BMW Z4 Pålitelighet

Z4 er en roadster sportsbil av BMW. Denne bilen fokuserer hovedsakelig på de atletiske aspektene ved bilen, og det er derfor den bare har 2 seter. Det er bare to kroppsformer av bilen til stede, den ene er konvertibel og den andre er en kupé. Når det gjelder pålitelighet, er det en ganske pålitelig bil å eie.

Oversikt

Dette er en to-seters bil, og den er hovedsakelig fokusert på ytelsen og ikke på noen form for familiebilers aspekt. Bilen er liten, men den kommer med et stort utvalg av motorer fra en 2,0 L turboladet motor til den massive 3,0 L turboladede M-modellens motor. Bare basismodellen som er til stede i USA kan gå fra 0 til 60 mph på bare 5,4 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en bekymring for mange mennesker før du kjøper BMW-biler eller noen nay luksusbiler. Det er fordi disse bilenes eierkostnader alltid er ganske høye. BMW, selv kommer på 31st av 40 bil merker, som er bare gjennomsnittlig, men fortsatt bedre når det gjelder luksusbiler.

Z4 er imidlertid en ganske pålitelig bil. J.D Power vurderte bilen med en gjennomsnittlig poengsum på 75 av 100, når det gjelder pålitelighet. BMW er kjent for sine holdbare motorer, så B48- eller B58-motorene som brukes i bilen vil heller ikke forårsake noen form for problemer.

Sikkerhet

Strukturell stivhet er alltid en stor bekymring for å kjøpe en kabriolet. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for dette fordi BMW har gjort dette til en av de sikreste konvertible tilstede i markedet. Den fikk en 5-stjerners vurdering når det gjelder sikkerhet fra alle sikkerhetsorganisasjoner.

  BMW ix3 VS Mercedes EQC - hvilken er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for denne sportsbilen er igjen veldig dyre som alle andre BMWs, men dette er hva alle må håndtere hvis de vil ha en luksuriøs sportsbil. Denne bilen trenger rundt $ 800 til $ 900 årlig for alt sitt vanlige eller tidlige vedlikehold.

FAQ

Er BMW Z4 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

BMW Z4 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW Z4?

BMW Z4 er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en BMW Z4 og har den en turbo?

BMW Z4 har 382 hestekrefter og 369 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW Z4?

9,9 kubikkfot ( 0,28 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW Z4 har 18 X 9 tommers aluminium forhjul og 18 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en BMW Z4 vare?

BMWs inkludert Z4 som er godt vedlikeholdt, går ofte 250K til 350K miles, eller mer. Selv om N52-motoren er nyere, er den basert på BMWs innebygde 6 sylindere. Dette betyr at du kan forvente lignende levetid.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter