Er en brukt BMW i3 et godt kjøp?

Å kjøpe en brukt BMW i3 er absolutt et godt valg. BMW i3 er en liten 5-dørs hatchback, og det er et utmerket valg for å kjøpe et brukt kjøretøy. Bilen avskriver riktig beløp, noe som vil gi deg en fin kjøpesum. En 5 år gammel i3 kan enkelt kjøpes for under $ 20,000 XNUMX.

Fordeler med å kjøpe en brukt i3

Den lille BMW i3 elbilen er en av de beste bilene for byreiser. Den lille bilen krever ikke mye penger for vedlikehold eller drivstoff som elektrisk. Til tross for størrelsen er motoren fortsatt veldig kraftig og lar deg nyte en klassisk BMW-stasjon.

Rask avskrivning

Dette er en av de største grunnene til å kjøpe BMW i3 brukt. Denne bilen har en høy avskrivningsrate, og kan til og med avskrive opptil 60% etter bare 3 år. Selv om dette kan være uheldig for de som eier bilen, er det absolutt en god ting for folk som ønsker å få tak i en bruktmodell.

En 3 år gammel i3 kan enkelt kjøpes hos Edmunds for mindre enn $ 25,000 XNUMX dollar. For denne prisen kan du få en BMW og også oppleve fordelene med en elektrisk bil. Du kan redusere prisen ytterligere ved å finne en eldre bil eller en kilometer til. En 2015-modell kan for eksempel kjøpes for så lite som $ 16,000 XNUMX.

Romslig interiør av høy kvalitet

Interiøret i bilen er en absolutt luksus, og det føles ikke veldig lite på innsiden. Innsiden av i3 er strålende laget og veldig romslig. Bakdørene åpnes på en ukonvensjonell selvmordsdører måte å øke plassen inne ytterligere.

  Er BMW bakhjulsdrevne biler gode i snø?

Interiøret i bilen har mange design. Selv om du ikke vil kunne designe din egen bil hvis du kjøper brukt, er ethvert i3-alternativ laget av kvalitetsmaterialer. Skinnet som brukes i bilen er fullt solbrunt naturlig skinn. Dette skinnet brukes ikke bare på setene, men i hele kjøretøyet, noe som gir en luksusopplevelse for sjåføren og passasjerene.

Hvis vi snakker om bilens bagasjerom, er det også en stor fordel. Hatchback-bilen har en utfoldet bakseteplass på 260 liter, og den kan økes opp til 1100 liter med bakre rad brettet ned. Dette er nok plass til å ta med dagligvarer eller bære stor bagasje.

Bilen har også en typisk stor BMW infotainment system. Frontdisplayet er 10,5 tommer stort, og det har det nyeste BMW-flisgrensesnittet. Du kan enkelt navigere, sjekke batteriet, sjekke funksjoner, velge kjøremodus og bruke Apple CarPlay gjennom denne skjermen.

Sikkerhetsfunksjoner

I3 er absolutt en veldig trygg bil og med veldig gode sikkerhetsnumre. Bilen har blitt testet av IIHS, og fikk gode karakterer. I3 har alle sikkerhetsfunksjonene som BMW vanligvis inkluderer. I3 leveres med standard seks kollisjonsputer og har god whiplash-beskyttelse.

Bilen fikk en god vurdering i kollisjonssikkerhet. Den elektroniske stabilitetskontrollen i bilen lar den ikke gå bort og oppdager bilen når den mister litt fart. Bilen har også et automatisk bremsesystem, kjent som AEB-bremser. Andre funksjoner inkluderer aktiv cruisekontroll, varsel om frontkollisjon, kjørefeltsassistanse og fotgjengerbeskyttelse.

  Porsche mot BMW: Pålitelighet

Pålitelighet

Bilen har gjennomsnittlig pålitelighetspoeng, og den opprettholder en god gjennomgang fra eiere. Tyskproduserte biler anses vanligvis som mye mer pålitelige enn mange andre. I3 regnes som pålitelig på grunn av lite vedlikehold og bedre drivstofføkonomi. Bilen kan spare deg for penger på drivstoff-, vedlikeholds- og reparasjonsregninger.

Trenger lite vedlikehold

Noen biler trenger service hver måned eller etter annenhver måned, eller de trenger ekstrem omsorg for deres oljebehov og reservedeler, noe som koster hundrevis av dollar for hver bil. Heldigvis er i3 vanligvis ganske billig å vedlikeholde. 

BMW i3 er en elektrisk bil, og den trenger ikke omfattende vedlikehold. Det kan trenge litt vedlikehold som utskifting av bremsekloss eller oljeskift, men kostnadene ved å vedlikeholde en elbil er mye lavere enn ICE-biler. Du kan enkelt spare opptil $ 20,000 XNUMX på bare 5 år med å eie bilen.

Elektrisk kjøretøy

Å kjøpe dette kjøretøyet til en billig pris og deretter spare enda mer penger på vedlikehold og drivstoff er en god ting. Du kan bokstavelig talt få alle pengene dine tilbake etter 5 år med å kjøpe en brukt i3 som er i god stand.

Ting du bør unngå

Imidlertid er det visse ting du bør unngå hvis du planlegger å kjøpe i3. Disse tingene er små, men kan fortsatt føre til at du reparerer regninger. Før du kjøper, må du kontrollere følgende:

  • Batteriets helse
  • Lekkasje av drivstoff
  • Bruk bremseklosser
  Beste BMW for en første bil

FAQ

Hvor mange elbiler lager BMW?

BMW lager allerede i3, som er en helelektrisk bil som har vært på markedet i flere år nå. BMW jobber også med å utvide sine i-serie biler, for å inkludere iX eller i4. Det er også allerede noen plug-in hybridbiler som X5 xDrive45e eller 530e Sedan.

Hva er rimelige elbiler?

Elbiler er relativt dyre sammenlignet med vanlige ICE-biler eller hybridbiler, men de sparer deg absolutt penger i det lange løp.

Noen av de rimeligste elbilene er:

  • MINI Cooper SE 2021
  • Nissan Leaf 2021
  • 2021 Hyundai Ionic Elektrisk
  • Chevrolet Bolt EV 2021

Er hatchbacks familiebiler?

Hatchbacks er biler der bagasjeromsdøren åpnes helt oppover. De er vanligvis mindre enn andre sedans eller SUVer, slik at de kan passe inn på en hvilken som helst parkeringsplass. De kan også bære mer bagasje enn sedans hvis setene deres er brettet ned, noe som er en god familiefunksjon. Hatchbacks er designet for å gi maksimal komfort og takhøyde for passasjerene, og alt dette gjør dem til en god familiebil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter