Beste luksusbiler for høye personer

Luxury biler har en tendens til å være store nok for både foran og bak beboere. Enten det er en sedan eller en SUV, må luksusbiler tilby større mengder plass for å nå et visst nivå av komfort luksusbiler forventes å tilby.

Det mest populære luksusbilsegmentet er sedansegmentet, og noen biler som  BMW 7-serien, Audi A8  og Mercedes S-Klasse er de som definerer dette segmentet. Men en haug med japanske  merker  som Kia og Genesis tilbyr enda mer førerhøyde og benplass.

Men luksus SUV markedet er noensinne-utvide og det virker som SUV platfellermkan actually bli standard luksus bil segmentet av fremtiden.

SUVer som Chevy Tahoe / Suburban / GMC Yukon tilbyr mer plass, men SUVer som BMW X7, Range Roverog  Mercedes GLS  tilbyr mer luksus, og å finne en balanse mellom disse to aspekteneer veipunktet for et flott luksusbilkjøp.

Beste luksus sedans for høye sjåfører

En luksus sedan er mest sannsynlig en sedan i full størrelse, og stort sett alle sedan i full størrelse kommer til å tilby god plass til selv de største individer. Den tyske trioen, Audi A8, BMW 7-serien og  Mercedes S-klasse er den  som dominerer dette segmentet.

Mercedes S-klasse tilbyr 39.7 inches av driverens takhøyde og rundt 41 inches av driverens benplass. Den Audi A8 tilbyr 38.3 inches av driveren takhøyde og 41.5 inches av driveren benplass. BMW 7-serien er den mest romslige av tomten med 39.9 inches av takhøyde og 41.4 inches av benplass.

Sannsynligvis en av de mest romslige luksus sedans i full størrelse er Genesis G90 med sin imponerende 41.1 inches av driverens takhøyde og 46.3 inches av driverens benplass.  Kia K900 tilbyr 40.2 inches av driverens takhøyde og 45.9 inches av driverens benplass.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

Selv om disse japanske limousinene tilbyr mer plass sammenlignet med sine tyske rivaler, er de ikke så luksuriøse som tyskerne er. Det er trygt å si at alle disse vil tilby nok plass til høye drivere, men hvis du vil ha det lille ekstra, kan du gå for G90 eller K900.

Beste luxury SUVer for høye mennesker

SUVer tar stadig over luksusbilmarkedet, og Range Rover, BMW X7, Mercedes GLS, Audi Q8, Porsche Cayenne er de mest populære i gjengen. Men GMC Yukon / Chevy Suburban / Tahoe er de som tilbyr den største mengden plass.

Range Rover Vogue er en definitiv luksus SUV fra 2000-tallet, men når det gjelder innvendig plass, tilbyr Range Rover ikke så mye innvendig plass på mindre enn 40 tommer av både førerens takhøyde og benplass.

Ut av den tyske trioen tilbyr Q8 mest benplass på 41,6 tommer, og X7 tilbyr mest takhøyde på 41,9 tommer, men alle tre er ikke i nærheten av toppen. GMC Yukon/Chevy Suburban/Tahoe tilbyr klasseledende plass på 42,3 tommer takhøyde og 45,3 tommer benplass.

Kia Telluride tilbyr 40.9 inches av driverens takhøyde og 41.4 inches av driverens benplass. Alle disse vil sannsynligvis tilby mer enn nok plass til høyere sjåfører, og Range Rover og den tyske trioen er de mest luxurious og ønskelige av tomten.

Beste high-end luksusbiler for høye mennesker

Det er ganske utilgivelig å snakke om luksusbiler uten å nevne Bentley, RollsRoyce  eller Maybach. Tross alt er disse tre den aller beste enden i moderne bil luksus, og de vil også lett tilmerkestørre individer.

  Beste BMW for høye sjåfører

Sannsynligvis den mest luksuriøse bilen på planeten er Rolls Royce Phantom. Og på 227 inches av length, Fantomet mangler ikke plass overhodet. Andre Rolls Royce-modeller som Ghost, Cullinan eller Wraith tilbyr rundt 40,6 tommer førerhøyde og 41,7 tommer førerbensplass.

Hvis du vil ha en luksuriøs, komfortabel og rask bil, er det et flott alternativ å velge en Bentley Continental / Flying Spur. Enten du trenger 4 dører eller ikke, vil begge disse tilby 40+ tommer av både førerens takhøyde og benplass. Bentayga SUV er basert på Audi Q7 og den tilbyr 38 inches av takhøyde og 41.7 inches av benplass.

Maybach-versjoneneav moderne Mercedesluksusbiler er ganske like, men de tilbyr mer takhøyde. Mercedes trengteikkeå lage en mer romslig GLS / S-klasse fordi begge disse er romslige nok som den er.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en luksus SUV eller en luksus sedan?

Vel fra perspektivet »best for en høy driver’, vil begge disse segmentene sannsynligvis tilfredsstille dine behov. Spørsmålet handler mer om hva du foretrekker, enten en hevet-opp, mer dyktig bil, eller et vanligvis mer komfortabelt og slankere sedanalternativ.

Det er så mange forskjellige alternativer å velge mellom,deter vanskelig å gjøre en feil. Hvis du ikkehar tenkt å tasuv off-roading, så kan det være mer fornuftig å kjøpe en sedan fordi de er lettere og nærmere bakken som vanligvis resulterer i bedre ride kvalitet og mindre body roll.

  Beste sportsbil for høye mennesker

Er det verdt å kjøpe en luksusbil?

Ja,  det er det. En luksusbil er et arrangement, en sjanse til å slappe av og gjøre reisene dine mindre stressende. I dag tilbringer folk et stort flertall av livet bak rattet, ubehagelige seter, og den dårlige  kjørekvaliteten   kan til og med påvirke din generelle fysiske helse.

Noen tror at deter  en god komfortabel bil og en god komfortabel seng er like viktig hvis du tilbringer mye tid på veien, og det er true. Luksusbiler handler om å holde seg friske til slutten av reisen, og ingen andre bilsegmenter kan gjøre det.

Er det verdt å kjøpe en Rolls Royce?

Dette er et ekstremt vanskelig spørsmål å svare på fordi en Rolleren gang koster mer enn en halv million dollar, men det tilbyr komfort og kvalitet,  og  et design som ingen annen bilprodusent kan matche.

En Rolls Royce koster noen ganger 5 ganger så mye som en S-klasse gjør, men Rolls tilbyr ikke 5 ganger kjørekvaliteten. Forskjellene er ikke bare inkrementelle, de er virkelig noticei stand, men fortsatt ikke nok til å justify en slik pris.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter