BMW 328i vs. 320i – hvilken er bedre?

BMW 320i med en 2.0 L-motor genererer 180 hestekrefter og er rundt 20 prosent billigere enn BMW 328i, som er utstyrt med en 2.0 L motor som topper på 240 hestekrefter. Begge kjøretøyene har muligheten til en 8-gir automatisk og en seks-speed manuell girkasse. Hvis du ikke ønsker kraft, er 320i mer verdifull for prisen.

BMW 320i er en bedre verdi for pengene

Uansett om du går for en 320i eller en 328i, er det lite sannsynlig at det blotte øyet til en tilfeldig person på veien skiller mellom disse to modellene. De har muligheten til å komme med de samme hjulene, fargene og dekorative elementene.

320i er den billigste luksus sedan som BMW produserer, og 328i er en av de mest solgte i serien. Men hvilket er et bedre valg for deg?

Sammenligning av motor og girkasse

Begge disse kjøretøyene er utstyrt med en 2.0 L motor, men 328i er kraftigere enn sin 320i konkurrent. Samtidig har 320i fordelen av å ha en SPORT-modus som kan optimalisere manøvrer, dreie og aggressive svinger under høye hastigheter.

DEN BMW 328i er en klar vinner i kategorien motor sammenligning siden den produserer 258 pound-feet dreiemoment, sammenlignet med 200 pound-feet dreiemoment av BMW 320i. Bare sjåføren kan bestemme om den ekstra kraften er verdt den ekstra prisen.

Begge bilene tilbyr en STEPTRONIC auto-girkasse, samt seks-speed manualen du kan velge mellom. Når du snakker om drivstofføkonomi, er 320i en sikker vinner. Det bringer inn 23 miles per gallon i bytrafikken og 55 miles per gallon på motorveien, mens BMW 328i faller bak med en mpg i hver kategori, noe som gjør det mindre effektivt.

  Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

Prissammenligning

Når du ser på to biler som konkurrerer om pengene dine, bør du huske på hvor mye hver bil koster, og om den høyere prisen på en av dem gir en bedre verdi for kjøperen.  BMW 320i koster i gjennomsnitt mellom $ 34,000 og $ 36,000. Mens BMW 328i selger rundt $ 42,000 XNUMX. Er prisforskjellen verdt det?

Hvis du velger å gå for 320i helt nye, vil du spare i gjennomsnitt rundt $ 5000, sammenlignet med 328i. Hvis du kjøper den forhåndseid, kan du få en avtale som bare er $ 3000 mindre enn prisen på en 328i.

Interiør og funksjoner

Interiøret i begge bilene er veldig likt med lite eller ingen forskjeller. Begge kjøretøyene er utstyrt med den typiske BMW elektriske sete justering for driveren. De har også avansert nøkkelminne, som lar deg huske mer enn en sittestilling for sjåføren.

Begge bilene har samme SensaTec-møbeltrekk på alle setene sine, noe som i stor grad motstår slitasje, farging og de fleste former for skade.

På den annen side er setene til begge kjøretøyene designet for kjøreglede og ikke for lange turer. Mange forbrukere har vurdert dem til å være ganske ubehagelige på begge kjøretøyene.

Den eneste fordelen med å betale noen ekstra grand for å få BMW 328i her er tilgjengeligheten av flere add-on alternativer som skinnende metalliske innlegg, Ash Grain tre interiør, og Dakota originalt skinn, som ikke er tilgjengelig for BMW 320i.

  Hva er BMW Alpina?

Lydsystemet til 320i er et førsteklasses Hi-Fi som går helt opp til 205 watt og fungerer direkte med en HD-radio og en SiriusXM satellittradio. Imidlertid, hvis du er en musikkentusiast, vil BMW 328i sannsynligvis appellere til deg mer, siden den kommer med et litt bedre lydsystem enn 320is Harman Kardon.

Andre fordeler med 328i er litt mer avanserte teknologiske funksjoner som en bedre banebrytende GPS, med en berøringsplate i stedet for en berøringsskjerm som 320i-ene. Begge bilene er utstyrt med en veldig intelligent start-stopp teknologi for å forbedre mpg i byen.

Er BMW 320i eller 328i bedre for deg?

BMW 328i bringer inn noen ekstra funksjoner, men det ser akkurat ut som 320i på utsiden, og de fleste ville bare skille den ved å se på teksten på baksiden. Hvis du er inne på den ekstra kraften og føler deg komfortabel med å bruke noen ekstra tusen for å få den, er 328i det bedre alternativet for deg.

På den annen side bruker 320i ganske enkelt en litt deflatert motor på 328i og får dra nytte av all teknologien den bringer. Hvis du velger 320i xDrive, vil du få en fantastisk all-hjulet-stasjonen luksus sedan for en god pris og en mye bedre kjørelengde per gallon både i bytrafikken og på motorveien.

FAQ

Hvor pålitelig er en BMW 328i?

Pålitelighetsvurderingen til en BMW 328i priser 2,5 av 5, og legger den på 30. plass av totalt 32. En brukt BMW 328i kan tilby en stor rabatt på den opprinnelige prisen, men kan også komme inn med ekstra problemer å fikse, noe som resulterer i større eierkostnader, på grunn av reparasjoner og vedlikehold.

  Hva er BMWs minste bil?

Den gjennomsnittlige reparasjonskostnaden for modellen er $ 750 og varierer avhengig av kjørelengde, alder og problemet du opplever.

Hvor pålitelig er en BMW 320i?

BMW 320i har fått en vurdering på 3 av 5 fra J.D. Power, noe som gjør den litt mer pålitelig enn BMW 328i. Til tross for å være inngangsnivået i luksus sedan markedet, BMW 320i kan vare helt opp til 150,000 eller til og med 200,000 miles hvis betjent og vedlikeholdt riktig.

Har BMW 320i og 328i pakkealternativet xDrive?

Både BMW 320i og BMW 328i tilbyr muligheten til å legge til en xDrive-pakke til kjøretøyet. BMW all-hjulet-stasjonen intelligent system lar deg kjøre trygt i glatte veiforhold og kaldere klima.

Tillegg av BMW xDrive pakken kan være kostbart for noen, men det gir ekstra sikkerhet, samt en raskere akselerasjon fra 0-20 mph, siden dekkene er mindre sannsynlig å spinne uten friksjon når strømmen er riktig distribuert.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter