Alt om 2023 Peugeot E-Traveller

2023 Peugeot E-Traveller

Peugeot Traveller/Jumpy er en av de mest populære Peugeot varebilene/MPV-ene fordi den er stor, men likevel ikke altfor, noe som betyr at den ikke er så vanskelig å leve med. Den første  generasjonen av Traveller ble introdusert  tilbake i 1994, mens den nyeste generasjonen ble introdusert i 2016. Den elektriske versjonen e-Traveller kom ut tre år senere i 2019.

Så hvis du vil vite alt om Peugeot e-Traveller 2023, må du huske å bli værende og finne ut av det.  For modellåret 2023 kommer Peugeot forhåpentligvis ut med en ny eller revidert versjon av e-Traveller, men det er ikke 100% sikkert da de allerede tilbyr Traveller i EV-form, mens noen modeller fortsatt ikke kommer med hybrid- og elektriske motorer.

Peugeot kom nylig ut og sa at alle modellene deres vil bli elektrifisert på en eller annen måte for 2023-året, noe som også betyr at dieselmotorer går bort for godt. Uansett ser e-Traveller fortsatt ganske anstendig ut innvendig og utvendig, noe som betyr at den ikke ser altfor datert ut.

Påliteligheten er mye bedre sammenlignet med vanlige Traveller,  da elbiler i seg selv er mer pålitelige. Traveller-serien er  også konkurransedyktig priset, mens praktisk er så god som du noen gang vil at den skal være, da dette er en varebil som kan sitte opp til nine folk og pakke masse ting i ryggen.

2023 Peugeot e-Traveller – Drivlinjen

Peugeot e-Traveller bruker nøyaktig samme drivlinje som du finner i noen få andre MPV-er fra sin klasse, da plattformen ble utviklet av Stellantis som eier Peugeot, Citroen, Vauxhall og noen andre merker. Denne drivlinjen består av to forskjellige batteristørrelser. Den mindre tilbyr en kapasitet på 50 kWh, mens den større tilbyr 75 kWh.

  Alt om nye Peugeot-modeller 2023

Dette er bra for omtrent 110 miles rekkevidde i den virkelige verden for det mindre batteriet og opptil 165 miles for det større batteriet. Peugeot kommer sannsynligvis til å beholde disse to batteriene for nå, men de vil sannsynligvis også utvide det området med bedre programvare og energistyring .

Motoren tilbyr 134hp og 192lb-ft dreiemoment som er anstendig for sin klasse.  Hurtiglading er  aktivert opptil 100 kW, noe som er nok til å lade e-Traveller fra 20 %  til 80 % på rundt 26 minutter for 50  kWh-modellen og 38 minutter for 75 kWh-modellen.

Alt i alt vil drivlinjen trolig forbli den samme for 2023-modellen, men med noen effektivitetsoppgraderinger og bedre energistyring.

2023 Peugeot e-Traveller – Design og kjøring

Som nevnt i begynnelsen, ble den nåværende modellen av e-Traveller introdusert for modellåret 2016 som er ganske lenge siden. e-Traveller kom ut tre år senere, men den så  ikke så annerledes ut enn den vanlige reisende. Når det er sagt, ser ikke e-Traveller spesielt datert ut fra utsiden, men det kan gjøre med en oppdatering.

Interiøret er veldig mye det samme. Alt er der du forventer at det skal være , og byggematerialene er fine. Det er litt forfriskende å sette seg inn i en bil med skjermer i normal størrelse, men det er ikke trenden i disse dager, noe som betyr at vi kan forvente at neste generasjons Traveller har større skjermer.

  Alt om 2023 Peugeot e-208

Kjøreopplevelsen er ikke noe spesielt i det hele tatt, da dette tross alt er en varebil. Det går om sin virksomhet som en varebil gjør som betyr ikke dynamisk, og er relativt stiv.

2023 Peugeot e-Traveller – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, vil 2023 e-Traveller sannsynligvis forbli den samme som tidligere iterasjoner, noe som betyr at den for det meste skal være anstendig pålitelig. e-Traveller hadde noen problemer med høyspenningsledningene, mens noen også påpekte at langsom lading var et problem.

Det er imidlertid ikkeså mye data på nettet om hvor pålitelig e-Traveller  er, noe som betyr at folk ikke klaget på e-Traveller så mye.

2023 Peugeot e-Traveller – Verdi og praktisk

Når det gjelder verdi, koster 2022 e-Traveller £ 49,100 for 50kWh-modellen, mens 75kWh-modellen koster noen få tusen pund mer.  Dette er en heftig pris å betale for en varebil, men elektriske varebiler kommer med en premie over sine skitnere ICE-kolleger.

Det praktiske er utmerket med plass til opptil ni personer og god plass til alt annet. Overhenget foran er nesten ikke-eksisterende, noe som gir deg en ganske god ide om hvor de fremre hjørnene er, noe som gjør parkering så enkelt som mulig.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Peugeot e-Traveller 2023?

Hvis du er ute etter en stor, men ikke altfor stor varebil som kan ta seg av alle dine kommersielle og personlige behov, er e-Traveller virkelig  et virkelig konkurransedyktig alternativ. Det ville være en god ide å vente på at 2023-modellen kommer ut, da den sannsynligvis vil bli anstendig forbedret i forhold til 2022-modellen.

  Alt om 2023 Peugeot 5008

Men hvis du ikke er en fan av varebiler, og hvis du ikke virkelig trenger en varebil, er en SUV eller en sedan det bedre valget, da disse har en tendens til å være mer effektive, se bedre ut, er mer komfortable og mye mer luksuriøse, spesielt på dette prispunktet.

Hvilke biler konkurrerer med Peugeot e-Traveller?

De største konkurrentene til Peugeot e-Traveller er andre Stellantis-eide elektriske varebiler med samme drivlinje. Disse inkluderer Citroen e-Dispatch, Vauxhall e-Vivaro og Toyota Proace VERSO, som alle bruker samme plattform. Toyota eies ikke  av Stellantis, men de klarte å få tak i plattformen for å lage sin egen versjon av en elektrisk varebil.

Kommer nye Peugeot e-Traveller ut i 2023?

Det er ikke 100% sikkert om den nye e-Traveller  kommer til å debutere neste år, da Peugeot er veldig opptatt med å  elektrifisere alle sine eksisterende modeller, og fordi e-Traveller fortsatt er ganske konkurransedyktig på grunn av en generell mangel på elektriske varebiler på markedet. Vi kan forvente at den nye e-Traveller faller enten i 2023 eller 2024.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter