Mercedes AMG GL63 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den tyske bilprodusenten Mercedes er en av de mest førsteklasses bilene med ekstremt stilige kropper. Mercedes-klassen ble erstattet med GLS-klassen som produserer luksuriøse SUV-er, og AMG-modellene er modeller med høy ytelse med enda raskere motorer.

Oversikt

GL63 er en utøvende SUV som kan brukes i alle slags situasjoner takket være AWD-systemet og kraftig motor. SUV-en drives av en 5,5 L V8 twin-turbo-motor som kan produsere et enormt antall 550 hestekrefter og kan øke hastigheten fra 0 til 60 mph på bare 4,9 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en nøkkelfaktor før du kjøper en bil av hver kjøper fordi den hjelper folk med å bestemme kvaliteten og egenskapene til bilen. Mercedes-biler har vært ganske pålitelige, men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GL63 har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 4 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG GL63 har en god vurdering om sikkerheten, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistanse, nødbremsesystem, fotgjengerdeteksjon, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og AMG GL63 devaluerer rundt 50% etter 5 år, noe som er ganske bra.

  Kan du kjøre Mercedes uten ekstra batteri?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. AMG GL63 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GL63?

Mercedes-Benz GL63 AMG er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Alle hjul

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GL63 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GL63 har 550 hestekrefter og 560 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG GL63?

84,1 kubikkfot ( 2 381 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz GL63 AMG?

21,59 cm (8,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GL63 har 21 X 10 tommers aluminium forhjul og 21 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Hvilken prosentandel av Mercedes er AMG?

Mercedes vil fortsette å produsere AMG-er. AMG-biler står nå for rundt 10% av alt Mercedes-salg etter et rekordstort salgsår i 2017. En av ti nye Mercedes-Benz-modeller vil være AMG, det stemmer.

Hva er en Mercedes G-vogn?

Mercedes-Benz G-klasse er også kjent som Gelandewagen eller «terrengkjøretøy» og er en firehjulsdrevet bil produsert av Magna Steyr (tidligere Steyr-Daimler-Puch), Østerrike, og solgt av Mercedes-Benz. G-Wagons boxy styling er preget av kropps-på-ramme-konstruksjonen.

  Hva er den mest pålitelige 10 år gamle bilen?

Hvorfor er G-Wagon så populær?

Det korte svaret er at de har eksistert siden begynnelsen, selv om det var en utrygg bil å kjøre på veier. Folk trengte dem bare. På grunn av kjendisens popularitet er de et statussymbol.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter