GMC Savana Pålitelighet

Sikkert, en av de mest berømte kommersielle varebilene, Savana er et ganske pålitelig alternativ i sin kategori. Dette har vært i markedet i årevis, og det har god plass til enhver form for bruk. Motoren er kraftig nok med mange av sine gode funksjoner til stede i varebilen.

Oversikt

Det er en av de mest brukte varebilene på grunn av dens evner. Savana leveres med 3 typer motorer fra 2,8 L til den største 6,6 L V8-motoren. Den kan bære 12 passasjerer komfortabelt, og maksimalt 15 passasjerer. GMC har forsøkt å maksimere sikkerhetsforanstaltningene til varebilen.

Pålitelighet

Varebiler kjøpes for å brukes i mange år, det er derfor pålitelighet betyr mest i kommersielle kjøretøy. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Savana har en gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 3,5 av 5,0 x J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for varebiler, og GMC har gjort mye for Savana. Det har prestert veldig bra i kollisjonstester. Den har imidlertid ingen sikkerhetsfunksjoner for førerassistanse. Når det gjelder rollovers, har den en gjennomsnittlig poengsum på 3 av 5 stjerner.

Avskrivningssats

Avskrivning bidrar også til å bedømme påliteligheten til en varebil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Etter 5 år svekkes det rundt 52%.

  GMC Canyon pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Envoy er rundt $ 1,000 av RepairPal, noe som er stort for en varebil.

FAQ

Hvor mange seter er det i GMC Savana?

GMC Savana er en bil med 12 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC Savana  og har den en turbo?    

GMC Savana har 276 hestekrefter og 298 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 4.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

GMC Savana har 16 x 6,5 tommers stål forhjul og 16 x 6,5 tommers stål bakhjul.

Hvor mange miles vil en GMC Savana vare?

GMC Savana kan vare mellom 250.000 og 300.000. Hvis du tar vedlikehold veldig alvorlig, kan det til og med vare lenger. Varebilen kan vare i 17 til 20 år hvis du kjører 25 000 miles per år som den gjennomsnittlige amerikanske sjåføren.

Er GMC Savana det samme som Chevy Express?

GMC Savana van, som er mekanisk identisk med Chevy Express, har GMC Savana van. Begge er laget av General Motors. Derfor gjelder alt jeg har å si om dem begge for begge kjøretøyene.

Hva ligner på  en Mercedes Sprinter van?

  • Ford Transit Cargo Van.
  • Mercedes Benz Sprinter Cargo Van.
  • Freightliner Sprinter.
  • Chevrolet Express Cargo Van.
  • GMC Savana Cargo Van.
  • RAM ProMaster  Cargo Van.
  • Nissan NV2500 Cargo Van.
  Ford Mustang Pålitelighet

Hva er GMC Savana?

GMC Savanas varebiler for last, passasjerer og cutaway er designet for å transportere last og mennesker og utføre store og små jobber. Utvalget av drivlinjer, funksjoner og alternativer som er tilgjengelige, vil oppfylle alle dine krav og overgå dem.

Hva er forskjellen mellom GMC Savana 2500 og 3500?

GMC Savana tilbyr person- og varebiler som 2500- og 3500-modellene. De 2500 kan bære en maksimal nyttelast vekt på 3,234 pounds mens 3500 kan bære en nyttelast vekt på 4,192 pounds. For å holde kostnadene nede, kan du starte med 2500 med mindre du trenger den større varebilen.

Er GMC Savana diesel?

Du kan få det som diesel. Savana er tilgjengelig med bare V8-motorer (to bensin og en diesel), noe som gir den mye trekkraft. General Motors selger også den nesten identiske Chevrolet Express. Disse varebilene er også mindre i størrelse, noe som bidrar til å redusere drivstofforbruket.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter