Best brukte luksussedaner å kjøpe i 2023

Best brukte luksussedaner å kjøpe i 2023

En luksus sedan er en av de mest ønskelige typer biler du kan kjøpe i disse dager, da disse bilene vanligvis kommer med alt du noen gang vil ha fra en bil. De er store, romslige, komfortable, trygge, velutstyrte, kraftige og ønskelige. Vær det som mulig, mange mennesker enre redd for å  kjøpe luksus brukte sedans som de kan noen ganger være et mareritt å opprettholde.

Imidlertid, hvis du vil ha de best brukte luksussedanene å kjøpe i 2023, har du kommet til rett sted ettersom vi nå skal liste opp de beste 2023 brukte luksussedanene. For å starte denne listen, skal vi nevne 2017 Audi A4 som den nå er 5 år gammel og har mistet ganske mye verdi, noe som gjør den til en perfekt balanse mellom modernitet og avskrivninger.

Den neste bilen i køen er 2017 Volvo S90 som den beste mellomstore luksus brukte sedanen å kjøpe i 2023 på grunn av sin utrolig koselige hytte og virkelig raffinerte tur. Den best brukte store  luksussedanen er W222 S-klasse, mens den beste kompakte luksussedanen å kjøpe er Audi A3 Sedan.

Hvis du er villig til å bruke litt ekstra på noe mer spesielt og sjeldent, må du sjekke ut Aston Martin Rapide,  da denne nydelige luksussedanen nå er priset veldig lavt.

Best brukte luksussedaner

1. 2017 Audi A4

2017 Audi A4 var en usedvanlig avansert bil da den kom ut, da det var en av de aller første bilene som hadde en ekte neste generasjons virtuell cockpit og et like imponerende minimalistisk interiør. Med high-end S-Line trims, Matrix LED-frontlykter og den nevnte Virtual Cockpit, føles 2017  A4 fortsatt like frisk som den gjorde tilbake i 2017.

  Hva er den beste brukt luksusbilen?

Du kan få et relativt lavt kjørelengdeeksempel for rundt $ 24 000, noe som er en stjele med tanke på hva du får.  2017 C-klasse og BMW F30 er ikke på langt nær så avanserte som A4, noe som gjør den til nummer én bil på listen vår. Dessuten er 2017 A4 heller ikke så dyrt å vedlikeholde, samtidig som det er relativt pålitelig.

2. 2017 Volvo S90

Volvo S90 ble først avslørt tilbake i 2016 og har siden vært en veldig populær bil i mellomstore luksussedan-segmentet. Hvorfor vi valgte S90 fremfor BMW 5-serie, Audi A6 og Mercedes E-klasse er at den ser ut til å holde verdien litt bedre samtidig som den er litt annerledes, noe litt friskt ettersom de tre tyske sedanene har blitt altfor vanlige.

Du kan få en brukt S90 nå for rundt $ 27.000, som er en veldig god pris å betale.  De tre tyske sedanene fra den tiden har en tendens til å være dyrere, spesielt med høyere utstyrsnivåer, mens S90 er mye rimeligere i den øverste enden.

3. 2014 Mercedes-Benz S-klasse

Hvis du vil ha topp-end brukt Mercedes Benz S-klasse, er pre-facelift W222 den å få som det nå koster under $ 30.000 for en relativt lavere kjørelengde eksempel.  W222 ble en umiddelbar hit da den først kom ut fordi den også var en av de aller første sedanene som hadde en teknologiorientert hytte som har eldet grasiøst gjennom årene.

Med nattlysene på føles W222 S-Klasse like spesiell som den gjorde da den først kom ut.  Med en så bratt avskrivningskurve kan en bil som en gang var over $ 120.000 nå fås for bare $ 30.000, noe som er ganske utrolig.

  Hva er den mest luksuriøse klassen av Mercedes?

4. 2018 Audi A3 Sedan

Hvis størrelsen ikke spiller noen rolle, bør du vurdere 2018 Audi A3 Sedan som nå også er en av de mest interessante brukte luksussedanene du kan kjøpe. CLA-klassen fra denne epoken gjorde det egentlig aldri for noen, mens BMW 2-serie er en helt annen type bil. Som sådan er 2018 Audi A3 Sedan den beste subcompact luksusbilen du kan kjøpe.

Med en pris på bare $ 20.000 eller mindre, er 2018 A3 sedan også tilgjengelig med Audis digitale cockpit, Matrix LED-er og virkelig gode pålitelighetsrekorder. 2018-modellen er faktisk en oppdatert modell som strekker seg tilbake til 2013 A3,  og Audi hadde god tid til å perfeksjonere den i mellomtiden.  

5. 2016 Aston Martin Rapide

Hvis du vil ha noe du ikke ser hver dag, noe som oser av luksus, kvalitet og raffinement, bør du vurdere å kjøpe en brukt 2016 Aston Martin Rapide.  Denne bilen kan nå kjøpes for $ 75.000 som er mye penger, men du får en V12 naturlig aspirert motor og utseende som kan drepe.

Rapide er også satt  til å  verdsette i verdi i de  kommende årene, da firedørs Aston Martin DB-produkter har en tendens til å væreveldig populære når de når noen tiår gamle.

FAQ-seksjon

Er brukte luksussedaner verdt det?

Med bratte avskrivningskurver synes luksussedaner å være ekstremt ønskelige, men mange  er redde for å  kjøpe brukte luksussedaner fordi de er kjent for å være ekstremt dyre å eie og kjøre. Men hvis du går for et relativt lavt milage, velholdt eksempel, bør du ikke bekymre deg for mye.

  Hva er den beste luksus SUV for eldre?

Jeg vil gå for en brukt luksussedan uten å tenke to ganger som verdien du får er rett og slett uten sidestykke. Jada, du kan gå inn i en forhandler og kjøpe en splitter ny Hyundai Accent hvis du vil, men livet er for kort til å kjøre kjedelige biler.

Hvorfor avskrives luksusbiler så raskt?

Luksusbilkjøpere er ikke opptatt av å holde på bilene sine for lenge, da de vanligvis liker å bytte dem ut med nyere modeller.  Dette er en delav grunnen til at de avskrives så tungt ettersom de fleste er klare til å gå videre etter bare 3-5 år med å eie dem.

Hvis du parer det med det faktum at de er dyre å eie og vedlikeholde, er det fornuftig hvorfor de avskrives så raskt. Også disse bilene er teknologidrevne, og teknologien fra i dag kommer til å virke foreldet om bare noen få år.

Hvilket luksusbilmerke beholder verdien best?

Porsche er merket med høyest verdi biler etter noen år fordi nesten alle Porsche-modeller er ønskelige og er ikke så vanlig som noen konkurrerende merker. Mange 911-modeller handler over klistremerkepris selv år etter at de kommer ut, noe som bare er et bevis på hvor godt konstruerte Porsche-biler virkelig er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter