Biler som ligner på Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

Hyundai Palisade er en syv-seters familie-SUV i full størrelse designet for å være komfortabel, stille, romslig og pålitelig. Den første Palisade ble introdusert i 2020, og den konkurrerer med ganske mange SUV-er i full størrelse, ettersom dette segmentet er veldig populært i markeder som det nordamerikanske markedet. Imidlertid er det mange biler som ligner på Hyundai Palisade, hvorav noen er bedre i noen henseender.

Som sådan er dette temaet for denne artikkelen. Vi vil liste opp alle SUV-ene som konkurrerer med Palisade og fortelle deg noe om hver. Vi vil fokusere på hva hver og en av disse SUV-ene gjør bedre enn den andre for å skape en bredere forståelse av hvilken som er for deg.

Den mest lik SUV til Hyundai Palisade er Kia Telluride som det deler ganske mange deler med Palisade. Vi kommer også til å nevne Ford Explorer som er en av de mest populære USA-laget store Suv-er i flere tiår nå, langt før Palisade var selv tilgjengelig.

Andre lignende Suv-er inkluderer Honda Pilot og Subaru Ascent som disse to er også veldig populære i dette segmentet.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade starter på $35,000 mens topp-tier Kalligrafi modeller gå for $49,000. Den Palisade bruker en 3.8 L V6-motor som tilbyr 291hp og er noe av en old-school motor som en 3,6 L slagvolum er egentlig ikke så vanlig i dagens bilindustrien. Den Palisade kommer med en FWD oppsett fra standard, men du kan få en med AWD som godt.

Den Palisade ser virkelig kommanderende fra utsiden som er hva folk flest ønsker i dette segmentet. Det er ikke så pålitelig som Santa Fe eller Tucson, men det klarer fortsatt å være mer pålitelig enn de fleste andre Suv-er her. Interiøret er designet veldig pent og Palisade virker som et mer polert produkt enn de fleste Suv-er i sitt segment.

  Alt om 2023 Hyundai IONIQ 6

Kia Telluride

Kia Telluride starter på $34,725 og prisen går opp til $44,625 for topp-spec-modellen. Den Telluride er den mest lignende SUV til Hyundai Palisade som disse er veldig like i størrelse, de har samme antall passasjerer, de har samme 5,000 kg slepekapasitet, gode sikkerhetsvurderinger, og en like effektiv V6-motor.

Imidlertid, Kia Telluride ikke virke som en mer high-end produkt som det bruker bedre interiør materialer og det føles litt tettere og bedre isolert. Lasterommet er også litt romsligere, mens selv entry-level modeller få massevis av standard sikkerhetsassistanse funksjoner.

Ford Explorer

Ford Explorer starter på $35,510 mens topp-spec modeller koster rundt $53,000 som er en heftig oppgradering over både Palisade og Telluride. Ford Explorer har gode motorer på hånden og 3.0 L twin-turbo hybrid V6 med 400hp er det beste valget av kullet. Denne motoren tilbyr enda bedre drivstofføkonomi enn de i både Telluride og Palisade, selv med en slik kraft gevinster.

Imidlertid, Explorer faller litt kort bak Telluride og Palisade i kvalitet avdeling som interiør materialer er ikke på langt nær så high-end. Den tredje seteraden er også trangt i forhold til de to andre, spesielt Telluride som tilbyr mer enn nok plass til alle i hvert sete.

Honda Pilot

Det er vanskelig å snakke om en hvilken som helst Hyundai-modell uten å nevne en Honda som konkurrerer med den head-to-head. I dette tilfellet er det $ 38,080 til $ 51,870 Honda Pilot. VTEC V6 i Honda tilbyr 280hp som gjør det veldig lik de i Palisade og Telluride. Piloten kan også slepe 5,000 kg og MPG er også mer eller mindre den samme.

  Vanlige problemer med Hyundai Genesis

Der Piloten skiller seg ut er imidlertid det faktum at den får flere standardfunksjoner over hele linja, noe som delvis er grunnen til at den kommer med en høyere prislapp. Imidlertid, Piloten er ikke så pålitelig som Palisade heller ikke tilbyr det samme nivået av tredje rad sitteplasser.

Subaru Oppstigning

Subaru Stigningen koster fra $32,795 til $45,945 som gjør det til den billigste full-size SUV her. Den gode tingen om Stigningen er at det kommer med AWD som standard, og at Subaru AWD er en av de beste AWD-systemer på markedet. Det blir også massevis av tech og sikkerhet funksjoner i alle trim nivåer, så mye at det slår alle Suv-er her bortsett fra Pilot.
Imidlertid, den dårlige tingen om Oppstigningen er at det også tilbyr en trang tredje seterad, en relativt støyende drivlinje, og en liten mangel på kvalitet på innsiden. Uansett, hvis du vil ha en SUV som også kan gå off-road, er Ascent mye bedre enn alle de andre SUV-ene på denne listen.

FAQ Seksjon

Er Hyundai Palisade den beste SUV-en i sin klasse?

Hyundai Palisade er en av de beste SUV-ene i sin klasse, men den kommer til kort i noen henseender. For det første er det dyrere enn de fleste SUV-er her, og det er ikke den mest moderne SUV-en her. Kia Telluride ser uten tvil bedre ut mens Subaru Ascent kan gå til steder Palisade rett og slett ikke kan.

  Hyundai i30 vs VW Golf - Hva er bedre?

Ford Explorer tilbyr den beste motoren mens Honda CR-V har de beste funksjonene fra standard.

Er Hyundai Palisade en luksus SUV?

Hyundai Palisade er ikke en luksus-SUV, og det er ganske tydelig i det øyeblikket du tar en titt på det. En luksus-SUV fra dette segmentet tilbyr mye mer enn noen av disse gjør, og de beste eksemplene på luksus-SUV-er i full størrelse er Range Rover Vogue, Mercedes GLS og BMW X7.

Er SUV-er i full størrelse de beste SUV-ene på markedet?

SUV-kjøpere i full størrelse har en tendens til å være familieorienterte, noe som betyr at de foretrekker SUV-er i full størrelse på grunn av ekstra praktisk og overlegen sikkerhet. Imidlertid tilbyr de fleste moderne mellomstore SUV-er lignende plass og bedre motorer, og er ikke på langt nær så dyre som SUV-er i full størrelse.

For eksempel, Hyundai Santa Fe ser bedre ut enn Palisade, er billigere, har et bedre utseende interiør, og har bedre motorer med bedre MPG resultater.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter