Mazda CX-5 Pålitelighet

Japanske bilmerker er ofte kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og Mazda er heller ikke unntaket. Mazda CX-5 er en kompakt crossover SUV, som er større enn CX-30 og mindre enn CX-9. CX-5 er enda en pålitelig bil akkurat som mange andre Mazda biler. 

Oversikt

CX-5 har vært i markedet siden 2013, og det er en av de mest solgte SUV-ene til Mazda. Bilen selges i to drivlinjealternativer på 2,0 L I4-motor og 2,5 L I4-motor. Det er også et AWD-alternativ for bilen. Basismodellen kommer i et manuelt girkassesystem, men alle de høyere modellene kommer i et automatisk girkassesystem.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte i pålitelighet, og det har rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. Mazda CX-5 er en flott pålitelig og holdbar bil med en pålitelighet score på 81 av 100 av J.D Power. 

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsvurderinger, utfører Mazda-biler bra, og de krasjer bilene sine regelmessig. Mazda CX5 har også blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og det har fungert veldig bra. NHTSA har vurdert bilen med 5-stjerners. Bortsett fra dette har bilen sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremser, kjørefeltsassistansesystem, etc.

Avskrivningssats

Mazda kjøretøy har ekstraordinær videresalg verdi på grunn av deres utrolige pålitelighet og soliditet. Mazda kjøretøy har en normal devalueringsverdi på rundt 40% etter 5 år. Mazda CX-5 har også god videresalgsverdi med sin avskrivningsrate på 45% etter 5 år.

  Mercedes AMG GLB - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er en stor komponent i påliteligheten til kjøretøy. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo mer er påliteligheten til et kjøretøy. Mazda biler har en normal årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda CX-5 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 447 årlig, med sine flotte kvalitetsdeler som gjør det enda sjeldnere å ha noen større reparasjoner.

FAQ

Er Mazda CX-5 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda CX-5 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mazda CX-5?

Mazda CX-5 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mazda CX-5 og har den en turbo?    

Mazda CX-5 har 187 hestekrefter og 186 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mazda CX-5?

19,05 cm (7,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-5 har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Har Mazda CX-5 mange problemer?

De vanligste problemene med 2016 Mazda CX-5 var bremser, lys, elektriske systemer og motorproblemer. Svikt i LED-lysene på dagtid på 43 000 miles, en sprukket frontrute på 19 000 miles, og for tidlig bremseslitasje på 27 000 kilometer er noen av de vanligste problemene.

Varer Mazda CX-5 lenge?

Mazda CX-5 kan kjøres trygt og vedlikeholdes riktig og vil vare i mellom 200,000 og 250,000 mi. Mazda CX-5 er basert på 25 000 miles per år, og er et slitesterkt, pålitelig kjøretøy. Eiere kan forvente 13 til 17 års service.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter