Biler som likner Hyundai i20

Er Hyundai i20 en god bil?

Hyundai i20 ble først avslørt tilbake i 2008 og har vært i kontinuerlig produksjon siden den gang. Den siste generasjonen av i20 ble avslørt tilbake i 2020, noe som også gjorde den mer konkurransedyktig enn noensinne. Den i20 ligger i den kompakte kombi segmentet som er veldig populært i noen globale markeder, men er helt fraværende i andre.

Som sådan skal vi nevne biler som ligner på Hyundai i20 med hensyn til disse spesifikke markedene. Den i20 er en av de mest populære bilene Hyundai gjør, men det kommer med hard konkurranse. Disse inkluderer Kia Rio som er den mest lik bil til i20 som disse to deler mange deler med hverandre. Andre rivaler inkluderer Toyota Yaris som også er en av de mest populære bilene i dette segmentet.

Vi kommer også til å nevne Ford Fiesta som den mest populære USA-laget kompakt kombi og VW Polo som er den mest populære Europeiske kompakt kombi med mest premium-merket her. Alt i alt, disse små kombi er veldig tett matchet som betyr at å plukke en vinner kommer ikke til å bli lett.

Derfor, hvis du er interessert i å kjøpe en liten kombi som kan gjøre alt du spør fra det, disse fem bilene er rett opp i smug.

Hyundai i20

Hyundai i20 koster mellom £19,035 og £23,880 avhengig av trim nivå, motor, og dens ekstrautstyr. Du kan velge mellom to motorer, en 1.0L bensinmotor eller en litt større 1.2L bensinmotor med 83-120hp som er mer enn nok for en så liten bil. Det er også et valg mellom en 5-trinns manuell og en 6-trinns automatisk.

  Er Hyundai Genesis en god bil?

Design-messig, den nyeste i20 også vedtatt Hyundai er mer dristig design språk som ikke var tilfelle for noen år siden da Hyundai for det meste laget kjedelig utseende biler. Den i20 ser nå veldig attraktivt og er også pålitelig og godt utstyrt. Som sådan er det virkelig vanskelig å konkurrere med en bil som tilbyr så mye som i20 gjør.

Kia Rio

Den mest lik bil til Hyundai i20 er Kia Rio som koster fra £16,150 til £21,800 avhengig av motor, trim nivå, og utstyr. De er bygget på samme plattform, noe som betyr at de bruker den samme generelle arkitekturen som inkluderer motorer, girkasse, og ulike biter av drivverket.

Kia Rio er litt tyngre og tilbyr bedre sikkerhet legitimasjon mens i20 er mer moro å kjøre og tilbyr bedre MPG resultater. Alt i alt, disse to er veldig like, og de største forskjellene mellom dem er på grunn av Rio er litt tyngre og at i20 er litt bedre utstyrt. Den i20 tilbyr også en litt større bagasjerom enn Rio.

Ford Fiesta

Du kan forvente å betale fra £20,080 til £22,530 for den nye Ford Fiesta som setter det direkte mot Kia Rio og Hyundai i20. Disse tre bilene er trolig den mest populære kompakt kombi i STORBRITANNIA og representerer en stor del av hele markedet. Fiesta tilbyr lignende motorer, lignende utstyr, og lignende sikkerhet legitimasjon.

Hvor disse to forskjellige er praktisk som i20 er mer praktisk, i20 er også mer pålitelig, og litt mer dynamisk. På den aller øverste enden, i20 N og Ford Fiesta ST er begge fantastiske små hot hatchbacks, men jeg ville gi pengene mine til Hyundai som det føles bare litt mer spesiell.

  Hyundai Tucson vs Honda HR-V - Hvilken er bedre?

Toyota Yaris

Toyota Yaris starter på £21,460 som er mer enn de fleste biler her, men sin topp-spec varianter totalt £26,625 som også er mer enn sine konkurrenter. Yaris er den mest økonomiske bilen her med den beste drivstofføkonomi og en hybrid drivlinje som kommer til å oppveie de opprinnelige kostnadene gjennom lavere driftskostnader.

Det kommer bare med en CVT automatisk girkasse som også er en fordel for de fleste mennesker som det er utrolig lett å leve med. Det er ikke så praktisk som i20 som tilbyr mer plass i alle kategorier, men topp-end Toyota GR Yaris er en bedre ytelse bil enn i20 N, Fiesta ST, eller Polo GTI.

VW Polo

For de som ønsker en mer premium-merket uten store prisøkninger, £19,030 til £24,675 VW Polo er den å få. Polo får en mindre og svakere motor med entry-level-modellen, samtidig som den er mindre økonomisk. På den annen side, den nye Polo føles som et produkt av høyere kvalitet med bedre teknologi, bedre materialer og mer plass generelt.

Den i20 N er på nivå med Polo GTI, og disse to er virkelig tett matchet når det kommer til moro. Jeg vil si at Polo er et produkt av høyere kvalitet, mens i20 slår den når det gjelder effektivitet, kraft og pris.

Ofte stilte spørsmål

Er Hyundai i20 den beste bilen i sitt segment?

Hyundai i20 har virkelig mange ting som går for det. Det ser kult ut innvendig og utvendig, og det blir veldig bra utstyr over hele linja. Du kan kjøpe en i20 for bare vanlig pendling, og du kan kjøpe en «N» ytelse modell som føles veldig bra å kjøre.

  Vanlige problemer med Hyundai Elantra

Jeg vil si at i20 virkelig er en av de beste bilene i sitt segment, men GR Yaris er bedre ytelse bil mens den nye VW Polo føles litt høyere-end.

Er Hyundai i20 en romslig bil?

Hyundai i20 er en kompakt kombi som betyr at det er først og fremst designet for en eller to personer om gangen. Du kan få plass til fire personer inne i i20, men det er ikke akkurat det den ble laget for å gjøre. Som sådan, i20 er urokkelig romslig for sitt segment, men generelt, det er virkelig en stram klemme.

Når kommer den nye Hyundai i20 ut?

Hyundai sa at den oppdaterte modellen av den nåværende generasjonen av Hyundai i20 kommer til å komme en gang i 2023. Det sies at den neste i20 kommer til å få ventilerte seter som er en første i dette segmentet. Uansett kan du forvente å se den ansiktsløftede i20 i 2023 mens salget skal starte en gang i 2023/24.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter