BMW i3 Pålitelighet

Elektrifisering av transportindustrien er et must når vi er på vei mot forferdelig global oppvarming. BMW kunngjorde sin egen elbil, i3, i 2013 for å bekjempe dette problemet. Bilen er en hatchback, men den gir veldig god rekkevidde og kjøreopplevelsen er heller ikke kompromittert.

Oversikt

I3 er en elektrisk bil som har som mål å gi en ICE-biler erstatning. Den har en vekselstrøms elektrisk motor sammenkoblet med et 42 V litium-ion-batteri. Den estimerte rekkevidden til denne bilen kan økes fra 130 km til nesten 253 miles. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph i 7.2 og topphastigheten er 93 mph.

Pålitelighet

Elbiler antas å være de mest pålitelige bilene fordi de ikke har noen bevegelige deler. Disse bilene trenger heller ikke mye oljeing, så det er også en tidsbesparende. Det er imidlertid ikke helt sant, og disse bilene kan være ganske upålitelige hvis bygget ikke er opp til merket.

I3 er en pålitelig bil med for det meste organisasjoner som vurderer den 4 av 5 stjerner. Byggekvaliteten er veldig anstendig, og det er ikke mange problemer. Det er imidlertid fortsatt ikke skuddsikkert og kan koste deg penger i vedlikehold og annen utskifting av deler.

Sikkerhet

Sikkerheten til biler er en viktig ting å diskutere. I3 har blitt vurdert 4 av 5 stjerner av Euro NCAP. Det er ikke den beste BMW-poengsummen, men den er fortsatt bedre enn mange. Passasjersikkerhet er veldig bra, men å være en veldig liten bil, krasjsikkerhet har noen ulemper. Annet enn det er det en veldig trygg bil å kjøre.

  Er en brukt BMW i3 et godt kjøp?

Vedlikehold og reparasjon

Elbiler har ikke mange bevegelige deler, men de trenger fortsatt litt vedlikehold og oljeing. Hvis du vil beholde i3 slik det var første gang, bør du bruke litt penger på vedlikeholdet. Det vil koste deg rundt $ 500 til $ 1,000 per år for ting som motorolje, bremsevæske, tennplugger, etc.

FAQ

Er BMW i3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW i3 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW i3?  

BMW i3 er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en BMW i3  og har den en turbo?    

BMW i3 har 181 hestekrefter og 199 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en elektrisk/ gass med en forskyvning på 0,65 Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI (injeksjon).

Hvilken type hjul harden?  

BMW i3 har 20 X 5,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 x 6 tommers smidd aluminium bakhjul.

Har BMW i3 problemer?

Ifølge noen eiere fører feilen i designet til at kjøretøyets hastighet plutselig faller når batterikapasiteten faller under et visst nivå. Noen eiere opplevde også tap av bremselysene, noe som kan føre til et plutselig fall i hastigheten.

Hvor lenge vil en BMW i3 vare?

I3-batteriet leveres med en 8-års garanti på 100 000 kilometer. Dette er standard for elbiler så små. Det har ikke vært noen rapporter om at i3s går tom for batteristrøm. Tidlig i 2013 finnes biler fortsatt og er høyt verdsatt på det brukte markedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter