Beste 4-seters superbiler å kjøpe i 2023

Beste 4-seters superbiler å kjøpe i 2023

Å kjøpe en superbil kommer vanligvis med en hel rekke kompromisser som ofte kan være skadelige for hele opplevelsen din.  Mange mennesker der ute vil gjerne eie en superbil, men er ikke villige til å leve med en bil som bare tilbyr to seter.  Heldigvis er mange fremtredende bilprodusenter i disse dager klar over dette, og det er derfor de lager fireseters superbiler.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om de beste 4-seters superbilene å kjøpe i 2023. Noen av disse superbilene er ikke nødvendigvis biler. Den beste fireseters superbilen du kan kjøpe er Ferrari GTC4 Lusso , da den tilbyr den mest spennende motoren av alle biler i denne gruppen i tillegg til det uendelig ønskelige steilende hestemerket foran.

Hvis penger ikke er noe objekt, og du vil ha den aller beste superbilen med fire seter,  er Koenigsegg Gemera uovertruffen når det gjelder «supercarness». Den nylig utgitte Maserati Gran Turismo er også en superbil med fire seter, og det samme er Aston Martin DB11 AMR.

For å toppe denne listen, skal vi også nevne Mercedes-Benz AMG GT 4-dørs som egentlig er en firedørs fireseters versjon av AMG GT Coupe.

Ferrari GTC4 Lusso er den beste 4-seters superbilen

Ferrari har nylig kommet ut med den nye Ferrari Purosangue SUV, men vi kan virkelig ikke kalle det en superbil.  Som sådan bestemte vi oss for å inkludere GTC4 Lusso i stedet. FerrariGTC4 Lusso har en naturlig aspirert 6.3L V12-motor  med 680hp og 514lb-ft dreiemoment med en 8,000rpm redline. Lyden av denne skrikende V12 er nok til å kalle dette den beste fireseters superbilen i dag.

  Hva er den dyreste luksusbilen?

GTC4 Lusso kommer også med en V8-motor, men V12-versjonen er mye mer exsiterer.  Med 2-dører og fire romslige seter kan GTC4 brukes som en cross-continental Grand Tourer. Med en distinkt dobbel personlighet kan GTC4 være etabsolutt beist og enfantastisk luksusbil med bare ett trykk på knappen.

Koenigsegg Gemera

Hvis du har en ekstra $  1,5 til $ 2 million og du vil ha en firedørs superbil, bør du definitivt vurdere Koenigsegg Gemera.  For å være 100% ærlig, kaller  en Gemera en  superbil ikke gjør det rettferdighet som denne svenske 1700hp hybrid fireseter er en sertifisert «Hypercar».

Det sprøeste med Gemera er  at den brukeren 3-cylinder-motor, men denne motoren skyver ut 600 hk og 443 lb-ft dreiemoment.  Designmessig  ser Gemera virkelig ut som en superbil fra fremtiden og er ekstremt eksklusiv.   Gemera er begrenset til bare 300 eksemplarer for hele verden, noe som betyr at de fleste eller alle sannsynligvis vil være utsolgt allerede.

Maserati Gran Turismo

Maserati Gran Turismo blir ofte referert til som en av de flotteste V8-bakhjulsdrevne superbilene med frontmotor som noen gang har kommet ut. Maserati har nylig trukket dekslene på den splitter nye Gran Turismo som har en detuned versjon av Maserati MC20 twin-turbo V6-motor som tilbyr opptil 550hp med Trofeo versjonen.

Jada, det kan ikke være den brølende V8 som fulgte med den forrige modellen, men denne V6 er sikker på å holde deg og tre av vennene dine underholdt. Designmessig vil jeg si at Gran Turismo sannsynligvis er den flotteste bilen på denne listen, kanskje bortsett fra DB11.

  Beste luksusbil for eldre

Aston Martin DB11 AMR

Når det gjelder å lage imponerende Grand Tourer superbiler som kan gjøre oppover 200mph, men også være ekstremt luksuriøse, er Aston Martin merket å gå til. DB11 AMR har en litt revidert versjon av DB11-motorpaletten, noe som betyr at du kan velge mellom en 4.0L twin-turbo V8 eller en twin-turbo 5.2L V12.

V8 tilbyr 528 hk mens V12 tilbyr 530 hk. Noen sier at V8 er morsommere å kjøre, da den ikke er like nesetung som V12. Uansett kan begge disse passe opptil fire personer i maksimal luksus, komfort og stil.

Mercedes-Benz AMG GT 63 4-dørs

Hvis du vil ha maksimal plass, maksimal luksus, fire dører og en superbil-rivaliserende kjøreopplevelse, er AMG GT 63 4-dørs rett opp i smuget ditt. Denne supersedanen tilbyr en 4.0L BiTurbo V8-motor med 640 hk og en utrolig bred bredde av evner. Dette betyr at den kan være både ekstremt  behagelig og ekstremt smidig.

Hvis du vil ha enda mer kraft, kan du oppgradere til hybrid GT 73 AMG som tilbyr oppover 800 hk, men beholder alle bekvemmeligheter og luksuriøse fasiliteter. Alt i alt er GT 63 den beste daglige sjåføren av alle biler her.

FAQ-seksjon

Er firedørs superbiler ekte superbiler?

Firedørs superbiler har en tendens til å være litt bedøvet sammenlignet med «ekte» superbiler, da de vanligvis er litt råere. En ekte superbil er noe som en Ferrari F8 Tributo, McLaren 720S eller Lamborghini Aventador. Alle disse tre prøver å være så lette som mulig, samtidig som de er så kraftige som mulig.

  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

En   fireseters superbil er mer en markedsføringsgreie enn virkelighet, da fireseters superbiler uansett ikke er noe vanlige superbileiere vil ha, bortsett fra Gemera.

Er Porsche 911 Turbo S en superbil?

Porsche 911 Turbo S er en fireseters bil som kan gjøre 0-60mph på rundt 2.5 sekunder, men ikke mange tror at det er en ekte superbil. Grunnen til det er at 911-serien er det de fleste liker å kalle «den beste sportsbilen». Det er bare ikke så eksklusivt eller spesielt som det bruker deler som finnes i noe som en Macan.

En superbil er en bil som er laget for å imponere folk samtidig som den er rå, banefokusert og eksklusiv.

Hva er den raskeste fireseters bilen på planeten?

Den raskeste fireseters bilen på planeten er den nevnte Koenigsegg Gemera som Koenigsegg sier at denne latterlige fireseteren kan nå hastigheter opp til 250mph/400kph.  Noen sier til og med  at Gemera kan gå mye raskere enn det, og at Koenigsegg har begrenset toppfarten til 250 mph.

Dette er faktisk veldig lett å tro som Koenigsegg har gjort en hel rekke biler som kan gå over 250mph, noen av dem er enda mer enn 10 år gammel nå mens Gemera er helt ny og bruker en mye kraftigere motor enn disse bilene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter