Hyundai Tucson vs Subaru Forester – Hva er bedre?

Er Hyundai Tucson en god bil?

Den kompakte crossover-verdenen er full av dusinvis på dusinvis av forskjellige alternativer, og det kan ofte være vanskelig å bestemme hvilken du skal få. Både Hyundai Tucson og Subaru Forester er helt i toppen av dette segmentet, da disse har en tendens til å selge veldig bra på de fleste markeder. Så, Hyundai Tucson vs Subaru Forester – Hvilken er bedre?

Når det gjelder motorvalg, leverer begge disse merkene, men Subaru kommer til kort i noen henseender vi skal nevne i denne artikkelen.  AWD kommer som standard på alle Forester-modeller, noe som er et stort pluss over Tucsons standard FWD. Designmessig er det egentlig ikke en sammenligning i det hele tatt, da Tucson virker som den mer sammenhengende og attraktive opplevelsen.

Kjøreopplevelsen er veldig forskjellig mellom disse to, men begge leverer når det gjelder hva en daglig sjåfør trenger å gjøre best.  Pålitelighet er utmerket med begge disse, men den ene er  fortsatt bedre enn den andre.  Når det gjelder priser, er disse to veldig like hele veien. Praktisk  er en blandet pose som Tucson er bedre i visse aspekter mens Forester tar det i andre.

Alt i alt er disse to veldig tett matchet, men jeg vil gi en betydelig fordel til Tucson, da den på en eller annen måte bedre skildrer bildet av hva en moderne crossover SUV skal være. Hvis du vil vite mer, må du lese denne artikkelen, og finn ut!

Hyundai Tucson

Med  en  startpris på rundt $ 27,000 XNUMX, ser Tucson ut til å være en veldig godt priset SUV. Velutstyrte modeller vil sannsynligvis sette deg tilbake for rundt $ 10.000 eller mer, men de kommer med en rekke godbiter. Motorer er begrenset til to, en bensindrevet 1.6L 4-sylindret med 150hp eller en hybridversjon med samme 1.6L motor, men med mellom 230hp og 265hp.

  Er Hyundai Accent en god bil?

FWD er standarden med Tucson, og det samme er 8-trinns  automatgirkasse i de fleste markeder rundt om i verden.  Design er der Tucson virkelig gjorde en forskjell i dette segmentet, da det introduserte noe vi egentlig ikke så før. Med slående pittoreske kroppslinjer, ekstremt futuristic-lys og  et flott interiør, er det veldig vanskelig å utsette måten Tucson ser ut innvendig og utvendig.

Pålitelighet er vurdert til 88/100 av JD Power, noe som betyr at Tucson er utmerket i den forbindelse, nesten klasseledende for å være nøyaktig.  Tucson prøver ikke å være en offroader eller en sportsbil, noe som betyr at den kjører trygt, problemfritt og veldig forutsigbart.  Det får stort sett all den nyeste teknologien og er granmly ansett som målestokken i dette segmentet av mange mennesker.

Praktisk er flott da det tilbyr en av de største koffertene i dette segmentet, mens sitteplassen er god.  Synligheten er flott, Tucson får mange familievennlige funksjoner og 1.6L   kan returnere opptil 29MPG mens hybridmodellen kan returnere opptil 40MPG kombinert.

Subaru Forester

Subaru Forester starter på rundt tusen dollar eller mer enn Tucson, men velutstyrte modeller er billigere enn velutstyrte Tucson-modeller.  For denne prisen kan du velge mellom  en 2.0L 4-sylindret hybridmodell med 150 hk og maksimalt 35 MPG eller et par 4-sylindrede Boxer-motorer med opptil 254 hk og 27MPG.

Designmessig ser ikke Forester ut som noe spesielt, da den følger et velkjent Subaru-designspråk. Bilen er ikke oppsiktsvekkende, noe som betyr at den er relativt konservativt designet. Interiøret er litt mer vågalt, men ikke noe å være spesielt stolt av.  Forester kjører veldig bra takket være AWD-systemet som leveres som standard og CVT-girkassen.

  Er Hyundai Veracruz en god bil?

Påliteligheten er vurdert til 80/100 som er litt bak Tucson, men fortsatt foran de fleste biler der ute.  Praktisk er veldig bra som Forester er på et sammenlignbart nivå med Tucson. Imidlertid er bagasjerommet begrenset til 70 kubikkfot, noe som er mindre enn Tucson.

Forester er en mye bedre bil off-road fordi den også bruker en mer utilitaristisk tilnærming. Forester kan gå ned og skitne mye bedre enn Tucson, noe som gjør den til en troverdig vinterbil.

Bedømmelse- Hyundai Tucson er bedre

Først og fremst får Tucson mer sofistikerte, grønnere og mer effektive motorer som passer til denne typen biler mye bedre. Selv om du må betale ekstra for et AWD-system, tilbyr Tucson en mer lovende drivlinje / drivverk. Designmessig tar Tucson det med letthet, da det faktisk ser veldig attraktivt ut, noe som ikke ofte er tilfelle med de fleste crossovers.

Kjøreopplevelsen er bedre med Forester, da det er en mye mer kapabel bil, men de fleste bryr seg ikke om det. Forester tilbyr mer  takhøyde foran, men mindre takhøyde bak.  Benplassen er bedre med Tucson bak, mens Forester tar den med bedre benplass foran.

Reliabi lity er bedre med Tucson, teknologien er bedre med Tucson, og familievennlighet er også bedre med Tucson. Uansett hvordan du skjærer den, virker Tucson som den bedre bilen generelt.

  Er Hyundai i40 en god bil?

FAQ-seksjon

Er Hyundai Tucson tryggere enn Subaru Forester?

Begge disse bilene er tildelt IIHS «Top Safety Pick Plus» -prisene fordi de tilbyr flotte passive og aktive sikkerhetssystemer overalt.  Noen av disse dataene tyder på at Forester er litt bedre med kollisjonsbeskyttelse, men ikke mye for å gjøre en betydelig forskjell.

Er Hyundai Tucson mer komfortabel enn Subaru Forester?

Hyundai Tucson er litt mer komfortabel enn Subaru Forester takket være bedre støyisolering. Det er ikke å si at Forester ikke er komfortabel, men disse to er absolutt ikke på samme nivå. Tucson er også en mye mer aerodynamisk SUV, noe som betyr at veistøy er mye mindre merkbarved motorveihastigheter.

Er Hyundai Tucson en bedre offroader enn Subaru Forester?

Subaru tar det som det kommer med AWD somstandard og Subaru AWD er kjent som et av, om ikke det beste AWD-systemet når det gjelder trekkraft.  Det er trygt å si at begge disse ikke er designet for terrengkjøring, men hvis du skulle velge, vil vi sterkt anbefale å gå for Forester, da det er en mer dyktig bil generelt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter