Ford Mustang Mach-E Pålitelighet

Ford er hovedsakelig kjent for sine lastebiler og Mustang-serien. Mustang er en sportsbilserie som er veldig populær i verden. Mach-E er en helelektrisk bil, som ble introdusert i 2020, og den har også vært veldig kjent. Utseendet til bilen er ekstremt sporty, og spesifikasjonene er også gode.

Oversikt

Mustang er vanligvis en coupe eller kabriolet, men Mach-E er en 5-dørs kompakt SUV. Bilen har et batteri på 68 kWh som gir en estimert rekkevidde på nesten 350 kilometer. Den finnes i både RWD- og AWD-systemer. Det er også en annen variant av bilen, som har en utvidet rekkevidde på rundt 500 miles. 

Pålitelighet

Ford er vanligvis kjent for sine masseproduserte biler, men ikke alle er pålitelige. Det har vært mange problemer med Fords og deres kvalitet. Imidlertid er det mange flotte biler produsert av dem. Mach-E har vært ganske kjent, men den anslåtte påliteligheten til J.D Power er 60 av 100, noe som er ganske under gjennomsnittet. Likevel er bilen ny, og det vil være mange forbedringer i de neste modellene.

Sikkerhet

Ford har et godt rykte for sikkerheten til bilene sine. Mustang Mach-E har blitt testet i IIHS’s kollisjonstester, og den fikk en vurdering av «Bra». Bilen ble også navngitt i IIHS’ Top Safety Pick-pris. Den har også mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, cruisekontroll, kjørefeltsassistanse, etc.

Avskrivningssats

En annen viktig faktor for å vite påliteligheten til en bil er avskrivningsraten. Avskrivningene er ikke særlig høye i Ford-biler. Mach-E er en relativt ny bil, og det er vanskelig å bedømme avskrivningsraten, men den vil svekke seg rundt 13% per år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for elbiler er vanligvis lavere enn konvensjonelle ICE-biler. Elbiler trenger imidlertid også utskifting av deler og regelmessig vedlikehold for å kjøre problemfritt. Mach-E ville trenge rundt maksimalt $ 400 årlig for alt  vedlikeholdet.

  Ford EcoSport pålitelighet

FAQ

Er Ford Mustang Mach-E en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Mustang Mach-E er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Ford Mustang Mach-E og har den en turbo?    

Ford Mustang Mach-E har 266 hestekrefter og 317 lb-ft dreiemoment.

Hvor mye bakkeklaring har Ford Mustang Mach-E?

14,48 cm (5,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Mustang Mach-E har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Er Mach-E verdt det?

Ja! Ford Mustang Mach-E vil gi deg mye moro mens du kjører. Du kan kjøre den på hvilken som helst vei uten å bekymre deg for gasspriser. Videre er prisen på bilen også rimelig. Ifølge New Ride Reviews har Mach-E-effektiviteten vært solid på 5,5 miles per kWh. Han bemerket at motorveikjøring med passasjerer eller last i gjennomsnitt kan være mellom 2,6 og 4,4 km per kWh. Mach-E er en overbevisende elbil, til tross for noen få små problemer.

Er Mustang Mach-E bare elektrisk?

Ja! Ford Mustang Mach E er en av de beste elbilene som er tilgjengelig i dag. Mach-E er utstyrt med et utvidet batteri, bakhjulsdrift og en maksimal rekkevidde på 300 miles i henhold til EPA. 1. Mach-E mål 346 hestekrefter og 428 pounds i utvidet rekkevidde all-hjulet-stasjonen konfigurasjoner.

Kan jeg lade Mach E hos  Tesla supercharger?

Inside Devs sier at det for øyeblikket ikke er i stand til det. Tesla vil snart gjøre superladingsnettverket tilgjengelig for alle merker.

Hvor fort kan Mach-e gå?

Ford sier at Mach-E GT Performance kan treffe 60 mph på 3,5 sekunder.

Hvor fort lader Mustang Mach-E?

Mach-E’s DC hurtiglader er ikke så ille hvis du kommer til 80% SOC-nivå. Ford hevder en DC rask ladetid på mellom 10% og 80% på 52 minutter. Kyle klarte å lade batteriet på bare 49 minutter.

  Ford Fiesta ST Pålitelighet

Hvor lenge varer elbilbatteriene?

Svaret er – ideelt – at elbilens litium-ion-batteri skal vare maksimalt åtte år hvis du kjøper en ny. Om noen år bør batterilevetiden forbedres.

Skal jeg lade Mach E hver dag?

Du trenger ikke å lade bilen hver dag. Det kommer an på hvor ofte du bruker bilen din. Mesteparten av ladingen på Mach E vil foregå hjemme. For å sikre at kjøretøyet ditt har full lading hele dagen, er det best å koble det til om natten. Du kan bruke et 140V-uttak, men det vil bare gi deg en gjennomsnittlig rekkevidde på tre miles per time.

Bør du la elbilen være koblet til hele tiden?

Det er nesten alltid trygt å koble til en elbil. Batteriet er beskyttet mot overlading av elbiler. Det er helt kult å la den være koblet til.

Hvor mye strøm har Mustang Mach-E?

Mustang Mach-E basemodell har 266 hestekrefter. Imidlertid er den også tilgjengelig med 346 hestekrefter og bakhjulsdrift.

Har Mustang Mach E regenerativ bremsing?

Ja, Mach-E har regenerativ bremsing som bidrar til å spare energi. Standard rekkevidde Mustang Mach-E kan lade mellom 10 prosent og 80 prosent på bare 45 minutter, mens du lader på en DC hurtigladestasjon. Mustangs innebygde regenerative bremsesystem er et aggressivt tillegg til disse lademetodene.

Har Mach e  en sportsmodus?

Ja, Mach-e har en sportsmodus som i dette tilfellet kalles Utemmet. Ford sier at Untamed er en fin måte å øke spenningen på.

Har Mustangs trekkraftkontroll?

Ja, Mustang Mach-E leveres som standard med trekkraftkontroll. Denne bryteren finner du i Mustang rett bak skifteren. Den ligger på et veldig vanlig sted, men hvis det ikke er det, sjekk rattet. Det er veldig enkelt å engasjere og koble fra trekkraftkontrollen.

  Cadillac XT6 Pålitelighet

Har Mustang Mach-E et glasstak?

Mustang-eiere har muligheten til et glasstak på V6- eller GT-modeller. Dette gir dem en 360-graders visning, uten å ofre noen av kupéens allværsbeskyttelse. Den glidende solskyggen blokkerer UV-strålene og lar deg nyte utsikten på trygg avstand.

Har Mustang Mach-E selvkjørende?

Ford introduserer et nytt håndfritt førerassistansesystem, «lik i design med Tesla Autopilot» for Mustang Mach-E. Ford Mustang Mach-E var utstyrt med Ford Co-Pilot360 suite førerassistansesystemer da vi testet den i fjor.

Har Mach-E AWD?

Ja, det finnes en AWD-versjon av Mach-E. Mustang Mach-E, en rekkevidde-topping Mustang Mach-E, leveres med bakhjulsdrift og et utvidet batteri. Den har en EPA-estimert rekkevidde på 505 miles. Utvidet batteriversjon for firehjulsdrift har en rekkevidde på ca. 450 km.

Har Mach-E oppvarmet ratt?

Ja, den leveres med oppvarmet ratt. En Mustang Mach-E får det til å føles som om du sitter ved siden av en brann når temperaturen synker. I dette stille, intime helligdommen vil din drivkraft være en glede. Du kan velge å varme opp bilen med oppvarmede seter eller rattet.

Vil Mustang Mach-e holde verdien?

Det vil mest sannsynlig holde verdien bedre enn mange lignende SUVer. Disse anslagene viser at den gjennomsnittlige SUV har en 48.9% videresalgspris og at den gjennomsnittlige bilen beholder 46.5% av sin opprinnelige verdi. Ford Mustang Mach-E ventes å beholde 39,7 prosent av den opprinnelige prisen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter