BMW E90 elektriske problemer

BMW E90 er en kompakt executive bil med turboladet bensinmotor. Det var den første 3-serien som hadde run-flat dekk og et iDrive-operativsystem. Men som de fleste BMW 3-serie modeller, kommer denne bilen med mange problemer, en av dem er elektriske problemer. Så, hva er de vanligste BMW E90 elektriske problemer?

Vanlige elektriske problemer med BMW E90 er batteriproblemer, defekte ledninger, bilen tar lengre tid å starte, en utblåst sikring, defekt vindusregulator, vindusvisker som går av, xenonlysproblemer og en dårlig dynamo. De fleste av disse elektriske problemene kan avverges gjennom riktig pleie og vedlikehold av bilen.

Hva er de vanligste elektriske problemene med BMW E90?

Batteriproblemer

Det første og vanligste elektriske problemet i BMW 3-serie og E90 er batteriproblemer. Hvis du har et døende eller dødt batteri i bilen din, kan du forvente å ha mange elektriske problemer. Ting som å starte bilen vil være problematisk og rattet låses. For å løse dette problemet må du bytte ut batteriet.

Når du har et dødt eller døende bilbatteri, vil bilen din ha lav effekt som ikke kan drive de fleste elektriske apparater ombord. Dessuten kan det å ha et defekt batteri med korroderte terminaler og kontakter føre til inkonsekvent og upålitelig strøm.  For å løse dette problemet må du rengjøre de korroderte terminalene og kontaktene.

Xenon-lys

BMWs Xenon-lys er kjent for å være lysere og mer holdbare enn halogenpærer. Videre bruker de mindre strøm, noe som gjør dem enda bedre. Men etter å ha dekket over 2,500 lys, kan disse pærene dø eller begynne å være ineffektive. Og siden det er oppgraderte xenon-lyspærer i markedet, kan det bare føre til flere problemer å erstatte dem med de nyeste pærene.

  Vanlige problemer med Renault Captur

En dårlig dynamo

BMW E90s regulator er en viktig del av bilens elektriske system. Dette er fordi den resirkulerer energi som lader bilens batteri når bilen er i bevegelse. Hvis dynamoen på BMW E90 er dårlig, vil du legge merke til ting som en radio som ikke fungerer, svake innvendige lys og sviktende elektriske vinduer.

Feil ledninger

Et annet vanlig elektrisk problem som BMW E90-brukere har klaget over, er feil ledninger. Hvis batteriet, dynamoen og sikringen er i orden, bør du sjekke ledningene og kablene i bilen. Hvis ledningene er skadet eller dårlig utført, vil noen elektriske komponenter ikke få strøm eller nok strøm til å kjøre jevnt. Få mekanikeren til å løse dette problemet. 

Feil vindusregulator

Dette er et vanlig problem i de fleste BMW-modeller. Likevel er det mer utbredt i gamle BMW-modeller enn i de nyere. Dette problemet oppstår fordi kablene inne i vindusregulatorsystemet løsnes. Dette systemet består av remskiver som løsner over tid, noe som gjør at regulatoren ikke fungerer. For å løse dette problemet trenger du en mekaniker for å koble de frittliggende ledningene.

Bilen tar lengre tid å starte

Som nevnt tidligere er BMW E90s store elektriske problemer koblet til batteriet. Så hvis batteriet pakker nok strøm eller hvis det dør, vil det gjøre at bilen tar lengre tid å starte. Du må sjekke batteriets tilstand og endre det hvis mulig.

  Biler som ligner på BMW i3

En utblåst sikring

Bilens sikring er veldig viktig, da den beskytter andre elektriske deler av bilen din. Så hvis sikringen din er feil eller blåst, er dette et alvorlig problem. Sikringer på BMW E90 blåser vanligvis ut på grunn av for mye kraft som trekkes fra kretsen. Bytt alltid ut utblåste sikringer for å sikre at de elektriske delene ikke er i fare i tilfelle for mye strøm.

Problemer med tenning

Tenningsbryteren er en viktig komponent i en bil når den sparker i gang. Derfor, hvis den er skadet eller defekt, bør den byttes ut før den påvirker andre deler av bilen din.

Vindusviskeren går av

Et annet elektrisk problem som BMW E90-brukere har rapportert, er at defekte vindusviskere går av. I andre tilfeller slo vindusviskerne seg på. Dette er et tegn på at du har ledningsproblemer, for eksempel løse eller skadede ledninger. Dessuten kan vindusviskerbryteren også mislykkes og føre til at dette problemet vedvarer.

Faq

Hva gjør en BMW koblingsdør?

Arbeidet til BMW-koblingsdøren er å identifisere følgende signaler og gjøre dem til stede for andre bussbrukere; Elektrisk vindusbryter – høyre bakdør, Elektrisk vindusbryter – passasjerdør foran og Elektrisk vindusbryter – bakdør på førersiden.

Er BMW E90 en pålitelig bil?

Ja, BMW E90 er kanskje ikke en veldig kraftig bil, men det er en veldig pålitelig bil. Dette skyldes at de fleste pålitelighetsbyråer gir den en pålitelighetspoeng over gjennomsnittet, og den registrerer færre problemer enn de fleste BMW-modeller i sin klasse. Det er også billigere å vedlikeholde enn de fleste BMW 3-serie modeller.

  Vanlige problemer med Fiat 124 Spider

Hva er de vanligste elektriske problemene i BMW-modeller?

De fleste BMW-modeller kommer har elektriske problemer. Dette er imidlertid de vanligste elektriske problemene rapportert av BMW-brukere; batteriproblemer, tenningsproblemer, dårlig eller defekt dynamo, blåst sikring, ledningsproblemer og skadede kabler. Så hvis du planlegger å kjøpe en ny eller brukt BMW-modell, kan du forvente å ha en av disse elektriske problemene gjennom årene.

Hvilke andre problemer har BMW E90 bortsett fra elektriske problemer?

BMW E90 kan være en pålitelig sedan, men det kommer også med massevis av problemer å håndtere. Bortsett fra de elektriske problemene, opplever denne bilen også oljelekkasjer, turbofeil, problemer med tennspole, karbonoppbygging, VANOS Solenoid-problemer, drivstoffinjektorfeil og mye mer.

Til tross for at den har mange problemer, kan BMW E90 klokke over 250.000 miles hvis den er godt vedlikeholdt.

Bunnlinjen

Som de fleste BMWer kommer BMW E90 med flere elektriske problemer som bør håndteres i god tid for å unngå eskalering av problemet. Ikke desto mindre er den beste måten å unngå de fleste elektriske problemer ved å sørge for å passe til et pålitelig og kraftig batteri i bilen din. Ta også bilen for vedlikehold slik at problemer som ledningsproblemer og blåste sikringer blir tatt hånd om i god tid.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter