Vanlige problemer med Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N er den mest populære Hyundai hot hatchback, noe som betyr at den kombinerer alle fordelene du forventer av en hatchback med en raspende motor og et godt avstemt sportsunderstell og chassis. i30 N ble først introdusert i 2016 som en del av tredje generasjon i30. Helt siden da har i30 N vært veldig populær.

Når det gjelder pålitelighet, klarer Hyundai i30 N å være like pålitelig som basismodellen, i30. Dette er et utrolig godt resultat som i30 generelt, er veldig pålitelig. Uansett er ingen bil perfekt, og vi skal nå liste opp alle de vanlige problemene med Hyundai 30N. Vi vil fortelle deg hva du trenger å fokusere på hvis du er interessert i å kjøpe i30N gjennom bruktmarkedet.

Først og fremst lider i30N av ulike elektriske problemer som er ganske vanlige med mange Hyundai-modeller. Andre problemer inkluderer problemer med ulike aktive sikkerhetssystemer, problemer med drivstoffpumpen, og potensielle problemer med  byggekvalitet og innvendige rangler og knirker.

Alt i alt er i30N en enormt pålitelig bil hvis den blir tatt vare på riktig. Selv om i30N er en hot hatchback, klarer den likevel å være ganske rimelig å kjøre.  Som sådan bør det ikke være for mye av et problem å kjøpe brukte i30 N-modeller hvis du vet hva du leter etter.

Hyundai i30N – Elektriske problemer

For å starte denne listen, må vi først nevne forskjellige elektriske problemer som har en tendens til å plage i30N.  Infotainmentsystemet er kjent for å gli ut eller bli helt tomt. Dette kan løses ved  å starte bilen på nytt, men noen ganger må du enten oppdatere systemet eller tilbakestille det helt.  A / C kan også bryte, nærmere bestemt A / C-kondensatoren.

  Skoda Kodiaq Batteriproblemer

Sørg også for å være oppmerksom på alt interiørtilbehør, knapper og brytere, da disse kan mislykkes på eldre i30 N-modeller. Batteriet og dynamoen opplever ikke problemer ofte, men når de gjør det, er slike problemer vanligvis alvorlige. Sørg derfor for å inspisere disse også.

Hyundai i30N – Problemer med aktive sikkerhetssystemer

Moderne Hyundai-modeller kommer alle med toppmoderne aktive sikkerhetssystemer som er designet for å holde deg trygg til enhver tid. Noen av disse systemene er bedre enn andre. Det aktive kjørefeltassistentsystemet kan ikke slås helt av i noen markeder, noe som er en bummer, spesielt hvis systemet begynner å forårsake problemer.

Noen få eiere klaget over at i30N trekker til den ene eller den andre siden, noe som kan være stressende på en lang motorvei.  Andre sikkerhetssystemproblemer er knyttet til altfor følsomme parkeringssensorer som kan engasjere seg selv når det ikke er noen fysiske gjenstander i nærheten.

Hyundai i30N – Drivstoffpumpe problemer

Det virker som mange eiere har rapportert i30N noen ganger lider av drivstoffpumpe problemer. Hvis du merker noen sutrende lyder, spluttering under akselerasjon, problemer med å starte motoren eller bilen som stopper ved oppstart, er det stor sjanse for at drivstoffpumpen din har skylden.  Disse drivstoffpumper er forbruksvarer som betyr at du sannsynligvis er nødt til å erstatte dem på et tidspunkt.

Videre er drivstoffilteret også kjent for å bli tilstoppet. Det beste du kan gjøre på dette tidspunktet er å teste drivstoffpumpetrykket fra begge sider av pumpen.  Du kan også høre drivstoffpumpen når du slår på tenningen. Hvis du hører pumpen fungerer, er sjansen stor for at drivstoffpumpen fungerer som den skal, og at problemet skyldes noe annet.

  Vanlige problemer med Hyundai Creta

Hyundai i30N – Bygge kvalitet problemer og interiør trim rangler og squeaks

Vi har allerede sagt at i30N er en veldig pålitelig bil, men dette betyr ikke at den oser av kvalitet i interiøret. I30 N koster rundt $ 43,000, noe som er mye penger for en i30, men ikke for mye penger for en varm hatchback.  Uansett, for $ 43,000, forventer du at bilen kommer med materialer av høyere kvalitet på innsiden.

Eldre i30 N-modeller er enda verre fordi disse har en tendens til å lide av forskjellige rangler og knirker bare noen få år etter kjøpet.  Problemet forverres til og med av det faktum at disse ikke kan løses enkelt, da du aldri er 100% sikker på hva som forårsaker problemet.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Hyundai i30N?

Hvis du er en som liker å kjøre en kombi, men du anser dem for å være ekstremt kjedelige, kan i30 N bare være den perfekte bilen for deg. Med en raspende 4-sylindret motor, en spennende motorlyd  og gode kjøreegenskaper, er i30N mye skarpere enn en vanlig kombi, og  det er derfor så mange mennesker elsker i30N.

På den annen side, hvis du er vant til å kjøre større biler, vil i30N føles litt for trangt for deg. Det er heller ikke den mest luksuriøse bilen, spesielt for prisen. For å ta en god kjøpsbeslutning, må du bestemme hva du verdsetter mer, et premiummerke, komfort og luksus, eller hastighet, spenning og håndtering.

  Vanlige problemer med Audi S8

Hvor lenge kan en Hyundai i30N vare?

Det er ekstremt vanskelig å måle hvor lenge en bil kan vare fordi det er mange faktorer som går inn i det. Gitt det faktum at i30N er en veldig pålitelig bil, er det ingen grunn til å tro at en av disse ikke skal kunne vare minst 200k miles. Vi må imidlertid også ta hensyn til at i30N er en ytelsesbil.

Dette betyr at disse bilene har en tendens til å bli kjørt mye mer aggressivt i motsetning til vanlige i30-modeller. Mer aggressiv kjøring krever hyppigere service, noe som betyr at det kan påvirke levetiden til enhver bil, spesielt en ytelsesbil.

Er Hyundai i30N en familiebil?

Hyundai i30N kan brukes som en familiebil, men det er absolutt ikke den primære rollen til denne bilen. Sitteplassen er relativt begrenset, spesielt for en bil som koster så mye penger. Hvis du har en yngre familie og liker ytelsesbiler, kan i30N være nok.

Men hvis du har en større familie, bør du hoppe over i30N, da det ikke er så behagelig som mange andre biler i denne prisen.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter