Volvo vs. Lexus: Pålitelighet

Lexus er et av de mest pålitelige bilmerkene, og det vinner tydelig mot Volvo når det gjelder pålitelighet.

Lexus er en luksus divisjon av Toyota, som selv er en av de beste bilprodusentene når det gjelder pålitelighet. Den generelle folks tilfredshet og undersøkelser viser tydelig at Lexus ligger langt foran Volvo i pålitelighetsvurderinger. Selv å vedlikeholde en Lexus er billigere enn en Volvo.

Lexus regjerer i pålitelighet

Lexus ble grunnlagt i 1989 som et luksusmerke av Toyota. Deres mål var å gi fullstendig luksus og komfort med et snev av Toyotas pålitelighet. Nå produserer de noen av de mest luksuriøse bilene med stor pålitelighet. De har toppet pålitelighets- og pålitelighetsindeksene i ganske lang tid.

Lexus har vært favoritten til mange bilgjennomgangsorganisasjoner når det gjelder pålitelighet. JD Power ga Lexus en pålitelighetspoengsum på 81, noe som er veldig bra. De topper også andre lister som AutoExpress og Consumer Reports. Lexus har rangert øverst for pålitelighet av Consumer Reports. De har også en veldig høy ReliabilityIndex-poengsum på 79.

Individuelle Lexus-modeller rangeres også som de mest pålitelige bilene. De har en lav gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 551. De opplever også færre sammenbrudd, med 121 problemer per 100 biler. Lexus er også et av de sikreste bilmerkene, noe som maksimerer påliteligheten mer.

Problemer med Lexus

Som med alle biler opplever Lexus noen problemer. Imidlertid er de ikke store problemer og rapporteres sjelden av eiere. Den mest klagede på Lexus bilmodell er Lexus LS 460, som ble avviklet i 2016.

LS 460 møtte rundt 49 klager fra sine kunder, noe som ikke er et stort antall, men det var et betydelig antall for en Lexus. Et av problemene var smelting av dashbordet. Dette er en sjelden hendelse som ble rapportert i LS 460. Dette skjedde bare i ekstremt varme klimatiske områder.

  Lexus LS Reliability

Andre modeller som LS 250 eller ES 350 opplevde også noen klager. Smeltingen av dashbordproblemet var igjen utbredt i de fleste klagene. Både LS 250 og ES 350 opplevde dette problemet med LS 460. Selv om dette problemet var ganske sjeldent, var det veldig dyrt å erstatte hele dashbordet, så det var bemerkelsesverdig.

Volvos gjennomsnittlige pålitelighet

Volvo er kjent for sine sikkerhetsfunksjoner og minimalistisk luksusinteriør, og er rangert som gjennomsnittlig når det gjelder pålitelighet. Selv om de har hatt et rykte for å lage gode pålitelige biler tidligere, er det ikke tilfelle lenger. Volvo XC90 ble betegnet som den minst pålitelige bilen av Consumer Reports.

De utfører også gjennomsnitt på andre pålitelighetsrangeringer og lister. ReliabilityIndex ga dem en poengsum på 127. Dette er fortsatt en gjennomsnittlig poengsum, noe som gjør dem bedre enn mange bilprodusenter som BMW, Mercedes og Audi, men ikke i stand til å konkurrere med Lexus. Volvo ble oppført som det 23. mest pålitelige merket av 40 bilprodusenter. Dette er absolutt ikke det beste, men igjen gjennomsnittet.

Volvo står overfor et stort problem når det gjelder reparasjoner på grunn av den høye prisen på deler og vedlikehold. De har en høy reparasjonskostnad på $ 769 med 185 problemer per 100 biler. Likevel er de ganske kjent for sine sikkerhetsfunksjoner. Selv deres mest upålitelige bil har blitt betegnet som en av de sikreste bilene av IIHS.

  Bryter Volvoer mye sammen? Er Volvo en pålitelig bil?

Problemer med Volvo

Volvo har hatt problemer med transmisjonssystemet og bremsesystemet hele tiden. Den mest klaget på bilen er den store XC90 SUV. XC90 hadde mange problemer, noe som gjorde det generelle merkets pålitelighet lavere. XC90 opplevde noen ytterligere problemer med for tidlig dekkslitasje.

Den mest pålitelige Volvo er XC40, men det møtte også noen mindre problemer med overføringssystemet. De andre mest upålitelige Volvo-bilene inkluderer V70, XC60 og S60. S60 hadde noen problemer med motoren, mens XC60 opplevde noen problemer med AC- og motorviftekontrollmodulen. V70 hadde også noen problemer med motoren.

Men selv med alle disse problemene er Volvo fortsatt bedre enn mange andre store luksusbilprodusenter. De er fortsatt på topp i krasjsikkerheten og andre sikkerhetsfunksjoner. Luksusen og komforten, som de gir er også noen av de beste.

Lexus slår Volvo i pålitelighet

Pålitelighetspoengene og listene forteller tydelig at Lexus er mye bedre enn Volvo når det gjelder pålitelighet. Begge er luksusmerker med god sikkerhet og andre funksjoner, men Lexus er billigere og mer pålitelig enn Volvo. Volvo vinner fortsatt når det gjelder sikkerhetsfunksjoner. Lexus gir imidlertid bedre luksus, pålitelighetsvurderinger og pålitelighet til enda lavere priser.

FAQ

Hvorfor er Lexus så pålitelig?

Lexus har alltid vært de mest pålitelige bilmerkene i verden. Mye av påliteligheten kommer fra Toyota. Toyota lanserte Lexus med sikte på å gi enda bedre pålitelighet med komplett luksus. Lexus har blitt vurdert som det beste pålitelige merket i flere tiår.

  Har Volvoer gode motorer?

Lexus’ fortreffelighet skjer i konstruksjonen. Arbeiderne går gjennom strenge opplæringsprosedyrer for å mestre visse ferdigheter. De nye medlemmene får bare grunnleggende oppgaver som maling eller stramming. Etter viss tid og erfaring fortsetter de deretter mot å bli med i andre team og jobbe under veiledere for å forbedre ferdighetene sine.

Er Lexus biler det samme som Toyota biler?

Toyota gjorde Lexus til sitt luksusmerke, men Lexus har sitt hovedkvarter i en annen by enn Toyota. Lexus og Toyota har forskjellige produksjonsanlegg på grunn av Lexus’ mer fokus på premiumbiler. De har andre forskjeller i håndverk og mekanikk. Lexus har fordeler i, bortsett fra å være et luksusmerke, høy pålitelighet, bedre utvendig design og eksepsjonell ytelse.

Er Lexus et luksusbilmerke?

Toyota gjorde Lexus til en premium og luksus bilprodusent. Den har de edgiest designene med perfekt ytelse. Interiøret har alle luksusfunksjonene som mykt skinn, oppvarmede seter, ventilert skinn og treinnlegg. Alt dette er kombinert med de beste pålitelighets- og pålitelighetsfaktorene til Toyota.

Hvorfor regnes Toyota som et av de mest pålitelige bilselskapene?

Toyotas varer lengst av alle bilmerker. Byggekvaliteten til Toyota er ofte den beste, og det er svært sjelden å oppleve noen problemer. De tilbyr overlegen komfort og bryter ikke veldig ofte. De har til og med lave reparasjonskostnader, noe som gjør dem til en av favorittene til folket.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter