Vanlige problemer med Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

Peugeot Traveler en mellomstor Peugeot varebil som først ble introdusert tilbake i 2016 og fortsatt er i produksjon. The Traveller deler sitt underlag med Citroen Spacetourer, Toyota ProAce Verso og Vauxhall Vivaro. I denne artikkelen skal vi nevne de vanligste problemene med Peugeot Travelog fortelle deg hva du skal se etter når du kjøper en brukt.

En av de farligere Peugeot Travell er problemer er knyttet til bremser som kan slutte å fungere og dermed føre til at du havner i en ulykke. Andre problemer inkluderer at bilen enten er treg eller ikke ønsker å starte opp i det hele tatt. Varmeapparatrelaterte problemer er vanlige på ganske mange Peugeot-modeller, slik tilfellet er med Peugeot Traveller.

Til slutt må vi også snakke om elektriske problemer som er mange og potensielt veldig farlige. Peugeot Travell er  ble tilbakekalt mer enn 40 ganger, noe som ikke er så vanlig for en enkelt modell. Alle biler blir tilbakekalt, men Traveller ser ut til å oppleve et kupple av tilbakekallinger hvert år siden den kom ut.

Uansett peker de fleste tilbakemeldinger fra kunder mot at Traveller er ganske pålitelig hvis den holdes i god stand over tid. Det er ikke så dyrt å vedlikeholde heller som vanligvis er tingen med de fleste moderne Peugeot-modeller.

Problemer med bremsene

Når det gjelder tilbakekallinger, er noen få like farlige som den somer forbundet med defekte bremser.  Det sies at bremsesystemet på Traveller kan svikte og dermed føre til et fullstendig tap av bremsekraft  og øke sjansene for å havne i en ulykke.  Den siste bremserelaterte tilbakekallingen fant sted  sommeren 2022, men Traveller generelt har hatt ganske mange bremserelaterte tilbakekallinger.

  VW 1.4 TSI-motor Problemer

Som sådan er det alltid en god ide å følge nøye med på bremsene hvis du er i markedet for en brukt Peugeot Traveller.  Å gjøre en generell inspeksjon før kjøp er gunstig for alle bruktbilkjøp, spesielt de som har blitt tilbakekalt 40 ganger og teller.

Ønsker ikke å starte problemer

Den Peugeot Traveller er  kjent for å oppleve problemer med ikke å ville starte opp som kan føre til relativt dyre reparasjoner som det er ganske mange problemer som kan føre til dette.  Å diagnostisere riktig årsak kan være slitsomt, og derfor er det best å diagnostisere disse gjennom en forhandler. For det første kan batteriet og tilhørende systemer svikte, og den enkleste måten å fortelle er om bilen ikke har elektrisk kraft i det hele tatt.

Andre problemer er relatert til enten en defekt nøkkelbrikke, i så fall er det bare å prøve å starte bilen manuelt. Startmotoren er også en  potensiell årsak, og derfor  er det også en god idé å inspisere den. Andre eventuelle skyldige are tilstoppede drivstoffiltre, en defekt dynamo, en defekt drivstoffpumpe, en blåst sikring, problemer med ledningsnett eller gnagerindusert skade.

Varmeapparat-relaterte problemer

Nå er det på tide å dvele dypere inn i varmerelaterte problemer som også kan skyldes flere årsaker. Den vanligste årsaken er enten mangel på kjølevæske eller en tilstoppet varmekjerne. For å løse disse må du fylle på og skylle kjølevæsken i tide, da det er nødvendig å både varme og avkjøle varmeren.  En tilstoppet varmekjerne kan enten rengjøres, eller den må byttes ut hvis den  er for korrodert eller skadet.

  Vanlige problemer med Hyundai i30

Vannpumpen og termostaten kan også svikte på grunn av tilstopping og generell slitasje, så det er lurt å sjekke disse også. Samlet sett har varmesystemer en tendens til å være et problem på mange Peugeot-modeller, og Traveller stort sett det samme.

Elektriske problemer

Elektriske problemer og franske biler er en kamp laget i himmelen, men noen elektriske problemer på Traveller virkelig farlig.  Først og fremst kan noen ledninger i bakruteområdet overopphetes eller kortslutte og kan føre til  brann. Dette var en gang en grunn til at noen av disse ble tilbakekalt.  ESP er utsatt for problemer, og ingen overraskelse kan det også føre til brann.

Andre elektriske problemer er problemer med infotainmentsystemet, klimaanleggproblemer og problemer med strømlåsene.  Heldigvis er disse ikke for dyre eller vanskelige å reparere, men kan gjenta seg over ennd igjen.

FAQ-seksjon

Er Peugeot Traveller trygt?

Peugeot Travel ler er  en 5-stjerners sikkerhetsvurdert bil, noe som betyr at sikkerhet ikke  er et problem med Traveller. Den har klasseledende beskyttelse av barn med 91%, mens beskyttelse av voksne er stort sett den samme.  Fotgjengersikkerhet  er ikke så bra med en sikkerhetsvurdering på 64% som ikke er nær toppen av kategorien.

Den leveres også med alle nødvendige aktive sikkerhetssystemer som blindsoneassistent, adaptiv cruisekontroll, blindsoneassistent, automatisk bremsing og alt annet du forventer av en bil fra 21st. århundre .

  BMW 325i elektriske problemer

Er Peugeot Traveller en mpv eller en varebil?

Avhengig av hvor du ser, vil du oppdage at noen anser Travell er  for å være en varebil, mens andre tror det er en MPV.  Det er faktisk to  Travel l  er-modeller globalt, den normale/mindre og Travell er  XL som h er en varebil. I virkeligheten   er Traveller en varebil, da den ikke deler etn MPV-designspråk.

En flerbruksbil eller et flerbrukskjøretøy er skreddersydd for familiebruk mer, mens en varebil er mer skreddersydd for forretningssiden av ting. Jada, det er folk som bruker varebiler til å transportere familier, men ikke på langt nær i samme mengde. På den annen side blir MPVer ofte sett på som familiebusser, noe som ofte  er bruksscenariet med Traveller.

Kommer Peugeot Traveller i elektrisk form?

Ja, Peugeot Travel er faktisk en av svært få helelektriske varebiler, mens de andre  er de nevnte bilene som deler samme plattform som Traveller. Saken er at Stellantis, et selskap som eier Vauxha l l, Peugeot  og Citreon, og har en kontrakt på plass for å levere Toyota ProAce Verso elektriske drivlinjer, bruker samme plattform som alle disse er built.  

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter