Når endret BMW 3-serien kroppsstil?

BMW 3-serien fikk en komplett redesign i 2019. Den store endringen var plattformen som 3-serien bruker, samt implementering av et bredere spekter av motoralternativer. Den nye BMW 3-serien er litt lengre med 3 inches og har en utvidet wheelbase med 1.6 inches. Den nyere versjonen ser ikke overraskende mer aggressiv ut enn den eldre.

Designforbedringer i BMW 3-serien 2019

BMW 3-serien har alltid vært en målestokk for luksus premium sedans på lavere prisklasse spektrum. I 2019 bestemte BMW seg forå redesigne sin elskede og bestselgende 3-serie litt. Den nye generasjonen ble lansert og avduket på Bilutstillingen i Paris i 2018.

Den nye designen er litt større og gir et mer aggressivt, men glatt utseende til kjøretøyet. Det er ikke mange dramatiske endringer, men det føles moderne og raskt til utseendet. Til tross for at den er større, har den nye BMW 3-serien kastet litt vekt. Den er overraskende lettere med hele 55 kg eller 55 kilo enn den forrige versjonen. Og med en ny forbedring dra coefficient av 0.26, den luksuriøse sedan skiver gjennom luften lett i toppfart.

Utvendige endringer i den nye BMW 3-serien

Frontale endringer

Når det gjelder utsiden, er det noen visuelle endringer som du kan legge merke til med en gang. Bortsett fra å være litt større, bringer den nye BMW 3-serien også inn mer aggressivt utseende. Til å begynne med fronten, den tradisjonelle BMW dobbel nyre grille er større og plassert litt høyere. Ikke bare det, men denne BMW understreker at det er en BMW ved å ytterligere forbedre nyrene med krom  trim stykker.

  Hvordan blande BMW kjølevæske

Standard full-LED front frontlykter er i større vinkel og bli med nyrene på en skarpere, aggressiv måte. Hetten på den nye BMW 3-serien virker større enn noensinne.

Hjulene til den nye modellen er ganske lik den siste. Eikene er plassert på en mye mer separert måte, samt å være tynnere enn de forrige. Frontlyktene er mindre vinklet enn den fremre BMW 3-serien og er mer horisontale i sammenligning.

Endringer på baksiden

Til tross for at fronten er pretty lik den siste, er den bakre delen av BMW 3-serien litt mer dynamisk nå. Med en bredere C-søyle er stammen ganske vinklet oppover og får baksiden til å se mye jevnere ut. Med en mild leppespoiler ser ryggen godt ferdig og stilig ut

De bakre stopplysene er mindre og mer elegante med den milde kurven til ryggspoileren som kommer ut av midten. Ryggen er litt langstrakt, noe som ligner den vakre Lexus RC.

Interiør endringer i den nye BMW 3-serien

Sammenlignet med exterior, er det ikke mange endringer i interiøret. Det samme tri-snakket rattet forblir, så vel som andre symbolske BMW-elementer som iDrive-kontrolleren, den stive skiftpinnen og infotainmentet. Den nyere versjonen føles som om hytta er separertnår det gjelderførerposisjon og passasjerposisjon, siden det ikke er noen lav tynn vegg plassert mellom dem, helt rett til girspaken, som den eldre modellen hadde.

  Hvilken bil avskrives raskere – Mercedes eller BMW?

Den sentrale infotainment har blitt feilplassert fra toppen av dashbordet, og i stedet er den mer sømløst integrert i dashbordet. Det virker som en stor forbedring, da det fortsatt er nær veien, hvor sjåføren skal se under turen, uten å distrahere ham for mye. Andre bemerkelsesverdige endringer i interiøret are at den analoge klyngen har blitt endret med et helt nytt fullt digitalt oppsett.

Motoren til den nye BMW 3-serien G20 / G21

G20 BMW er sedan-versjonen av den nye BMW 3-serien og akkurat som vognen G21, bringer inn mange motoralternativer. Det er are 6-speed manuell tilgjengelige girkasser samt 8-trinns automatikk som ofte foretrekkes.

Bensinmotorer tilgjengelig:

  • 1,5 L B38 l3
  • 2,0 L B48 l4
  • 3,0 L B58 l6
  • 3,0 L S58 l6
  • I tillegg til en bensin turbocharged PHEV 2.0 L B48 l4

Dieselmotorer:

  • 2,0 L B47 l4
  • 3,0 L B57 l6

Bortsett fra alle disse motoralternativene, er det også en plug-in hybridversjon med en l4 turbo pluss en elektrisk motor som introduseres.

Sikkerheten til BMW 3-Series G20 / G21

G20 og G21 scoret begge 5 stjerner av 5 i European New Car Assessment Program (Euro NCAP) med den fantastiske 97% vurderingen for voksne passasjerer og 87% for barnepassasjerer. Bortsett fra det scoret den også 76% for sikkerhetsassistanse og 87% for fotgjenger, som alle er gode score. BMW 3-serien er så trygg som ethvert kjøretøy kan være.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

FAQ

I hvilke versjoner er den nye BMW 3-serien tilgjengelig?

Den nye 2019 – 2020 BMW 3-serien er tilgjengelig i Sport Line, M Sport og SE versjoner. Avhengig avcho-isen din, starter prisene fra rundt $ 49,000 fra det grunnleggende trimnivået Sedan og varierer helt opp til $ 80,000 for M-Sport som er toppen av serien og bringer inn ganske kraftig motor.

Er den nye BMW 3-serien gode biler?

Den nye BMW 3-serien har utrolig responsiv håndtering og gir enorm kjøreglede. BMW 3-serien tilbyr et bredt spekter av motoralternativer som passer til de fleste behov, men hvis du går for luksus sedan, bruke noen ekstra dollar og få større motor, vil du ikke angre jegikke.

Hvilken er den mest pålitelige BMW 3-serien noensinne laget?

Etter år 2000, den mest pålitelige BMW 3-serien er ikke-turbocharged E90 3-serien produsert i 2006. Til tross for at den ikke har den kraftigste motoren, har mange sjåfører rapportert å nå mer than 200,000 miles med dette kjøretøyet.

På den annen side, hvis du er ute etter en BMW som predates 2000, de mest pålitelige er 1993 – 2000 BMW E36 3-serien.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter