Ford Taurus pålitelighet

Ford har vært en av de største bilprodusentene i USA, og Taurus var en sedan i full størrelse. Taurus ble introdusert i 1985, og det var en av de mest solgte bilene i USA frem til 1997. Sjette generasjon var den siste av Taurus, og den hadde mange oppgraderinger i løpet av den forrige.

Oversikt

Bilen hadde en 3,5 L EcoBoost-motor som produserte 365 hestekrefter, noe som er veldig raskt for en sedan. Den har også et AWD-system for maksimal jevn tur, og mange andre nødvendige sikkerhets- og interiørfunksjoner. Det ble avviklet i 2018 av Ford, med den hensikt å fokusere på lastebiler og SUV-er.

Pålitelighet

Pålitelighet er en stor faktor, og det er svært viktig å vite påliteligheten og holdbarheten til en bil. Ford er kjent for sine masseproduserte biler, lastebiler og sportsbiler, men det er ikke det mest pålitelige merket. Imidlertid er det fortsatt noen pålitelige biler. Den 2019 Taurus har en pålitelighet score på 83 av 100, noe som er veldig flott.

Sikkerhet

Sikkerhet er enda en faktor i å bedømme påliteligheten til en bil. Ford er vanligvis veldig bra i sikkerhetsaspektet, og det har virkelig gode score i kollisjonstester. Taurus ble også krasjtestet av NHTSA, og det ble belønnet med 5 av 5 stjerner. Videre har den andre sikkerhetsfunksjoner, inkludert kollisjonsputer, blindpunktovervåking, cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Ford er kjent for sin store videresalgsverdi og lavere avskrivningsrate. Taurus er en nedlagt bil, men den har fortsatt god videresalgsverdi. Den 2019 Taurus ville svekke rundt 50% etter 5 år, noe som er veldig bra.

  Ford Fusion hybrid pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er ofte ekstremt viktig, og Ford har et rykte for litt høyere vedlikeholdskostnader enn andre konkurrenter. Taurus har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 700. Kvaliteten på delene er imidlertid flott, så det er bra.

FAQ

Er Ford Taurus en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Taurus er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Ford Taurus?

Ford Taurus er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Ford Taurus  og har den en turbo?    

Ford Taurus har 288 hestekrefter og 254 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Taurus?

20,1 kubikkfot ( 0,569 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Ford Taurus?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Taurus har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Har Ford Taurus mange problemer?

Noen få motorproblemer har blitt rapportert i noen 2013 Ford Taurus-modeller. En periodisk feil i kamakselsynkroniseringsenheten kan føre til at kjøretøyets motor brenner feil mens du kjører på motorveier. De berørte kjøretøyene vil rykke og chug når de akselererer.

Har Ford Taurus overføringsproblemer?

Problem med overføring. Overføringsproblemer har tittelen på det verste Taurus-problemet på bilklager. Dette er basert på mange faktorer som gjennomsnittlig kjørelengde og reparasjonskostnad.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter