Hva koster BMW-dekkerstatningen?

Kostnaden for en typisk BMW dekk erstatning varierer mellom 50 prosent og 150 prosent dyrere enn dekk erstatning av andre biler. Utskifting av BMW run-flat dekk koster rundt $ 200 – $ 500 per dekk, avhengig av kjøretøyet. X5- og X7-dekk er for eksempel dyrere enn BMW 1-serie dekk.

Hvor mye koster BMW-dekk i gjennomsnitt?

BMWs opererer vanligvis med spesielle flate dekk som er forskjellige fra de de fleste kjøretøy har. Disse spesielle dekkene koster vanligvis en ekstra dollar å kjøpe og erstatte. Reparasjonskostnader for dekk dekkes ikke av BMW, så det kan være lurt å bli informert om prisen på forhånd.

Avhengig av din BMW og størrelsen på dekkene, Goodyear rapporterer at de varierer mellom $ 250 og $ 320 for run-flat dekk og $ 110 – $ 190 for standard. Det utelukker selvfølgelig lønnskostnader, som avhenger av servicestedet du velger. Arbeidskostnader, kombinert med dekkutgifter, kan gå helt opp til $ 600 per dekk eller $ 2,500 for hele bilen.

Hva er fordelen med flate dekk, og hvorfor bruker BMW dem?

BMW har brukt flate dekk en stund, og deres største fordel er det faktum at du ikke trenger å bære rundt et reservedekk på baksiden av kjøretøyet, og du trenger heller ikke et reparasjonssett med deg. Hvis et av dekkene dine går flatt, eller du opplever problemer, kan du kjøre opptil 100 miles med det uten store problemer, før det må løses.

De største ulempene er at de er dyrere og kjører mindre jevnt på veien. Uansett har BMW bestemt seg for at de verdsetter lagringsplass og sikkerhet fremfor kostnader.

  Beste olje for 2006 BMW 325i

Hvordan vet du om BMW-en din trenger nye dekk?

Om du bør endre dekkene til BMW-en din, og når det riktige tidspunktet å gjøre det er, avhenger av en rekke faktorer.

  • Er dekktrinndybden nok, eller har den allerede blitt brukt opp?
  • Alderen på dekkene.
  • Hva været er dekkene for? Kjører du med vinterdekk om sommeren? Du bør endre dem umiddelbart.
  • Typen kjøretøy du kjører.

Din BMWs dekk slitebane dybde

De fleste stater i USA har forskjellige forskrifter om hvor dypt slitebanen på dekkene dine skal være, hvorav det minste er 2/32 av en tomme. Hvis dekkene dine er mindre enn det, må du kjøpe nye så snart som mulig. Hvis du ikke vet hvordan du måler slitebanedybden, ikke vær redd, det er enkle dybdetrinnverktøy tilgjengelig på mange mekaniske butikker og til og med bensinstasjoner.

Eller, hvis du har en vanlig krone i lommen eller lommeboken, trenger du kanskje ikke verktøy likevel. Du kan bruke kronen til å måle dybden på dekkene dine ved å rotere centen slik at Abraham Lincolns hode sikter ned. Deretter legger du den i slitebanen. Hvis du kan se hele hodet fra siden, har vi dårlige nyheter til deg. Du må bytte dekk siden dybden er mindre enn 2/32 av en tomme.

Alderen på dekkene dine

Noen ganger har dekkene dine mye gjenværende slitebanedybde, men føler at de glir oftere enn ikke. Dekkene forverres vanligvis over tid. Hvis et kjøretøy har stått parkert i lang tid og dekkene ikke har rotert på en stund, kan de deformere under trykket på bilens vekt. Vær oppmerksom på å la en profesjonell sjekke gyldigheten av dekkene dine en gang i året, hvis de er 4 år eller eldre.

  Hvorfor avskrives BMWs så raskt?

Hvis du bare vil vite alderen på dekkene dine, er det et firesifret nummer på siden av dekkene dine, som angir produksjonsuken og året. 1119 vil for eksempel bety den 11.

Sesongmessige forskjeller

Avhengig av sesong trenger du vinter- eller sommerdekk. Hvis du bor i et snødekt område, kan det ikke bare være ulovlig å kjøre rundt med sommerdekk, men det er også ekstremt farlig for deg og dine omgivelser.

Sommerdekk har en tendens til å også slite verre under vinterforhold og å samle skade. Det samme gjelder vinterdekk i varmt vær, da de begge er designet for å vare lenger i sitt relative klima.

Din BMW-modell

Hvis du kjører en BMW SUV som X3, X5 eller X7, er du mest sannsynlig også utstyrt med et firehjulsdrevet xDrive-system. Det betyr at materialet, merkevaren og størrelsen på alle dekkene dine skal være det samme som anbefalt av produsenten.

AWD-systemer har en tendens til å slite ned dekk raskere hvis et av de fire dekkene er annerledes enn de andre. Det betyr at hvis du kjører en SUV, må du kanskje bytte alle fire dekkene helt. Mens, hvis du kjører en 1, 2, 3, 5, eller 7-serie BMW luksus sedan, kan du komme unna med å endre bare ett av dekkene dine.

FAQ

Hva er det anbefalte merket av dekk for BMW-biler?

BMW anbefaler å bruke alle de store dekkmerkene, inkludert Dunlop, Pirelli, Goodyear, Michelin, Continental og Bridgestone. Det er viktig å merke seg at hvis du kjører en BMW SUV eller et xDrive-kjøretøy, bør du sørge for å kjøpe det samme merket og modelldekket hvis du bare erstatter ett dekk. Alle fire dekkene dine skal samsvare med materiale, størrelse og merke, spesielt hvis du kjører en AWD BMW.

  Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

Kan du sette vanlige dekk i stedet for typiske flate dekk på en BMW?

Ja, du kan sette vanlige dekk, i stedet for flate dekk på din BMW. De viktigste fordelene med vanlige dekk er at de har en lavere pris, og gir en jevnere tur. Negativene er at de har potensial til å gå flatt, du må bære et reservedekk og et reparasjonssett, og du må bytte dem ut hvis kjøretøyet leies ut.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter