Biler som ligner på Hyundai i10

Er Hyundai i10 en god bil?

Populariteten til små bybiler har vært på en klar økning de siste årene, ettersom disse bilene blir veldig rimelige å leve med, samtidig som de tilbyr alle de nyeste teknologiene som ikke kommer med alle ulempene ved å eie en stor bil i byen. Som sådan, disse bilene tilbyr fristende pakker som føles perfekt for en by som de er små, kvikk, effektiv, billig å leve med, og lett å kjøre.

Det er her biler som Hyundai i10 kommer inn som disse er utrolig populære i mange globalt befolkede byer. Selv om vi kunne gå i dybden om hva som gjør i10 så populær, vi kommer til å fokusere vår oppmerksomhet på biler som ligner på Hyundai i10. Dette betyr at vi vil fortelle deg alt du trenger å vite om disse bilene, og hvordan de kan sammenlignes med hverandre.

Disse bilene inkluderer Volkswagen UP som ofte er det foretrukne valget for de som ønsker en liten bybil som kan gjøre alt, mens også sporting en semi-premium-merket. Kia Picanto er trolig den mest lik bil til i10 generelt som disse to deler de fleste deler med hverandre.

Toyota Aygo er også en veldig populær bil i dette segmentet, og så er Fiat Panda. Alt i alt er disse små bybilene de mest like og mest populære, samtidig som de dekker et bredt spekter av markeder globalt.

Hyundai i10

I STORBRITANNIA, Hyundai i10 har en startpris på rundt £13,430 til £17,980 som gir deg et valg mellom et par trim nivåer som S trim, SE trim, og Premium SE trim. Den beste å få er sannsynlig SE trim som det balanserer funksjoner og koster det beste, samtidig som du tilbyr deg alt du trenger. Du kan velge mellom to bensinmotorer, som begge er effektive og stillegående.

  Hyundai Santa Fe pålitelighet

Den i10 er en av de skarpeste biler i sin klasse, noe som betyr at det kjører veldig bra. Det er en kvikk og smidig bil som for det meste foretrekkes av yngre kjøpere, noe som gir mye mening. Pålitelighet er også bedre enn med de fleste andre biler her.

VW UP!

Prisen på en Volkswagen Up starter fra £14,070 og stiger til rundt £18,220 for høyere-end modeller. Dette betyr at VW UP er en av de dyrere bilene på denne listen, noe som betyr at det bør beholde verdien bedre enn de fleste andre biler her, spesielt på grunn av å ha en mer premium-merket.

Likhetene mellom Opp og i10 er størrelse, plass og kjøreopplevelse. Imidlertid, VW UP skiller seg fra i10 når det kommer til teknologi, assistansesystemer, og det faktum at VW UP kommer med en høyere-end GTI trim som balanserer ytelse og brukervennlighet perfekt.

Kia Picanto

Den £13,400 til £17,450 Kia Picanto er den mest lik bil til Hyundai i10 fordi disse to er bygget med de samme delene og er nesten to sider av samme mynt. Dette betyr at Picanto og i10 er identiske når det kommer til motorer, girkasse, dimensjoner, kjøreopplevelse, pris og pålitelighet.

Forskjellene er det faktum at i10 får de to motorene du får med Picanto med tillegg av en 1.2L 90hp som ikke er tilgjengelig med Picanto. Den i10 tilbyr litt bedre sikkerhet legitimasjon mens Kia Picanto føles mer smidig og morsom å kjøre.

  Hyundai Ioniq 5 vs Tesla Model Y

Toyota Aygo

Du kan forvente å betale mellom £13,930 og £16,980 for Toyota Aygo som setter det fast i samme segment som Hyundai i10. Den Aygo er virkelig lik i10 når det kommer til kjøreopplevelsen som det er virkelig lik. Vi trenger imidlertid å nevne at Toyota Aygo får en naturlig aspirert motor som ikke er tilgjengelig for noen annen bil på denne listen.

Interiøret kvalitet er der i10 tar en ledelse som det er både nyere og kledd med bedre utseende materialer. Aygo mangler plass i forhold til i10, og det får ikke den nyeste teknologien. Men Aygo er eldre, og du kan føle at det øyeblikket du går inn i kabinen.

Fiat Panda

£14,310 til £17,485 er prisen du må betale for Fiat Panda som er den mest autentiske bilen her som det også tilbyr off-roading legitimasjon mens du er en by bil først. Panda er lik i10 når det kommer til pris, kvalitet, pålitelighet og plass, men det skiller seg fra i10 når det kommer til kapasitet, komfort og teknologi.

Panda får firehjulsdrift i noen iterasjoner som er uhørt i dette segmentet, men det tilbyr mindre kraftige motorer og er ikke så komfortabel eller så pen som den nye i10.

Ofte stilte spørsmål

Er Hyundai i10 den beste bilen i sin klasse?

Hyundai i10 er en av de mest interessante bilene i sin klasse, og mange mener at den også er den beste bilen i sin klasse. Årsakene er at i10 er godt priset, den er veldig godt utstyrt og tilbyr virkelig gode motorer med gode pålitelighetsresultater, som alle er veldig viktige faktorer for en daglig sjåfør.

  Hyundai Tucson vs Subaru Forester - Hva er bedre?

Som sådan, i10 er faktisk en av de beste bilene i dette segmentet, men det gjør ikke kjøre så godt som Picanto, og heller ikke har merket appell av VW UP.

Er supermini bybiler verdt det?

Disse typer biler er populære i noen få utvalgte markeder rundt om i verden, for det meste i STORBRITANNIA, deler av Europa og deler av Asia. Disse er ikke tilgjengelige i USA eller i mange andre markeder fordi de først og fremst er designet for å navigere i trange bygater og er designet for å være billige.

Hvis du vil ha en daglig pendler som er lett å kjøre og leve med, er en supermini bybil en god idé. På den annen side, hvis du ikke kan forstå å eie superminibiler, bør du bare hoppe over dem.

Er små biler bedre med elektriske motorer?

Små bybiler er perfekte for elektriske drivlinjer fordi de kan tilby deg nok rekkevidde og kraft uten å være så tørste eller så skadelige for miljøet som ICE-biler er. Elbiler er billigere å bo i byen og er roligere og mer i tråd med den nåværende bypendlingsfilosofien om bærekraft.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter