BMW X1 Pålitelighet

X1 er blant BMW SUV-serien. Dette er en subcompact SUV som tar sikte på å sette mer plass til passasjerer og last. BMW SUVer er kjent for sine kraftige motorer og er konstruert for å ha mer veigrep. Det er en AWD-systemmodell tilgjengelig.

Oversikt

X1 er til stede i bensin, diesel og en hybridmodell. Bensinmotoren varierer fra 1,5 L til 2,0 L turbomotorer, og plug-in hybridmodellen har en 1,5 L motor med et litium-ion-batteri som kan gi 51 miles ren elektrisk kraft.

Pålitelighet

Påliteligheten til SUVer er ofte mindre enn andre sedanformede biler. Dette er fordi SUVer ofte brukes grovere enn sedans. Subcompact SUVene som X1 har imidlertid ikke kapasitet til å brukes på grove overflater.

X1 har vist seg å være en veldig pålitelig bil i sin klasse. SUV har en pålitelighet score på 75 av 100 av J.D Power, som betegnes som en gjennomsnittlig poengsum. Dette er en anstendig vurdering blant kategorien og gir X1 en klar fordel. Folk har gitt sine vurderinger om bilen, og de har rapportert bare noen mindre problemer. 

Sikkerhet

Sikkerhet er en svært viktig faktor i biler. SUV-ene har generelt bedre sikkerhet for passasjerene på grunn av deres høye bakkeklaring, men dette kan være et problem hvis bilen ikke er balansert riktig. BMW har jobbet med sine ingeniører for å gi den beste rollover beskyttelse for bilen. I tillegg til dette er alle de andre standard sikkerhetsfunksjonene også til stede i bilen.

  Er BMW 2.0 turbomotor pålitelig?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdet kan vise seg å være et negativt aspekt av bilen. Den gjennomsnittlige årlige kostnaden for alt forebyggende vedlikehold og reparasjon er rundt $ 900 til $ 1,000. Dette er mye, men det er fortsatt mindre enn andre konkurrenter som Audi Q3 eller Jaguar E-Pace.

FAQ

Er BMW X1 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW X1 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW X1?  

BMW X1 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en BMW X1  og har den en turbo?    

BMW X1 har 228 hestekrefter og 258 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW X1 har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Har BMW X1 problemer?

Det har vært mange klager på X1s 2,0-liters dieselmotor. Hvis tidskjeden klikker, kan det forårsake alvorlig motorskade. Dette krever vanligvis en erstatning av hele motoren.

Hvor lenge vil en BMW X1 vare?

BMW X1 er et pålitelig kjøretøy. Det kan vare mellom 150,000 og 200,00 miles hvis det er riktig vedlikeholdt og drevet nøye. Dette tilsvarer 10-13 års service hvis du kjører 15 000 miles per år.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter