Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Om det er en god ide å kjøpe et brukt kjøretøy, avhenger av kjørestilen til den forrige eieren og hvordan bilen ble vedlikeholdt og vedlikeholdt. Uansett modell og merke, hvis en bil er dårlig vedlikeholdt, er det ikke en god ide å kjøpe den. Generelt kjøpe en brukt BMW er en dårlig idé på grunn av de høye reparasjonskostnadene og vanlige bilfeil.

Hvorfor er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Selv om BMW produserer luksusbiler og har vært på markedet en god stund, vil erfarne mekanikere og bilentusiaster hevde å holde seg borte fra en brukt BMW uavhengig av modell. Disse bilene eldes ikke godt. Selvfølgelig er det noen unntak fra regelen som E90 330i og 2006 – 2008 3-serien generelt.

Dårlige kjørevaner og aggressiv kjøring

Vi vet alle hvordan BMW-sjåfører ikke signaliserer når de snur. Det er noe sannhet bak alle vitser. Mange aggressive sjåfører hopper på bak rattet på en BMW. Studier viser at mennene som raser mest på veien er bak BMWs. Aggressiv kjøring er også noen ganger knyttet til dårlig vedlikehold av et kjøretøy, så hold deg unna.

BMWs er gode til de ikke er

Disse bilene er raske, luksuriøse og føles bra å kjøre. På den annen side, etter at du har kommet nær halvparten av garanti kjørelengden, vil du mest sannsynlig oppleve noen motorproblemer og elektronikkfeil, samt clutch- og girproblemer.

Ikke bare det, men også reparasjon eller utskifting av disse delene er ganske kostbart, så hvis garantien er utløpt, vil du mest sannsynlig angre på å ha kjøpt kjøretøyet i utgangspunktet.

Når det gjelder en forhåndseid bil, kan BMW bety Break My Wallet

BMWs gjennomsnittlig $ 18,000 av service i en 10-års periode, nesten dobbelt så mye som alle andre biler på veien. Dette tallet vokser også ganske betydelig hvis bilen din har blitt brukt av en annen eier og ikke opprettholdt godt i utgangspunktet.

  Har BMWs reservedekk?

BMW presser stadig grensene for engineering, noe som kan føre til noen innovasjoner, men også i mange feil og uventede feil i bilene sine. BMWs er designet for ytelseskjøring, ikke pålitelighet og vedlikehold.

Hvis du ikke har råd til en helt ny BMW, har du sannsynligvis ikke råd til en forhåndseid fordi det vil koste deg enda mer i det lange løp.

Ved riktig vedlikehold kan en BMW være en pålitelig bil som er like pålitelig som alle andre kjøretøy på veien. Du kan imidlertid ikke gjøre noe med kostnadene ved reparasjoner. Ryktet sier at BMW de siste årene har tjent nesten like mye penger på å selge deler som å selge nye biler.

Når er det en god idé å kjøpe en brukt BMW?

Kjøp fra en venn som har tatt godt vare på bilen

Som alle andre biler, hvis den har blitt riktig vedlikeholdt, kan en BMW være pålitelig, til tross for større reparasjonskostnader og drivstoffbruk enn vanlig. Hvis du kjenner eieren av kjøretøyet du er i ferd med å kjøpe og er godt klar over deres kjørevaner og vedlikehold, er du god til å gå.

Rådfør deg med en autorisert BMW-mekaniker

Nyter ytelsen som BMW biler har til en nedsatt pris ved å kjøpe en som en pre-eid kjøretøy er en god idé hvis du kan være sikker på at den har blitt riktig vedlikeholdt og ikke vant til sine grenser. Derfor, før du kjøper et gammelt kjøretøy, spesielt hvis det var på veien i 5 pluss år, må du sørge for å ansette en spesialisert mekaniker for å inspisere kjøretøyet.

  Hvem får flere jenter - BMW eller Mercedes?

En mekaniker kan gi sin ærlige mening om bilen er verdt kontantene eller ikke. Enten du kjenner eieren eller ikke, kan du konsultere deg selv med en profesjonell som kan ende opp med å spare deg for mye penger, eller til og med spare deg for kompromisset med sikkerheten din.

Se etter pålitelige BMW-modeller

Hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW for ytelse og glede, i tillegg til å sørge for at den var godt vedlikeholdt, bør du vurdere modellen. Noen av de mer pålitelige modellene inkluderer:

  • 2006- 2008 3-serien
  • De fleste modeller fra 1996 – 2006
  • 318i, 32i og 330i
  • The 2019 E90

Svært få bileiere har angret på at de kjøpte disse modellene da de lager utmerkede biler med skuddsikre motorer. Til tross for vanlig misforståelse, kan en godt vedlikeholdt BMW kjøre som opptil 200.000 miles.

Få en gammel BMW hvis du er mekaniker og kan reparere bilen selv

Hvis du er mekaniker og har ferdighetene til å reparere den brukte bilen din, kan du i stor grad kutte kostnadene ved eierskap til en gammel BMW og få glede av den gode ytelsen fra den med stor rabatt, da de avskrives raskt etter sin første eier.

Hvis du ikke er i stand til å reparere bilen selv, må du i det minste sørge for å få en garanti hvis mulig, siden enkle reparasjoner kan koste mer enn $ 1,000 og mer komplekse som å kreve bytte av motorkomponenter, gå opp til $ 5,000.

  Lager BMW en sportsbil?

Spørsmål og svar om forhåndseide BMWs

Hvorfor er noen brukte BMWs så billige?

Årsaken til en mye billigere bil enn den vanlige bruktprisen skyldes oftest en feil. Les beskrivelsen av bilen som er oppført nøye, og lei en mekaniker for å inspisere den før du kjøper. Brukte BMWs er vanligvis billige på grunn av det mettede markedet med tilførsel av slike kjøretøy, samt de stadig økende vedlikeholdskostnadene til eldre BMWs.

Hva er gode eldre brukte BMW-modeller å kjøpe?

Generelt er alle 3-seriene fra 1996 til 2006 pålitelige og har skuddsikre motorer. E39 M5, E36 3-serien, 2003-04 E46 er også flott. Hovedårsaken til at eldre BMWs er mer pålitelige enn nyere modeller er den innovative teknologien som BMW ofte prøver ut på sine nyere modeller. Bortsett fra det, BMW synes å ha økt kostnadene for reparasjon deler og fortjeneste på disse sterkt de siste årene.

Hva er de beste bilene å kjøpe brukt?

Bortsett fra BMW 3-serien fra 1996 – 2006, er det andre merker og modeller du bør vurdere før du kjøper. Kia Rio har for eksempel en stor pålitelighetsvurdering, sammen med Toyota Corolla og Hyundai Sonata. Alle disse har vist seg å være ganske pålitelige og ikke kostbare å reparere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter