BMW X2 Pålitelighet

X2 er blant subcompact SUV-klassen av BMW med en mye mer sporty kropp. X2 ligner veldig mye på X1, men X2 er laget for bilentusiaster på grunn av sin bedre kjøredynamikk. Dette har et bakhjulsdriftsystem, og det er et utvalg av xDrive-modell som har et firehjulsdriftsystem.

Oversikt

X2 er tilgjengelig i bensin- og dieselmotorer. Bensinmotoren består av 1,5 L og 2,0 L turbomotorer. M-modellen har også en 2.0 L-motor, men den er mye raskere med sine 302 hestekrefter. Det er også en plug-in hybrid versjon av X2.

Pålitelighet

Når det gjelder de mest pålitelige bilmerkene, kommer BMW veldig lavt på 16 av 37. Dette skyldes hovedsakelig BMWs høyere enn gjennomsnittlige vedlikeholds- og driftskostnader. Annet enn vedlikehold er BMWs imidlertid ganske solide biler med pålitelige deler.

X2 er et eksempel på BMWs forbedrede pålitelighet, at den fikk en 73 score av 100 når det gjelder pålitelighet. Folk har uttrykt sin bekymring for bilen, og ingen av dem er noen store problemer. Totalt sett er folk veldig fornøyd med interiøret og girkassen av førsteklasses kvalitet som er til stede i bilen.

Sikkerhet

Hvis vi bare snakker om sikkerhets- og krasjstyringsfunksjonene til bilen, har X2 en full 5-stjerners vurdering av Euro NCAP. Den har også alle gode rangeringer fra IIHS. BMW har gitt mange sikkerhetsfunksjoner i bilen, og de har også jobbet veldig hardt for å forhindre noen form for rollovers.

  BMW 328i vs. 320i - hvilken er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

BMW-eiere klager bare på en ting, og det er den høye vedlikeholdskostnaden. BMW bruker alle deler på premiumnivå, og bilene deres er konstruert for å være superkomplekse. Annet enn dette viser BMW-forhandlere seg også å være veldig dyre når garantien er utløpt. Likevel er det en pålitelig bil å eie hvis du kan betale for vedlikeholdsregningene.

FAQ

Er BMW X2 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW X2 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW X2?  

BMW X2 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en BMW X2  og har den en turbo?    

BMW X2 har 301 hestekrefter og 331 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW X2 har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Er det verdt å kjøpe BMW X2?

Den 2020 BMW X2 forblir en ny luksusbil, men det trenger litt raffinement. Fjæringen er for stiv for et luksuskjøretøy, og lasterommet er ikke tilstrekkelig. Den har fortsatt en hyggelig kjøreopplevelse takket være den godt sammenkoblede 8-trinns automatgirkassen og 2.0L-motoren.

Er BMW X2 bedre enn X1?

BMW X1 har ingen ytelsesmodell. Hvis du er ute etter SUV funksjonalitet og ytelse, BMW X2 vil være ditt eneste valg. Denne modellen kan skryte av noen imponerende statistikker, inkludert en 0-60 mph tid på bare 4.9 sekunder på grunn av sine kraftige 4-sylindrede twin-turbo-motorer.

  Buick LaCrosse Pålitelighet

Hvor er  BMW X2 laget?

X2 er laget i Regensburg, Tyskland. Den er produsert sammen med X1. Kjøretøyet kan også utstyres med xDrive allhjulsdrift på avanserte modeller som en del av BMW X-familien.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter