Er Peugeot 508 en god bil?

Peugeot 508

Peugeot 508 er en mellomstor familie sedan / stasjonsvogn som håper å snappe opp salget fra det mer berømte premium executive sedan-segmentet som for det meste domineres av tyske merker. Denne typen biler pleier vanligvis å være en  knekt av alle trades, noe som gjør dem perfekte for en rekke bruksscenarier, men er Peugeot 508 en god bil?

Peugeot 508 er virkelig en veldig god bil, da den undergraver de fleste bilene nevnt ovenfor både i direkte kjøpskostnader og etter vedlikehold og andre driftskostnader. Motorene som tilbys er rikeligiful og  har en tendens til å være sofistikerte, ganske effektive og tilstrekkelig kraftige for bilens størrelse.

Utformingen av den nye 508 er absolutt på punkt, spesielt 508 GT som definitivt slår over sin vektgrense. Interiøret er like flott som 508 ser utrolig moderne ut innvendig med all nødvendig bekvemmelighet, komfort og luksuriøse funksjoner. Det faller under sine tyske rivaler i byggekvalitetssegmentet, men det er å forvente.

Den nevnte 508 GT er også en veldig underholdende bil å kjøre, mens andre versjoner er komfortable og enkle å kjøre. 508 er også mer enn tilstrekkelig romslig, noe som betyr at den også kan brukes til å kjøre folk rundt uten problemer.

Peugeot 508 – Drivlinjen

Peugeot 508-motorpaletten består av bensin-, diesel- og hybridmodeller. Bensinmotorene starter med 1.2L PureTech inline 3-sylindrede motorer som tilbyr 130 hk. De kraftigere 1,5 l 4-sylindrede  PureTech 180-motorene yter 180 hk, mens toppspesifiserte PureTech 1,5L-varianter tilbyr 225 hk. Du kan også få 508 med en mindre 130hp 1.5L HDi diesel eller en kraftigere 2.0L 4-sylindret diesel som skyver ut enten 160hp eller 180hp.

  Vanlige problemer med Peugeot 108

Til slutt er 508 også tilgjengelig som hybrid. Entry-level hybrid er Hybrid 225 med 225hp mens den kraftigere er PSE 508 360 med 360hp. Fallodd leveres med alle modeller, og du kan velge mellom manuell eller automatisk girkasse.

Effektiviteten er ganske god med 508, noe som betyr at du kan forvente å få mellom 45 og 55MPG med bensinmodeller, mens dieselmotorer kan presse opp til 70MPG på en høymåte. Hybridmodeller går over 160MPG, som faktisk er valget å gjøre for de som ønsker en renere og mer effektiv opplevelse.

Peugeot 508 – Design og kjøring

Designmessig er den nye 508 virkelig på punkt, noe som betyr at den kan konkurrere med slike som den tyske trioen. Dette skyldes det nye Peugeot-designspråket  som ser moderne og veldig skarpt ut. Interiøret er også veldig flott og velutstyrt med all nødvendig teknologi og komfortfunksjoner.

Kjøreopplevelsen er best med GT-trimmen, da 508 GT føles mer underholdende å kjøre. Ellers er 508 behagelig, lett å forstå, og ganske godt isolert, noe som gjør den perfekt for lange motorveier.

Peugeot 508 – Pålitelighet og vanlige problemer

Peugeot 508 gjør det også rimelig bra når det gjelder reliability, men det er noen problemer som kan ødelegge moroa enormt, for det meste med eldre 1st gen 508-modeller. Disse inkluderer ulike elektriske problemer som kan være både irriterende og dyre. Disse inkluderer problemer med dørlåser, vindusviskere, A / C, kameraet og elektrodejusteringer.

  Alt om nye Peugeot-modeller 2023

Andre problemer inkluderer fjæringsproblemer som kan føre til at bilen driver, problemer med håndbremsen, problemer med vann som kommer inn i bagasjerommet og problemer med varmesystemet som kan lekke.

Peugeot 508 – Verdi og praktisk

Verdimessig er Peugeot 508 også en veldig god avtale, da den kommer med en anstendig rimelig prislapp med tanke på hva den tilbyr. Brukte eksempler på 1st gen 508 er også veldig godt priset som gjør dem gode bruktbiler. Sørg imidlertid for å følge nøye med på bilens servicejournaler og nevnte problemer, da disse kan påvirke bilens videresalgsverdi enormt.

Praktisk med 508 er utmerket, da det lett kan sitte fire voksne uten problemer. Bagasjerommet er reasonably størrelse mens den generelle sikten er også veldig bra. Alt i alt er 508 en veldig praktisk bil, både for familie- og bedriftssegmenter.

FAQ-seksjon

Hvor trygg er Peugeot 508?

Offisielle EURO NCAP Peugeot 508 sikkerhetsbevis gir den en 5 av 5-stjerners rangering som kommer ikke som noen overraskelse som nesten alle moderne Peugeots er trygge og godt laget. Med en sikkerhetsvurdering på 96% for voksne passasjerer er 508 faktisk en av de sikreste bilene i sin klasse, men den er ikke nær toppen når det gjelder sårbare trafikanter takket være en suksess på 71%.

508 kommer også med alle nødvendige aktive sikkerhetssystemer som inkluderer forskjellige kollisjonsputer, kjørefeltassistent, kameraer, automatisk bremsing, adaptiv cruisekontroll, advarsel før kollisjon og alt annet som følger med 21 biler fradet første århundre.

  Vanlige problemer med Peugeot 508

Er Peugeot 508 rask?

Den 22 5hp hybrid kan gjøre 0-60mph på rundt 8 sekunder, 180hp diesel 508 kan gjøre 0-60mph i 8.6 sekunder mens topp-spec bensin modellen kan gjøre 0-60mph i rundt 7.3 sekunder. Hybrid 360 er den desidert raskeste av gjengen da den når 60 km / t fra stillstand på i underkant av 5.5 sekunder.

Alt i alt er 508 virkelig en rask bil med riktig motor og trimspesifikasjoner. Segmentet er kjent for å tilby mye raskere biler fra Audi RS, BMW M og Mercedes AMG verden, men disse kan ofte koste to eller tre ganger så mye penger.

Bør jeg kjøpe en Peugeot 508?

Hvis du er ute etter en komfortabel, stor og romslig familie sedan / stasjonsvogn, er 508 en veldig god bil. Det faktum at det gir en lignendeopplevelse avmye dyrere tyske premium executive sedans gjør det til en styrke å regne med. Selv om Peugeot-merket ikke har samme nivå av luksus, slår 508 langt over vektgrensen.

Hvis du vil oppleve den mest luksuriøse sedanopplevelsen, vil 508 ikke tilfredsstille deg. Men hvis du vil ha alt du får i en dyrere tysk bil, men uten å betale prisen, er 508 et perfekt valg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter