Vanlige problemer med Porsche 718 Boxster S

Porsche 718 Boxster S problemer & feil

Porsche 718 Boxster S er midt på nivå spesifikasjonen av 718 Boxster 2-seters sportsbil. Boxster S drives av en 2,5 L Turbo 4-sylindret motor som sporer mellom 2,0 L 4-sylinderen til Boxster- og Boxster T-modellene på startnivå og de flate 6-sylindrede GTS- og Boxster Spyder-modellene.

Når det gjelder pålitelighet, er 2.5L-motoren litt annerledes enn de to andre, og det verste problemet forbundet med 2.5L turbo er turboladeren.  Andre problemer er knyttet til overføringen, klimaanlegget, overopphetingsproblemer og problemer med utstyret.

Alt i alt er Porsche 718 Boxster S en ganske pålitelig bil, men bare hvis du opprettholder den godt nok. Det er ingen overraskelse at Porsches har en tendens til å koste mer penger å vedlikeholde i motsetning til andre biler fra dette segmentet, men Porsches beholder også verdi bedre enn de fleste andre biler fra dette segmentet.

Uansett har 718-lagoppstillingen kommet langt siden den først ble utgitt. Tidligere modeller var utsatt for ulike problemer og var vanskelige å leve med, mens nyere modeller er mye bedre i alle henseender.

Porsche 718 Boxster S – Turbolader problemer

2.5L-motoren som finnes i 718 Boxster S tilbyr 350hp som er omtrent 50hp mer enn i inngangsnivå Boxster og Boxster T-modeller.  Dette er for det meste takket være den store turboladeren som dessverre noen ganger har en tendens til å mislykkes. Mer spesifikt kan turbovarmens blekk mislykkes, og det resulterer i at bilen går i slapp modus.

Dette er et alvorlig problem, da det kan gjøre bilen stort sett undrivable.  Sørg for å alltid inspisere turboladeren hvis du er interessert i å kjøpe en2-hånd Boxster / Cayman S-modell.  Det er også verdt å nevne at disse problemene er mer vanlige på eldre modeller med høyere kjørelengde i motsetning til nyere lav kjørelengdemodeller.

  Vanlige problemer med Volvo C40

Porsche 718 Boxster S – Overføringsproblemer

718 Boxster S er tilgjengelig med to forskjellige overføringsalternativer. En Porsche kortkast manuell girkasse som er det foretrukne valget av mange kjøreentusiaster eller en 7-trinns dual-clutch PDK girkasse som mange anser for å være den beste dual-clutch boksen det er. Den manuelle girkassen er delikat, og hvis du ikke er forsiktig med den, kan den mislykkes ganske elendig.

PDK er mye bedre, men noen eiere har rapportert at overføringen er nølende å skifte, spesielt når det gjelder downshifting. Uansett er disse problemene mer utsatt med eldre 718 Boxster S-modeller, mens nyere modeller er mye bedre og langt mindre utsatt for disse problemene.

Porsche 718 Boxster S – A/C system problemer

A / C-problemer er vanlige på tvers av 718-serien, noe som betyr at du kan finne dem både på startnivå 718-modeller og høyere 718-modeller. De vanligste A/C-problemene er relatert til kondensatoren som kan svikte, og det samme kan kondensatorlinjene. Som sådan mister A / C sin evne til raskt å kjøle seg ned eller varme opp bilens hytte.

Hvis du er ute etter en 2-hånds 718-modell av noe slag, må du huske å ta den med til en trent og erfaren Porsche-spesialist som vil kunne diagnostisere og løse problemet på kort tid.  Disse er vanligvis billige å reparere, men hvis du trenger reservedeler, kan det bli mye dyrere.

  Vanlige problemer med Skoda Fabia

Porsche 718 Boxster S – Overopphetingsproblemer

Hele 718-serien er utsatt for overoppheting på grunn av defekte vannpumper og termostater, men noen modeller ser ut til å være verre enn andre. 718 S-modellene er sannsynligvis de verste av dem alle fordi de har det høyeste rapporterte antallet overopphetingshendelser av alle de 718 modellene det er.

Noen eiere har også rapportert at en erstatningsvannpumpe og termostat ikke alltid er nok til å løse problemet , og at bilen kan utvikle lekkasjer som bare kan være synlige mens bilen opererer ved høye temperaturer.

Porsche 718 Boxster S – Utstyrsproblemer

Ulike utstyrsproblemer og små niggles er også til stede med 718 Boxster S, og den vanligste er forbundet med den bakre spoileren som ofte ikke klarer å gå ned i bilens kropp.  Dette er et problem som ikke umiddelbart er åpenbart for alle, og det er ikke akkurat den typen problem folk kommer til å rapportere.

Andre utstyrsrelaterte problemer er vanligere på andre 718 modeller, og de består vanligvis av programvarerelaterte problemer.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Boxster S verdt det?

Porsche 718 Boxster S er en bil designet for de som ønsker å nyte spenningen i en Porsche drop-top uten å betale uanstendige mengder penger. 718-serien kritiseres på grunn av sine nedbemennte motorer som rett og slett ikke kan matche følelsen av en flat 6-sylindret, men ingen kan benekte at Boxster S ikke er en virkelig dyktig bil.

Hvis du er en høyere sjåfør og ikke liker kompakte sportsbiler, er 718 Boxster S ikke en bil for deg.  Den gode nyheten er at uansett om bilen er noe for deg eller ikke, er det en Porsche, og den beholder verdien bedre enn de aller fleste biler fra dette segmentet.

  Vanlige problemer med Skoda Scala

Er Porsche 718 Boxster S en kvinnebil?

Noen biler som Porsche Boxster, Audi TT, og BMW Z4 for å nevne noen, blir ofte sett på som feminine biler eller frisørbiler, og mange mennesker er ikke willing å kjøpe dem av disse grunnene. Det er forsvarlig å si at alle disse forestillingene er dumme og helt unnlater å skildre bildet av hva disse bilene virkelig er.

De er flotte håndteringsytelsesbiler designet for spenningen ved å kjøre. De kan være mindre enn de fleste biler, og de har ofte feminine designlinjer, men ingen bil er strengt tatt en kvinnes eller en manns bil.

Hva er den beste Porsche 718 Boxster-modellen?

Porsche 718 Boxster Spyder er den desidert beste 718 modellpengene kan kjøpe fordi den kommer med en naturlig aspirert flat 6-sylindret motor som høres fantastisk ut. Boxster Spyder ser også mye kulere ut enn de fleste Boxster-modeller på grunn av en helt separat soft-top-design.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter