Honda fit Elbil pålitelighet

Honda er kjent over hele verden for sine pålitelige og rimelige biler med ekstremt flotte funksjoner. Fit EV er en helelektrisk subcompact bil som er flott for familiebruk. Bilen ble kunngjort i bare noen få stater i USA.

Oversikt

Fit EV ble annonsert i 2010, og produksjonen startet i 2013. Det var en modell av andre generasjon Honda Fit, og den har en estimert rekkevidde på 130 kilometer. Bilen ble lansert i bare ett trimnivå og en farge.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Fit har en usedvanlig god pålitelighetspoengsum på 86, der 57 er den gjennomsnittlige pålitelighetspoengsummen.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. Fit har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og den har fått perfekte resultater fra dem begge. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistent, kollisjonsputer, adaptiv cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Fit er en flott bil, men den er ikke den beste når det gjelder avskrivningsrate, og den svekker seg rundt 54% etter 5 år.

  Cadillac ATS-V Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle reparasjonsbiler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.

Fit har en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 390 årlig, og Fit EV vil ha enda mindre vedlikeholdskostnader enn det.

FAQ

Er Honda Fit EV en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Honda Fit EV er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Fit EV?

Honda Fit EV er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Små stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Honda Fit EV og har den en turbo?

Honda Fit EV har 123 hestekrefter og 189 lb-ft dreiemoment.

Hvilken type hjul har den?

Honda Fit EV har 15 X 5.5 tommers aluminium forhjul og 15 X 5.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter