemer.

Mens BMW-modellene med xDrive-systemet yter bedre enn de med RWD- eller FWD-systemet, har de også overføringsproblemer. Så, hva er BMW xDrive overføringsproblemer?

Vanlige BMW xDrive overføring problemer er støyende utstyr når i nøytral, hyppig girglidning, harde overføring skift, skiftende forsinkelser, sliping når akselerere, brennende lukt, og feil dreiemoment omformer. De fleste av disse problemene oppstår på grunn av dårlig vedlikehold av overføring.

Hva er de vanlige overføringsproblemene med BMW xDrive?

Et støyende utstyr når det er nøytralt

Uansett hvilken BMW xDrive-modell du kjører, vil du fortsatt oppleve støyende utstyr når du er i nøytral, hvis overføringen mislykkes. Vær oppmerksom på at denne støyen bare kommer når bilen ikke beveger seg og er nøytral. Noen av de vanligste årsakene er utslitte stanglagre, et løst eksosanlegg eller et motorproblem.

Besøk mekanikeren slik at de kan kjøre en diagnostisk test og finne ut den virkelige skyldige. Hvis lagrene er slitt ut, bør de byttes ut. Bytt alle 16-stanglagrene og ikke bare de dårlige.

Harde overføringsskift

BMW-modeller med xDrive-plattformen gjennomgår også harde overføringsskift når noen av overføringsdelene ikke fungerer bra eller er defekte. Noen av disse delene inkluderer VANOS Solenoids, stempler, ventiler og feil dataprogramvare.

Hvis noen av de ovennevnte delene har et problem, må du løse problemet før girkassen kan fortsette å skifte normalt. Ellers vil du ha problemer med å skifte riktig.

  Vanlige problemer med Hyundai H1

Hyppig girglidning

En defekt overføring kan også føre til at utstyret skifter sakte eller inkonsekvent, noe som kan sette livet ditt i fare når du kjører på motorveien. Noen av årsakene til girglidning er lave væskenivåer, væskelekkasjer, defekte clutcher og defekte bånd. Tegn på girglidning er sjekk motorlyset som tennes, vanskeligheter med å skifte girkasse og merkelige glidelyder mellom girene.

Du må løse de underliggende problemene for å bli kvitt problemet. Se en mekaniker hvis det innebærer å bytte ut deler.

Feil dreiemoment omformer

Arbeidet med dreiemomentomformeren er å koble strømkilden til belastningen i automatiske girkasser. Dessuten driver den også væskepumpen for å få overføringen til å fungere. Så hvis dreiemomentomformeren begynner å mislykkes, kan det føre til at overføringen overopphetes og hemmer ytelsen.

Noen av symptomene på en dårlig dreiemomentkonverterer er lukker, glir, grøsser og overopphetes. Erstatt denne delen for å løse problemet.

Skiftende forsinkelser

Mens en dårlig overføring kan forårsake harde skift, kan det også føre til skiftende forsinkelser. Du kan oppleve mangel på respons eller forsinket respons når du skifter fra ett gir til et annet. Hvis dette skjer med DIN BMW xDrive, sørg for å inspisere overføring væskenivået og kvaliteten på væsken.

Skyll ut skitten transmisjonsvæske og fyll riktig mengde og kvalitet på væske i overføringen. Dette bør løse problemet. 

Brennende lukt

Hvis det er en brennende lukt i BMW xDrive, dette er et tegn på at du har en lekkende overføring væske. Dette kan være farlig hvis det ikke blir adressert i tide. Løs problemet som forårsaker lekkasjen og fyll væsken etter behov. 

  Vanlige problemer med Skoda Yeti

Sliping ved akselerasjon

Hvis du merker at overføringen din sliper eller rister, er dette et tegn på at noe er galt. I BMW xDrive-modeller med automatgir er dette en indikasjon på at planetgirsystemet er skadet. Mens bilen din har en manuell girkasse, er dette et tegn på at clutchen eller slavesylinderen er skadet. Byttet ut de dårlige delene for å løse dette problemet. Sørg også for at bilen din har de riktige væskenivåene.

Faq

Hvorfor foretrekker de fleste BMW-brukere xDrive fremfor bakhjulsdriftsystemet?

De fleste foretrekker xDrive eller all-hjulet-stasjonen systemet fordi det leverer strøm til alle hjul og ikke bare for- eller bakhjul som BMW RWD-systemet. Dessuten gir det også bedre trekkraft, noe som er ideelt for kjøring i forskjellige terreng.

Hva er det vanligste overføringsproblemet i BMWs?

Det vanligste overføringsproblemet i BMW-modeller er lav overføringsvæske eller overføringslekkasje. Dette skyldes vanligvis defekte pakninger, tetninger og rør. Dessuten er det også den store katalysatoren for ulike overføringsproblemer, for eksempel girskift, brennende lukt, girglidning og mye mer. 

Hvis du løser dette problemet, vil du ende opp med å fikse halvparten av overføringsproblemene som de fleste BMW xDrive-brukere gjennomgår.

Er xDrive-systemet bra på snø?

Ja, BMW xDrive eller firehjulstrekksystemet er perfekt på snø. Dette er fordi dette systemet tilbyr en dynamisk stabilitetskontroll. Så når bilen din kjører på en glatt eller våt overflate, kan den holde bilen i en stabil posisjon. Og sammen med blokkeringsfrie bremser spinner ikke BMW-modellen din av veien. 

  Vanlige Ford 2.3 EcoBoost problemer

Hvilken er dyrere å vedlikeholde – AWD eller RWD?

Selvfølgelig, BMW all-hjulet-stasjonen eller  xDrive-systemet er dyrere å vedlikeholde enn bakhjulsdrift eller forhjulsdrift systemer. Dette er fordi førstnevnte kommer med flere deler som krever vedlikehold, mens sistnevnte har noen få deler som trenger reparasjon og vedlikehold.

Hvor mye koster det å fikse en glidende overføring?

Kostnaden ved å bygge om en glideoverføring vil variere i henhold til delene som bygges om. Det varierer fra $ 100 til $ 600. På den annen side er kostnadene ved å erstatte en glidende overføring mye dyrere da den starter fra $ 1,800. Så å gjenoppbygge overføringen er billigere enn å erstatte den.

Bunnlinjen

Enten BMW  xDrive-modellen din er for morsom kjøring eller daglig pendling, vil det å ta godt vare på bilen gi deg trygghet og tilfredshet. BMW-modeller med xDrive-systemet er morsomme å kjøre så lenge de er godt vedlikeholdt.

Med de ovennevnte vanlige overføringsproblemer som BMW xDrive modeller opplever, opprettholde bilen over en lengre periode har blitt gjort enkelt. Når du overholder BMWs anbefalte planlagte vedlikeholdstjeneste, overføringsproblemer og andre vanlige BMW xDrive problemer vil være en ting fra fortiden.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter