Alt om 2023 Hyundai IONIQ 6

2023 Hyundai IONIQ 6

Hyundai er en av de mest spennende elbilprodusentene i  disse dager fordi deres Ioniq-serie er i ferd med å bli både virkelig pen og utrolig anvendelig. Hyundai sier at de er forberedt på å investere opp mot 60 milliarder dollar i elektrifisering av bilene sine, noe som kommer til å produsere noen virkelig fantastiske elbiler nedover linjen.

Den neste store tingen med et Hyundai-merke er den kommende 2023 Hyundai Ioniq 6. Denne elegante sportscoupe grand toureren kommer absolutt til å gjøre et stort sprut når den endelig kommer på gatene. I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om  2023 Hyundai Ioniq 6 som inkluderer elektrisk bilerything om drivlinjen, design, kjøreopplevelse, potensiell pålitelighet, praktisk og verdi blant andre.

Ioniq  6 kommer til å dele sitt underlag med eksisterende Ioniq 5 med noen få justeringer for å gjøre den mer konkurransedyktig og spesiell. Med et så flott design, gjorde Hyundai ikke bare achi elektrisk bile imponerende utseende, men også en utrolig glatt aerodynamisk profil som gjør Ioniq 6 en av de mest aerodynamiske bilene som eksisterer.

Dette fordeler rekkevidde, lydisolering og ytelse, som alle er viktige for en sports grand tourer. Det kommer til å koste mer enn Ioniq 5 uten å være like praktisk, men det er prisen du må betale for et så flott ytre.

Hyundai Ioniq 6 – Powetrain

Ioniq 6 får to forskjellige batteristørrelser, den minste er 53kWh-batteriet mens den største er vurdert til 77kWh. Den mindre batterimodellen er god for rundt 225 miles på full lading, mens 77kWh-modellen skal kunne gjøre nærmere 370 miles, noe som er et utrolig tall sikkert. Du kan få Ioniq 6 som enten en FWD- eller AWD-bil, mens effekten er vurdert til opptil 325 hk for toppmodellen.

  Vanlige problemer med Hyundai Ioniq 6

Hvorelektrisk bil er, det virker som om Ioniq 6  også kommer til å være  tilgjengelig i Hyundais sporty «N» -form som skal gi den drivlinjen som nå er tilgjengelig med Kia ELECTRIC CAR6 GT med oppover 500 hk.  Rask DC-lading er vurdert til 350kW, som er nok til å fylle batteriet fra 29% til 80% på mindre enn 20 minutter. Som sådan kan du forvente å komme oppover 100 miles fra bare 10 minutters lading.

Langsom AC-lading tar mellom 6 og 9 timer. Alt i alt kommer Ioniq 6 helt sikkert til å bli en virkelig konkurransedyktig bil fordi den får en virkelig konkurransedyktig plattform hele veien.

Hyundai Ioniq 6 – Design og kjøring

Det mest attraktive aspektet ved Hyundai Ioniq 6 er sannsynligvis designet som låner signaler fra både fremtiden og fortiden. Med sin fantastiske skrånende taklinje som ligner slike som den originale Mercedes CLS, puster Ioniq 6 eleganse, futurisme og fortiden i et enkelt produkt som ser midt i blinken. Interiøret er minimalistisk, men veldig godt innredet med god ergonomi og mye teknologi.

Kjøreopplevelsen er vesentlig forskjellig fra Ioniq 5 som den er basert på. Et lavere tyngdepunkt kombinert med en utrolig glatt luftmotstandskoeffisient på bare 0,21 betyr at Ioniq 6 skjærer   gjennom luften som en kniv gjennom smør.  N-modellen kommer sannsynligvis til å være den mest dynamiske Hyundai-modellen du kan kjøpe.

  Er Hyundai i30 en god bil?

Hyundai Ioniq 6 – Pålitelighet og vanlige problemer

Hyundai Ioniq 6 er ikke  ute ennå, noe som betyr at vi ikke kan måle ordentlig om det er en pålitelig bil eller ikke.  Hvis  Ioniq 5 er noe å gå med,  kan Ioniq 6 potensielt oppleve problemer med bremsene og styresystemet.

Det er rett og slett ingen rapporter om Hyundai Ioniq 6 på dette tidspunktet. Vi må vente et år eller to før vi kan vurdere om Ioniq er en pålitelig bil eller ikke.

Hyundai Ioniq 6 – Verdi og praktisk

Ioniq 6-startprisen vil sannsynligvis være et sted mellom $ 45.000 og $ 55.000, som er en heftig pris for en Hyundai, men dette er ingen vanlig Hyundai.  Ioniq 6 ser ut til å ha samlet mye interesse, og derfor vil den sannsynligvis holde verdien veldig bra, i hvert fall før markedet blir fullstendig mettet, noe som sannsynligvis ikke vil skje på noen år.

Praktisk kan være litt av et spørsmålstegn due til  sin aggressivt skrånende taklinje som er bundet til å spise inn bakre hodeplass.  Hvorelbil er, sier Hyundai at de gjorde sitt beste for å håndtere innvendig plass så godt som mulig, så det bør ikke være så ille.

FAQ-seksjon

Når kommer Hyundai Ioniq 6 i salg?

Ioniq 6 er planlagt å komme i salg tidlig i 2023, noe som betyr at vi skal kunne se dem på veien før utgangen av Q1 i 2023. Visst, Ioniq 6-markedsutgivelsen ble forsinket noen ganger på grunn av alle slags forstyrrelser som herjer verdensøkonomien i disse dager, men tidlig i 2023 er sannsynligvis tiden.

  Vanlige problemer med Hyundai H1

Vi kan forvente at Ioniq  6 vil selge veldig bra,  da den virkelig tilbyr noe nytt og noe spesielt til elbilmarkedet  på samme måte som Ioniq 5 gjorde. Med et så kult utseende eksteriør og spennende kjøredynamikk,  er Ioniq 6 nødt til å bli en hit.

Hvilke biler konkurrerer med Hyundai Ioniq 6?

Hyundai Ioniq 6 vil sannsynligvis konkurrere med slike som BMW i4, Tesla Model 3   og Volkswagen ID. AERO, og Polestar 2. BMW i4 skal være hovedkonkurrenten når det gjelder kjøreopplevelsen, mens Model 3 skal være hovedkonkurrenten når det gjelder popularitet, rekkevidde og teknologi.

ID. AERO har alltid nylig blitt utgitt, og det er også en virkelig imponerende bil. Polestar 2 har vært ute en god stund, noe som betyr at vi sannsynligvis vil se at den blir oppdatert i årene som kommer.

Er Hyundai Ioniq  6 bedre enn Ioniq 5?

Hyundai Ioniq  6 er sikkert annerledes enn Ioniq 5 fordi den tilbyr en helt annen tilnærming til design og kjøring.  Ioniq 5  kan fortsatt være den bedre familiebilen mellom  de to, men Ioniq 5  har lengre rekkevidde, er penere, har nyere teknologi og er den mest komfortable av de to.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter