Hvilke luksusbiler leveres med takstativ?

Hvis du er ute etter en luksusbil utstyrt med takracks ,er sjansen stor for at du ser på en SUV fordi nesten alle SUV-er kan fås med takracks  fra    fabrikken. Som sådan er det mange gode alternativer å velge mellom, avhengig av størrelsen på SUV og markedsposisjonering.

Hvis du for det meste er interessert i mer kompakte luksus-SUVer, er Alfa Romeo Stelvio og Porsche Macan de to mest dynamiske alternativene på tomten. Hvis du vil ha en mer konservativ komfortorientert SUV, er Volvo XC60 et godt valg.

Men kanskje du ikke vil ha en kompakt SUV fordi en kompakt SUV ikke er alt som »SUV-ish». En slik, den beste luksus mellomstore SUV som ikke bryter banken er definitivt den nye Kia Telluride, og den beste generelle mellomstore SUV er Mercedes Benz GLE.

Når det gjelder SUVer i full størrelse, er BMW X7 den aller beste SUV-en i full størrelse på markedet. Hvis du ikke vil ha en SUV i det hele tatt, men du fortsatt vil ha tak racks  og ekstra praktisk og off-road evne, Audi A6 Allroad og Volvo V60 Cross Country er de beste på markedet.

Kompakte SUV-er utstyrt med takstativ

I de siste par årene har det kompakte SUV-segmentet blitt et av, om ikke det mest populære bilsegmentet på markedet takket være en perfekt blanding av SUV-praktisk og kjørbarheten som vanligvis er forbundet med mindre biler.

Som sådan er Alfa Romeo Stelvio den mest dynamiske SUV på markedet. I tillegg til kjørbarheten, tilbyr Stelvio også god plass og en rekke motoralternativer. Stelvio er også en av de beste-ser SUVer der ute, spesielt etter den siste oppdateringen. Når det er sagt, kan Stelvio utstyres med et takstativ fra fabrikken.

  Hva betyr det når en motor er superladet?

Hvis du setter pris på en dynamisk luksus SUV, men du vil ha en mer pålitelig plattform og enda viktigere en bedre verdi, porsche Macan er veien å gå. Macan kan fås i mange forskjellige trim- og motoralternativer og er også tilgjengelig med etfabrikkinstallerttakstativsystem.

Hvis Både Porsche Macan og Alfa Romeo Stelvio er litt for frekke for deg, og du bare vil ha en mer avkjølt,komfortabel  og trygg SUV, er Volvo XC60 et perfekt alternativ. XC60 kan også fås med en fabrikk-installert takstativsystem som er i stand til å transportere så mye last dunoen gang vilha.

Luksuriøse mellomstore SUV-er med takstativ

For noen er en kompakt SUV egentlig ikke en SUV på grunn av størrelsen, relativt dismiss able groundclearance, og mangelen på et firehjulsdriftssystem i mange tilfeller. Hvis du er en av disse menneskene, er du bedre off på jakt etteren mellomstor luksus SUV. Og stort sett hver mellomstore SUV der ute er lett tilgjengelig medfabrikkinstallertetakstativer.

Og en av de beste der ute akkurat nå er Kia Telluride takket være en relativt rimeligpris,men en veldig god -utseende interiør og utvendig design. Kia har vært på oppdrag de siste årene for å fullstendig endre oppfatningen av Kia, og de nye Kia-modellene er verdt å vurdere.

Hvis du vil ha den aller øverste enden av mellomstore luksus-SUVer som også tilbyr takstativ, er Mercedes Benz GLE den eneste sanne segmentmesteren. Og det er fordi GLE i utgangspunktet er en mer kompakt versjon av en GLS, noe som er bra hvis du vurderer GLE, og ikke GLS.

  Er parkering i en garasje bedre for bilen din?

Luksuriøse SUV-er og eiendomsbiler i full størrelse med takstativ

Hvis du vil ha den beste luksus i full størrelse SUV penger kan kjøpe, er det ikke noe bedre alternativ enn BMW X7, spesielt hvis du velger selv    more  komfortabel Alpina XB7 variant. X7 er i utgangspunktet en BMW 7-serie på stylter, som sådan er X7 den aller øverste enden av SUV luksus uten å gå inn Rolls Royce territorium.

Både X7 og XB7 kan fås med takstativ som  er store nok til å støtte en haug med last uten å være en sikkerhetsrisiko. Foruten XB7, kan det være lurt å ta mye på Ford Expedition hvis du vil ha en mer tilgjengelig »luksus» priskategori.

Hvis du ikke vil ha en SUV i det hele tatt, men du vil ha takstativ og off-roadability til en viss grad, Audi A6 Allroad og Volvo V60 Cross Country er begge fantastiske alternativer å vurdere. A6 tilbyr en mer off-road vennlig tilnærming, men ellers er det det samme som alle andre A6 Avant.

Den samme historien gjelder for Volvo V60 Cross Country. Foruten disse to, bør du også vurdere Mercedes Benz E-klasse All-Terrain.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster takstativ?

Hvis du kjøper nye, kommer de fleste SUV-er medtakracks  som standard, hvis ikke, ser du på noen hundre dollar på toppen av MSRP-prisen. Hvis du kjøper brukt, er prisforskjellen mellom en takrack-utstyrtbruktbil og en bruktbil uten et sett med taksnokker  nesten identisk.

Men hvis du er i markedet for å kjøpe et sett med takstativ, ser du på en prisklasse på omtrent $ 150 eller så for et brukt takstativsystem av lavere kvalitet. Hvis du bruker oppover noen hundre dollar, kan du få en fin helt ny aerodynamisk.

  Hvilket kjøretøy har den roligste hytta?

Kan du sette et takstativ på en hvilken som helst bil?

Teknisk sett kan du da det er noen forskjellige måter man kan montere et takstativ på.  Men hovedspørsmålet er om bilen din har en fabrikkmonteringsposisjon? I så fall bør du bruke det veldig monteringsalternativet for å sikre takstativet.

Hvis bilen din bare tilbyr et bart tak uten noen utpekte monteringssteder for takstativ, kan du montere takstativet ved å bruke dedikerte klippemekanikere som klipser på innsiden av dørstoppene.

Skader takstativ bilen din?

Hvis det er riktig montert og utført, bør et takstativ ikke gjøre skade på bilen din. Men hvis installasjonsprosessen var feil eller selve stativet er tvilsomt,  for å si det mildt, effektene kan være ganske  katastrofale.

Når du monterer et takstativ, må du sørge for at det gjøres riktig, da dårlig installasjon lett kan ende opp med å koste deg uanstendige mengder penger. Dette er fordi du ikke bare setter deg selv og bilen din i fare, men du risikerer også brønnen-å være til alle andre rundt deg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter