BMW 750Li overføring problemer

BMW 750Li

BMW 750Li er en av de fineste luksus sedans på markedet. Det er komfortabelt, luksuriøst, avansert, trygt, romslig og fungerer enestående. Imidlertid, som de fleste BMWs, har denne modellen også flere problemer å håndtere. Men hva er overføringsproblemene med BMW 750Li?

Vanlige overføringsproblemer med BMW 750Li er skiftende forsinkelser, plystrende støy, hopping under akselerasjon, brennende lukt som kommer fra hetten, bilrystelse på veien, overføringsvæskelekkasjer og kontrollmotorlyset som kommer på.

Hva er de vanlige overføringsproblemene med BMW 750Li?

Skiftende forsinkelser

Skiftende forsinkelser er svært vanlige i BMW-modeller. BMW 750Li er ikke et unntak. Så hvis du opplever noen problemer med å skifte gir eller legge merke til intens rykk, er dette et tegn på at du har overføringsproblemer. Du kan også høre clutch knirkende eller oppleve girskift nøling, noe som kan gi deg høy eller lav RPM.

I verste fall kan skiftende forsinkelser føre til at BMW 750Li går i slapp modus og stopper. Hvis du opplever slike problemer, bør du slutte å kjøre, da du kan skade overføringen og motoren ytterligere. Få bilen tauet til bilverkstedet ditt og få problemet løst.

Hoppe under akselerasjon

Et annet vanlig overføringsproblem med BMW 750Li er at akseleratoren blir rykkete. Dette skyldes vanligvis skitne drivstoffinjektorer. Som et resultat fører det til at bilen din mister strømmen når du prøver å akselerere når du er på et stopp eller prøver å kjøre med en viss hastighet. Sørg for å rengjøre de skitne drivstoffinjektorene eller skift ut injektorene hvis de er skadet.

  Jeep Cherokee 2.8 crd problemer

Plystrelyd

Etter hvert som BMW 750Li blir eldre, kan du forvente å høre en plystrelyd. Noen av årsakene til en plystrestøy er sprekker i vakuumgummien eller plastvakuumlinjen, sprukket ventildeksel eller en dårlig CCV. Du kan løse dette problemet ved å få mekanikeren til å utføre en diagnosetest for å identifisere hva som forårsaker problemet, og erstatte den berørte delen.

Bil ristet på veien

Hvis bilen din rister eller vibrerer på veien, er dette et annet tegn på at overføringen din trenger oppmerksomhet. Dessuten kan du enkelt se når problemet er direkte koblet til overføringen når bilen rister eller vibrerer når du kjører sakte eller raskere.

Hvis du har et slikt problem, er det viktig å få din BMW 750Li sjekket før du forverrer problemet. I de fleste tilfeller er risting et resultat av skade fra planetgirsystemet eller et lagerproblem. Få en profesjonell tekniker til å diagnostisere bilen din og løse problemet.

En brennende lukt som kommer fra hetten

Hvis du merker en brennende lukt fra bilen din mens du kjører, er dette en indikasjon på at du har en overføringslekkasje. Den brennende lukten kommer vanligvis fra den ekstremt varme eller lekkende overføringsvæsken. Andre tegn på lekkende transmisjonsvæske er lave overføringsvæskenivåer og overføringslekkasje på bakken under bilen.

Å ha lave væskenivåer i bilen kan føre til alvorlige problemer. Sørg for å få problemet løst slik at væsken ikke lekker lenger. Dessuten bør du fylle transmisjonsvæsken slik at bilen kan fungere optimalt. 

  Vanlige problemer med Fiat Ulysse

Kontroller at motorlyset tennes

Hvis overføringen er defekt eller har problemer, vil bilens datamaskin slå på kontrollmotorlampen. I motsetning til generelle motorproblemer, vil kontrollmotorlampen lyse opp varsellampen for girkassen. Til tross for at dette lyset tennes, er det viktig å besøke en profesjonell mekaniker med riktig diagnostisk skanneverktøy for å bekrefte feilkodene. Dette vil finne problemet og få mekanikeren til å fikse det etter behov.

Lekkasjer av transmisjonsvæske

Selv om overføringslekkasjer ikke er så vanlige som olje- og kjølevæskelekkasjer, kan de også komme opp hvis overføringen din har problemer eller er dårlig. Noen av hovedårsakene til overføring lekkasjer i BMW 750Li er defekte væske linjer, et rom i en pan pakning, ødelagte eller utslitte tetninger, og en feil dreiemoment omformer.

De viktigste tegnene på overføringslekkasjer er en rødbrun eller levende rød væske under bilen din. For å løse dette problemet, må du identifisere årsaken og fikse den. Etterpå må du også bytte ut transmisjonsvæsken.

FAQ

Er BMW N63-motoren pålitelig?

BMW N63-motoren var BMWs første turboladede V8-motor. Den var kraftig, men kom med mange pålitelighetsproblemer. BMW har imidlertid forbedret de nyeste N63-motorene, da de ikke har mange problemer som deres første versjoner. Alt i alt er BMW N63-motoren blant de minst pålitelige BMW-motorene på markedet.

Er det enkelt å fikse en BMW-overføring?

Nei, det er ikke lett. Å fikse en BMW-overføring er ikke bare kostbart, men også dyrt. Det tar timer å fikse overføringen eller gjenoppbygge den. Du må pådra deg en kostnad på mellom $ 1,800 og $ 5,000 for å fikse overføringen på din BMW 750Li. Kostnaden kan til og med være mer avhengig av BMW 750Li-varianten du har.

  Hvem lager BMW-olje?

Etter hvor lenge begynner BMW å ha overføringsproblemer?

Hvis den vedlikeholdes riktig, skal en BMW-overføring vare over 100 000 miles. Likevel kan denne delen begynne å få problemer så tidlig som 50.000 miles hvis den ikke er godt vedlikeholdt. BMW anbefaler å bytte ut transmisjonsvæsken hver 30.000 til 50.000 miles. Dessuten bør du erstatte væsken med en kvalitet.

Har BMW 750Li mange problemer?

Ja, BMW 750Li er en av de minst pålitelige BMW-modellene på markedet. Dette er fordi den er utstyrt med BMW N63-motoren som kommer med massevis av problemer. Noen av de vanligste problemene med BMW 750Li er timing kjede svikt, overflødig olje bruk, rask batteriavløp, drivstoffinjektor feil, og lekkende ventil stammen tetninger.

Bunnlinjen

BMW 750Li er ikke bare en luksuriøs, komfortabel, avansert og prestisjefylt bil, men det er også morsomt å kjøre og lett å håndtere. Likevel kommer det også med flere problemer som brukerne bør vite om. Selvfølgelig er overføringsproblemer en del av disse problemene.

Imidlertid kan de fleste problemene som BMW 750Li kommer med unngås eller reduseres gjennom riktig pleie og vedlikehold.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter