Vanlige problemer med Peugeot 2008

2023 Peugeot 2008

Peugeot 2008 er en fransk subcompact crossover SUV som først ble avslørt tilbake i 2013, og den ligger under Peugeot 2008 som den minste crossover SUV i Peugeots utvalg. Den 2008 er Peugeot’s ta på det som er ment å være den mest populære crossover segmentet i Europa som betyr at 2008 er designet for å selge veldig bra.

Faktisk er Peugeot 2008 raking opp salget i hele Europa fordi det tilbyr en virkelig fristende pakke samlet for en relativt oppnåelig pris. Men i denne artikkelen, skal vi fokusere på alle de vanlige problemene med Peugeot 2008 og fortelle deg hva du trenger å se opp for hvis du er i markedet for en subcompact crossover Peugeot SUV.

Disse inkluderer problemer med overføringen, problemer med dieselpartikkelfilteret (DPF), problemer med motoren og problemer med fjæringen. 2008 lider også av visse elektriske problemer som også må tas opp grundig.

Alt i alt er 2008 ikke den mest pålitelige bilen i sitt segment, men er pålitelig nok for folk flest. Hvis du tar vare på det og du vedlikeholder det når det trengs, bør det tjene deg i årene som kommer uten alvorlige problemer, for det meste i det minste.

Problemer med overføring

En av de mest skuffende aspekter av 2008 er den automatiserte manuell girkasse som bare ikke er på nivå med de fleste andre alternativer i dette segmentet. Den nåværende generasjonen før ansiktsløftning av 2008 har en girkasse som ikke er den jevneste i normal drift, men den kan bli veldig rykkete og hard relativt vanlig, noe som er åpenbart på grunn av at den har mange klager gjennom årene.

  Vanlige problemer med Fiat Mobi

Post-facelift-modellen ser ut til å være litt bedre, men den opplever problemer med aktuatoren der transmisjonen noen ganger nekter å koble til gir på en konsistent måte, eller i det hele tatt.  For å bøte på dette trengs en ny aktuator som langt fra er ideell.

DPF-problemer

Selv om diesel er blitt den merkelige mannens drivstoff i det siste, folk er fortsatt interessert i å kjøpe dieselmotorer for en rekke fordeler, men ikke så mye med 2008 som det lider av DPF problemer mer enn andre lignende biler. 20 13-201 8 modeller ser ut til å oppleve disse mest, og de kan føre til total motorsvikt hvis de ikke løses i rett tid.

Problemet her er at noe plast kan bli skadet på grunn av at det er for nær eksosen, noe som krever at du bytter filtre ganske ofte. Videre vil eventuelle mer alvorlige problemer med DPF kreve at du betaler mye penger for reparasjoner, da disse systemene er notorisk dyre.

Motorproblemer

Hvis du føler at 2008 mangler kraft eller stalling, kan det være noe galt med motoren.  2017 2008 ser ut til å oppleve de mest motorrelaterte problemene, hvorav noen til og med kan føre til total motorsvikt.  Andre motorrelaterte problemer inkluderer problemer med  oljelekkasjer og problemer med turboladeren.

Sørg for å inspisere 2008 drivlinje når du føler eventuelle avvik med hvordan den leverer kraft som lider en total motor tap kan være skadelig for bilens verdi og din bankkonto også.

  Vanlige problemer med Renault Clio

Suspensjon Problemer

Suspensjonssystemet i2008 var grunnen til at Peugeot gjorde noen separate tilbakekallinger, da noen av disse problemene er ganske alvorlige.  De fremre fjæringsønskebenene er kjent for å være skjøre da monteringsboltene kan bryte av uten noen åpenbar grunn.  Den 2013-2014 2008 synes å være mest berørt av suspensjon problemer, så sørg for å inspisere disse hvis du er i markedet for en 2008.

De sier at problemet her er at Peugeot ikke enten brukte de riktige boltene, eller at de ikke strammet boltene fra fabrikken på den måten de skulle.

Elektriske problemer

For å toppe denne listen må vi også nevne noen elektriske problemer som ofte kan være veldig frustrerende. Startmotoren som brukes til å sveive motoren, er utsatt for feil på noen 2008-modeller der motoren kan overopphetes  og til og med ta fyr i ekstreme situasjoner. Som sådan må stafetten ivaretas og byttes ut hvis det faktisk skjer.

Andre elektriske problemer inkluderer potensielle problemer med batteriet, problemer med at infotainmentsystemet ikke reagerer, og visse problemer med ADAS der bilen kan registrere hindringer selv om de ikke er der.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Peugeot 2008?

Den Peugeot 2008 sikker er en virkelig fristende pakke som det ser veldig bra innvendig og utvendig, og det gir en anstendig mengde plass. Den er også fullpakket med mange funksjoner for å holde deg både trygg og underholdt på lange reiser. Det beste med 2008 er dens verdi som det ikke koster for mye penger til å begynne med, men tilbyr mange ting i prosessen.

  Vanlige problemer med Renault Espace

Men hvis du er vant til å kjøre luksusbiler og større SUVer, er du ikke kommer til å like 2008. Dessuten, hvis du ofte transporterer flere passasjerer, er 2008 ikke den beste i sin klasse. Til slutt, 2008 er heller ikke den mest pålitelige eller den morsomste å kjøre bil i sitt segment heller.

Hvilke biler konkurrerer med Peugeot 2008?

Peugeot 2008 går mot biler som den like populære Renault Captur, den quirky Citroen, Mini Countryman, Dacia Duster, Nissan Juke, VW T-Cross, og Skoda Yeti. Av alle disse har VW den beste merkeappellen, Dacia er verdivalget til gjengen mens Skoda Yeti tilbyr mest plass.

Samlet sett er de alle tett matchet og har en tendens til å one-up hverandre i ulike kategorier hele tiden.

Når kommer nye Peugeot 2008 ut?

Peugeot har nylig oppdatert 2008 for å gjøre det mer moderne og i tråd med resten av segmentet som betyr at vi bør forvente neste generasjon av 2008 i de neste 2-4 årene. Peugeot sannsynligvis kommer til å fokusere på å elektrifisere neste generasjons 2008  og gjøre det til en mer moderne, boxier og bedre bil generelt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter