BMW 650i overføring problemer

BMW 650i problemer

BMW 650i er en subcompact bil med mange fremragende funksjoner. Denne bilen er en del av tredje generasjon BMW 6-serien og produsenten tilbyr den i en 2-dørs kupé, 2-dørs kabriolet og en 4-dørs gran coupe. Den er stilig, komfortabel, trygg, avansert og yter usedvanlig bra.

Men som de fleste BMW-modeller, BMW 650i kommer også med flere problemer. Et av de vanlige problemene som BMW 650i eiere bør være klar til å håndtere er overføringsproblemer. Så, hva er de vanlige overføringsproblemer med BMW 650i?

Vanlige overføringsproblemer med BMW 650i er skiftende forsinkelser, brennende lukt, sliping under akselerasjon, lav overføring væske, Whistling støy, risting i alle hastigheter, dårlig spenning regulator, og bil går inn halting modus. Likevel kan de fleste av disse problemene løses og få bilen din til å kjøre jevnt.

Hva er de vanlige BMW 650i overføring problemer?

Sliping under akselerasjon

Et vanlig overføringsproblem med BMW 650i er sliping støy under akselerasjon. Dette problemet skyldes vanligvis sviktende hjul- eller navlager. Dessuten skyldes det et problem med differensial- eller utslitt motor, eller en skadet CV-ledd.

Vær oppmerksom på at hjullagre gjør det mulig for hjulet og dekket å rotere og er laget for lav friksjon, mens navenhetene har den ekstra oppgaven med å sikre hjulet og dekket til bilen. Hvis hjullageret eller navenheten er dårlig, bør du bytte den ut.   

Lav overføringsvæske

Et av de mest oversett overføringsproblemene er lav overføringsvæske. Transmisjonssystemet krever væske for å holde det ordentlig smurt og for å bidra til å redusere de høye temperaturene som skapes når du skifter gir. Men etter hvert som tiden går, kan overføringsvæsken gå tom på grunn av lekkasje eller slitasje.

  Vanlige problemer med BMW M8

For å løse dette problemet må du fylle på væsken til det anbefalte nivået. Dessuten er det viktig å sikre at riktig transmisjonsvæske brukes. Det anbefales å endre transmisjonsvæsken hver 30.000 miles

Skiftende forsinkelser

Et annet vanlig problem med BMW 650i overføring er vanskeligheter eller forsinkelse i skiftende gir. Tegn på dårlig utstyr inkluderer rykk når du bytter gir, girskift nøling, clutch knirkende og mye mer. Dette problemet kan også føre til at bilen stopper eller lar deg være på høy eller lav RPM.

Noen av tingene som forårsaker forsinkelse eller vanskeligheter med å skifte gir er ineffektiv væske, brente clutchskiver, utslitte gir og dårlige spoler. Løs disse problemene for å fikse skiftforsinkelser. 

Ratt risting i alle hastigheter

Hvis BMW 650i dekkene er ute av balanse, bilens ratt vil begynne å riste. Dette skjer vanligvis når bilen din treffer over 85 miles i timen, og det blir verre i 100 mph. Du kan løse dette problemet ved å sikre at hjulene er balansert. 

Brennende lukt

Bortsett fra å ha riktig nivå av overføringsvæske, trenger du også riktig type væske, og den skal være i god stand. Endring av transmisjonsvæske etter anbefalt periode er viktig da det blir brent og ineffektivt. Dessuten kan det være forurenset. Så endre det etter behov. 

Dårlig spenningsregulator

Spenningsregulatorens arbeid er å sikre en jevn og pålitelig tilførsel av spenning til bilen din og andre elektriske deler. Denne delen blir imidlertid også dårlig etter 100.000 miles. Symptomer på en dårlig spenningsregulator er et dødt batteri, en overspenning i batteriet, pulserende lys og kjøretøy som dør når du kjører. Bytt ut den dårlige spenningsregulatoren med en god en for å løse dette problemet. 

  Fiat Punto natural power problemer

Bil går i slapp modus

Hvis BMW 650i overføring kontroll enhet identifiserer en feil i systemet, det vil gå i limp-modus. Som et resultat påvirker dette ytelsen til mindre vitale deler som bilens hastighet og klimaanlegg. Noen av tingene som får BMW 650i til å gå i slapp modus er ineffektive ledninger og defekte sensorer. Løs de defekte ledningene og sensorene for å løse problemet.

FAQ

Etter hvor mange miles bør du endre BMW 650i overføring væske?

Det er viktig å ta vare på BMW 650i hvis du vil at den skal vare. BMW anbefaler å sjekke eller erstatte 650i overføring væske mellom 30,000 og 60,000 miles. Derfor, hvis du bruker din BMW 650i ofte, bør du endre den så tidlig som 30,000 miles. Men hvis du ikke bruker bilen regelmessig, kan du endre den på 50,000 eller 60,000 miles.

Hvor lenge varer BMW-sendingen?

Selv om BMW 650i opplever mange overføringsproblemer, kan det vare i lang tid hvis det er godt tatt vare på. En BMW 650i som er godt vedlikeholdt bør ha sin overføring vare over 300,000 miles. Men hvis bilen er dårlig vedlikeholdt, kan det hende at den ikke klokker over 100.000 miles og fører til kostbare reparasjoner.

Hvor mye koster det å gjenoppbygge en BMW-overføring?

Å gjenoppbygge en BMW-overføring er mye billigere enn å erstatte den. Imidlertid er det fortsatt kostbart, da du må bruke mellom $ 1,800 og $ 5,000. Dessuten, hvis bilen din fortsatt er under garanti, vil det være enda billigere å gjenoppbygge overføringen.

  Alt om 2023 BMW Alpina XB7

Det er også viktig å merke seg at gjenoppbygging av en overføring kan være dyrere eller billigere avhengig av delene som bygges om. Dessuten inkluderer kostnadene vi har omtalt ovenfor kostnadene for arbeidskraft og deler.

Hvor lang tid tar det å gjenoppbygge en BMW-overføring?

Gjenoppbygging av en overføring av en vanlig bil tar minst 6 timer. På den annen side tar gjenoppbygging av en BMW-overføring flere timer opptil 3 dager. Derfor er det mye dyrere å gjenoppbygge en BMW-overføring enn å gjenoppbygge en overføring av en vanlig bil. Dessuten er BMW-overføringsdeler også dyrere enn de fleste biler. 

Hvordan vet jeg om jeg har overføringsproblemer i BMW 650i?

Noen av de vanlige tegnene på en dårlig overføring i BMW 650i er overføring fast i gir, overføring skifter hardt, et etterslep mellom gir, overføring feil stasjonen moderat melding, og motoren rev opp, men overføringen ikke klarer å skifte.

Konklusjon

BMW 650i kan være en fin, komfortabel og høy ytelse kupé, men det kommer også med overføringsproblemer. Hvis du vil unngå slike problemer, er riktig omsorg og vedlikehold viktig. BMW 650i overføring er ganske dyrt å fikse når det bryter ned, så opprettholde det er billigere i det lange løp.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter