Mercedes AMG CLS 63 S – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en ganske pålitelig bilprodusent, og AMG-modellene er deres ytelsesorienterte modeller. CLS-klassen er en 4-dørs sedan S-klasse bil av Mercedes og AMG-modellen er dens høy ytelse oppføring. AMG CLS 63 S er også en 4-dørs luksus sedan.

Oversikt

AMG-modellene er produsert med enda raskere motorer og noen tilleggsfunksjoner. AMG CLS 63 S har en 5,5 L V8 twin-turbo-motor som produserer en kolossal mengde på 577 hestekrefter. Bilen har en eksepsjonell akselerasjon på 0 til 60 mph på bare 3,2 sekunder. Bilen har også et standard AWD-system.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er en ganske viktig faktor før du kjøper et kjøretøy fordi den beskriver vedlikeholdskostnadene, sikkerhetsfunksjonene og avskrivningsraten til bilen. Mercedes har eksistert i årevis, og de produserer noen solide biler, men de er dyre å vedlikeholde akkurat som alle andre luksuriøse tyske bilmerker. AMG CLS63 S er en flott bil og har en vurdering på 9 av 10.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner påvirker også påliteligheten til en bil, og tyske biler har et godt rykte for sine sikkerhetsfunksjoner. Mercedes utfører aktivt kollisjonstester på bilene sine, og de har vist seg å være en av de sikreste bilene. AMG CLS63 S har ikke blitt krasjtestet, men den har sikkerhetsfunksjoner som ABS, stabilitetskontroll, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Å kjøpe en tysk bil er alltid en stor investering for fremtiden fordi de ikke mister verdien når som helst før. Mercedes biler vanligvis avskrive rundt 45% etter 5 år. AMG CLS 63 S avskriver rundt 55% etter 5 år i gjennomsnitt, noe som ikke er så ille.

  Er Porsche Boxster en pålitelig bil?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største bekymringene blant bileiere. Mercedes-biler er alltid ganske solide, og de koster gjennomsnittet sammenlignet med andre tyske oppføringer. AMG CLS63 S koster rundt $ 1,433 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner avhengig av type reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes-AMG CLS63 S en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG CLS63 S er en All Wheel bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG CLS63 S?

Mercedes-AMG CLS63 S er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG CLS63 S og har den en turbo?

Mercedes-AMG CLS63 S har 550 hestekrefter og 531 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG CLS63 S?

15,3 kubikkfot ( 0 433 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG CLS63 S har 19 X 9 tommers aluminium forhjul og 19 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Hvilken motor er i en CLS 63?

AMG 5,5-liters V8-liters biturbo V8-motor er fortsatt den mest effektive serieproduksjonS V8-motoren som er tilgjengelig. Den har en betydelig større kubikkkapasitet enn sine direkte rivaler. CLS 63AMG, vurdert til 410 kW (557 hk), bakhjulsdrift bruker 9,9 liter per 100 km i henhold til NEDC (231g CO2).

Andre ord å nevne om CLS 63:

Trekkraft kontroll, V-8 motorer, keramisk brems pakke, Karbon-keramiske bremser, separate kontroller, luftfjæring, en god daglig driver, syv-speed auto, Distronic Plus, syv-speed automatgir, anti-lock bremser.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter