BMW 645ci – Alt du trenger å vite

BMW 645ci

Hvis du vil ha en kraftig, høy ytelse, lett å håndtere, luksuriøs og kraftig gran touring kupé, er BMW 645ci et ideelt alternativ. Imidlertid har denne bilen både gode og dårlige sider som interesserte kjøpere bør vite om før de bruker sine hardt opptjente penger.

I denne artikkelen dykker vi ned i alt du trenger å vite om BMW 645ci 6-serien. BMW 645ci er en 2door coupe som har plass til opptil fire personer. Forbausende nok er det en av nisjebilene opprettet av BMW, det er derfor du ikke bør forvente å se det meste av deres type på veien.

Historien om BMW 645ci 6-serien

BMW 645ci er blant BMW 6-serien grand tourers produsert fra 1976. BMW 6-serien etterfulgte BMW E9 og det er i fjerde generasjon. BMW 645ci ble imidlertid produsert fra 2004 til 2005. Så det har bare to modellår. Begge modellårene kommer med en kupé og kabriolet.

Begge bilene har en naturlig aspirert N62 V-8-motor. Denne motoren er kraftig og fungerer på et høyt nivå. Men det har også noen vanlige BMW-problemer som brukere bør være klar over. 

Funksjoner av BMW 645CI

Utseende

Til tross for at den er nesten 20 år gammel, er 2005 BMW 645ci kupé en nydelig og luksuriøs bil. Denne 2door coupe kommer med en strømlinjeformet og sporty design. I motsetning til de nåværende BMW-modellene som har et stort nyregitter, har denne enheten et lite, men godt designet nyregitter som utfyller kroppen.

Dessuten oser den sporty, men klart definerte kroppen luksus og overflod. Dessuten kommer det med et hardt tak, men med en takluke på toppen. Dette gjør at lys kan komme inn i bilen og gir den en livlig stemning. Interiøret er også godt gjort med førsteklasses materialer som gjør at det skiller seg ut fra konkurrentene.

  BMW ix3 VS Tesla Model Y – Hvilken er bedre?

Noen av de eksepsjonelle funksjonene som BMW 645ci kommer med er skinn sete trim, foran air condition / dual-zone automatisk kontroll, oppvarmet speil, navigasjonssystem, 18-tommers sølv aluminium hjul, vippe glass takluke, Xenon adaptive lykter, og Key fob Remote nøkkelfri oppføring.

Den 2005 BMW 645ci 6-serien 2dr kupé har en wheelbase på 109.4-inches, en lengde på 190.2-inches, en bredde på 73.0-inches, og en høyde på 54.1-inches. I henhold til disse dimensjonene er BMW 645ci en ganske stor bil, nok til å bære en familie på fire.

Prestasjon

Som de fleste BMW-sport eller høyytelsesmodeller, kommer 645ci med både en kupé og en kabriolet. Til tross for kroppstypen har disse bilene samme motor og leverer samme antall hestekrefter.

BMW 645ci leveres med N62-motoren som har en kapasitet på 4,4 liter med V8. I tillegg har den en 6-trinns manuell girkasse og et bakhjulsdriftssystem. Motoren produserer maksimalt 325 hk og 330 lb-ft dreiemoment. Den kan også akselerere fra 0 til 60 på 5,6 sekunder og har en maksimal hastighet på 155 mph.

Når det gjelder ytelse, fungerer BMW 645ci eksepsjonelt bra. I tillegg har den smarte håndtak, og tilbyr sjåføren den ultimate kjøreopplevelsen. Og siden det er et bakhjulsdriftssystem, har denne bilen utmerket trekkraft, noe som betyr at den kan cruise på snø jevnt, i motsetning til en BMW med et FWD-system.

Komfort og lasterom

Når det gjelder komfort, bmw 645ci 6-serien er veldig behagelig som det kommer med store og koselig skinn seter. Den har også hensynsfull benplass og takhøyde, både foran og bak. Bortsett fra å ha en romslig hytte, kommer denne gran touring kupé også med et romslig lasteområde. Den har totalt 13,0 kubikkfot lasterom.

  BMW Z4 VS Supra – hvilken er bedre?

Likevel er det også viktig å merke seg at selv om BMW 645ci er en fire-passasjer bil, kommer den med bare to dører. Men dette påvirker ikke komforten eller plassen.

Drivstoffeffektivitet

Siden BMW 645ci er utstyrt med en 4,4-liters V8-motor, er det en guzzler. Som et resultat er det ikke drivstoffeffektivt sammenlignet med andre BMW-serier, for eksempel 3- og 5-serien. Den har en EPA-vurdering på 15 mpg i byen, 22 mpg på motorveien og til sammen 17 mpg.

Pris

Prismessig er BMW 645ci ganske dyrt, til tross for at den er en gammel modell. Dette er på grunn av high-end funksjoner og teknologiske fremskritt som det følger med. Dessuten er kabrioleten dyrere enn kupéen. Mens BMW 645ci kupé går for omtrent $ 69,900, den konvertible versjonen går for rundt $ 76,900.

FAQ

Hva er de vanlige problemene med BMW 645ci?

BMW 645CI 6-serien kan være en høy ytelse og kraftig bil, men det har også flere problemer som eiere bør se etter. Noen av de vanlige BMW 645ci problemer inkluderer olje lekkasjer, motoren misfire, elektriske feil, tenning spole feil, drivstoff pumpe problemer, kjølevæske rørlekkasje, og mye mer.

Hvis DIN BMW 645ci står overfor en av de ovennevnte problemene, er det best hvis du tar den til nærmeste BMW servicesenter for riktig omsorg og for å unngå å annullere garantien.

  BMW 328i vs 528i - hva er bedre?

Er BMW 645ci en verdig investering?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha en luksuriøs, kraftig og høy ytelse kupé uten å tenke på prisen, er dette en utmerket bil for deg. Men hvis du ønsker en pålitelig, lite vedlikehold og drivstoffeffektiv BMW-modell, er dette ikke kupéen for deg.

Hvor fort går BMW 645ci?

BMW 645ci kan konkurrere med noen av de beste gran touring kupéer på markedet. Dette er fordi det kommer med en utmerket 155 mph som sin topphastighet. Dessuten kan den akselerere fra 0 til 60 på 5,6 sekunder, noe som er enestående.

Bunnlinjen

BMW 645ci kan være en nisjebil, men det er en av de beste gran touring kupéer noensinne laget av BMW. Det er komfortabelt, kraftig, trygt, luksuriøst og med avanserte funksjoner. Bilen er også vakkert designet og er enkel å håndtere. Likevel har den flere problemer som interesserte kjøpere bør være klare til å håndtere, og det er også en av de minst BMW-modellene.

Alt i alt er BMW 645ci en enestående bil som vil gi valuta for pengene. Dessuten kan man velge mellom en kupé eller kabriolet, avhengig av deres smak.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter