Biler som ligner på BMW i3

BMW i3

BMW i3 er en B-segment, høyt tak hatchback med en litium-ion batteripakke og en valgfri bensinmotor. Derfor er det en lavutslippsbil. Det er også BMWs første masseproduserte nullutslippsbil. Likevel, hvilke biler ligner på BMW i3?

Biler som ligner på BMW i3 er Chevrolet Bolt, Nissan Leaf, Kia Niro, Hyundai Kona Electric og Tesla Model 3. Noen av de vanlige tingene med disse bilene er at de kjører på strøm, mens andre bruker både strøm og gass. Dessuten er disse bilene også kompakte og rimelige, og de fleste av dem har opptil fem passasjerer.

Hvilke biler ligner BMW i3?

Chevrolet Bolt EV

Chevrolet Bolt regnes av mange som den beste ikke-Tesla helelektriske bilen på markedet. Denne helelektriske kombikupéen er rimelig, romslig og morsom å kjøre. Den har også et utmerket utvalg sammenlignet med de fleste av konkurrentene. På toppen av det har den en fin startpris på $ 26,595, som mange av konkurrentene ikke kan matche.

Chevrolet Bolt EV drives av en enkelt 200 hk motor som driver forhjulene og har en EPA-estimert rekkevidde på 259 miles på en enkelt lading. Dette er eksepsjonelt for en så rimelig og liten bil. Dessuten kommer den med DC-hurtigladingsfunksjon som bare tar 30 minutter å lade opp til 100 miles.

Overraskende nok har Bolt EV nok kabin- og lasteplass, noe som gjør den praktisk. Hvis du vil ha en mer avansert bil, kan du velge 2LT-trimmen, som koster $ 29,795. Bolt EV og BMW i3 er begge kompakte og kjører på helelektriske. Imidlertid kan i3 bare dekke opptil 153 miles, og det er dyrere med en basispris på $ 45,445.

  Vanlige problemer med BMW X6 M

Nissan Leaf

Nissan Leaf er en annen utmerket bil som ligner på BMW i3. I likhet med BMW i3 kommer denne bilen med en kort rekkevidde på 200 miles, noe som er litt bedre enn i3, som har en rekkevidde på 153 miles. Det er også kompakt, men mer romslig med mer lasteplass.

Dessverre er denne bilen ikke praktisk å ha i byen, da Nissans CHAdeMO-ladekontakt ikke er kompatibel med alle ladestasjoner. Så med mindre du planlegger å sette opp en ladestasjon hjemme, vil denne bilen være til ulempe for deg. Når det er sagt, er det billigere å vedlikeholde og billig å kjøpe. Basismodellen går for $ 28,895.

Kia Niro

2023 Kia Niro er blant de flotteste subkompakte elbilene på markedet. Den nye designen ser mer tiltalende ut enn BMW i3, Chevy Bolt og til og med Nissan Leaf. I motsetning til de andre bilene på denne listen, går Kia Niro på både gass og elektrisk. Så det er en hybridbil. Dette gjør den mindre effektiv enn de andre bilene.

Utstyrt med en 1.6-liters firesylindret motor som leverer opptil 139 hk og en elektrisk motor, har Kia Niro en basispris på $ 26,000, noe som gjør den til den billigste bilen på denne listen. Merk at batteripakken på 11,1 kWh som denne bilen leveres med, gir omtrent 33 mil elektrisk rekkevidde per lading.

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric er en annen elbil som konkurrerer med BMW i3. Mens begge bilene er kompakte, er Kona EV mer romslig og stilig enn BMW i3. Den kommer også med en bedre rekkevidde, som er 258 miles på full lading, mens i3 bare klarer opptil 153 miles.

  Har BMWs blinklys?

Hyundai Kona EV kommer også med et mer romslig interiør, da det kan være vert for opptil fem personer, mens i3 bare kan være vert for opptil fire personer. I tillegg har KONA electric en fantastisk EPA-rating på 132 MPGE i byen og 108 MPGE på motorveien. Basisprisen for Hyundai Kona Electric er 33.550 dollar.

Tesla Model 3

Tesla står fortsatt som det beste helelektriske merket på markedet. Bortsett fra å ha en fin rekkevidde, er Tesla Model 3 også mer avansert med eksepsjonell ytelse. Den har en enestående rekkevidde på opptil 358 miles. Og hvis du vil ha hastighet og ytelse, kan du velge ytelsestrimmen, som akseler fra 0 til 60 km / t på 3.1 sekunder med en toppfart på 162 mph. 

BMW i3 og Tesla har et luksuriøst interiør med teknologisk avanserte funksjoner. Tesla Model 3 er imidlertid romsligere og har plass til opptil fem passasjerer. Tesla Model 3-basismodellen går for 48.440 dollar.

Faq

Er det verdt å kjøpe BMW i3?

BMW i3 er verdt å kjøpe hvis du ønsker en kompakt bil med null til lave utslipp. I tillegg er denne bilen billigere å vedlikeholde enn vanlige bensindrevne biler. Og hvis du elsker å kjøre rundt i byen, vil denne bilen gjøre arbeidet ditt enkelt når det gjelder manøvrering i trafikk eller parkering.

Hvor lenge varer BMW i3-batteriet?

I gjennomsnitt vil batteriet i BMW i3 vare mellom 3 og 5 år. Dette kan imidlertid endres avhengig av batteritype, værforhold og kjørevaner. Men hvis du vil at batteriet skal vare lenge, må du sørge for å få et holdbart og pålitelig batteri.

  Vanlige problemer med BMW B58-motorer

Hva er hovedproblemene med BMW i3?

Som alle biler står BMW i3 også overfor flere problemer som brukerne bør være oppmerksomme på å håndtere i tide. Unnlatelse av å gjøre det, kan bilen ende opp med å utvikle mer alvorlige problemer. Vanlige BMW i3-problemer er problemer med adaptiv cruisekontroll, elektriske feil og batteriproblemer.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW i3?

Når du sammenligner den med andre BMW-modeller, er BMW i3 billigere å vedlikeholde. Dette er fordi den har færre bevegelige deler, noe som betyr at noen få ting kan gå galt. Likevel bør brukeren forvente å dele med rundt $ 1,173 årlig for vedlikehold.

Sammendrag

Hvis du leter etter en lignende bil som BMW i3, er det flere alternativer å velge mellom,  men det vil avhenge av dine behov, preferanser og budsjett. Alle bilene vi har fremhevet er eksepsjonelle og svært effektive i ytelse.

Tesla Model 3 er den beste elbilen på listen, mens Chevrolet Bolt er den beste totalt sett. Dette er fordi det er billigere å anskaffe og vedlikeholde. Alt i alt er BMW i3 også en fantastisk bil, men med kortere rekkevidde og høye vedlikeholdskostnader.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter