Mercedes AMG GLA – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. AMG GLA-klassen inkluderer kompakte SUV-er som er mindre enn SUVene i GLS-klassen. I tillegg har AMG-modellene en enda større motor og flere spesifikasjoner sammenlignet med andre GLA-modeller.

Oversikt

AMG GLA er en kompakt SUV som kan brukes i alle slags situasjoner takket være AWD-systemet og kraftig motor. SUV-en drives av en 2.0 L I4 twin-turbo motor som kan produsere en anstendig mengde 375 hestekrefter og kan øke hastigheten fra 0 til 60 mph på bare 4.4 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en nøkkelfaktor før du kjøper en bil av hver kjøper fordi den hjelper folk med å bestemme kvaliteten og egenskapene til bilen. Mercedes-biler har vært ganske pålitelige, men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. AMG GLA har vært ganske holdbar, og den har en pålitelighetsrangering på 73 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG GLA har en god vurdering om sikkerheten, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, kjørefeltsassistanse, nødbremsesystem, fotgjengerdeteksjon, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og AMG GLA devaluerer rundt 55% etter 5 år, noe som er ganske bra.

  Lotus Elise Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. AMG GLA har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLA-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz GLA-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz GLA-klasse?

Mercedes-Benz GLA-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GLA-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GLA har 302 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLA har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer en Mercedes GLA?

Mercedes GLA kan vare i gjennomsnitt 13-17 år med riktig vedlikehold. GLA kan vare fra 200.000 til 250.000 miles før de trenger større reparasjoner. Dette er basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på 15.000.

Er 2022 Mercedes GLA verdt å kjøpe?

Mercedes-Benz GLA luksus subcompact SUV er et godt valg. Du kan leve med det fra dag til dag takket være jevn akselerasjon, drivstofføkonomi og balansert tur. Det er en flott pakke, med et godt designet infotainmentsystem som er intuitive og komfortable seter.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvilken er bedre GLA eller GLC?

GLC er i stand til å produsere 241 hestekrefter og 273 pounds-feet av dreiemoment. Mens GLA kan generere 208 hestekrefter og 258 pounds-feet, GLA er i stand til å generere 208 hestekrefter og 258 pounds-feet av dreiemoment. GLC er også raskere. GLA kan akselerere fra 60 til 100 mph på 7,2 sekunder. Men GLC kan akselerere opptil 60 mph nesten et helt sekund raskere enn GLA. Det tar bare 6,3 sekunder.

Er GLA komfortabel?

Mercedes-Benz GLA kan kjøres enkelt og komfortabelt. En automatisk girkasse er standard, men hvis spenning er målet ditt, kan en BMW X2 være mer tiltalende. GLA er veldig behagelig og gir letthet. Det er også stille og økonomisk effektivt.

Er GLA en crossover eller SUV?

Mercedes-AMGLA er en kompakt crossover SUV. Det er ikke så stort som noen SUV-er, som Honda CRV, Toyota RAV4, Ford Escape, Chevrolet Traverse og Nissan Rogue. Men den er større enn en sedan, så den er klassifisert som en crossover.

Hva er den beste GLA-modellen?

250 e hybrid plug-in hybrid er den mest effektive GLA. Dette kombinerer 1,3-liters bensin med en elektrisk motor for å generere en total utgangseffekt på 215bhp. GLA 250 e er fortsatt bedre for sjåfører som kjører mye. Når batteriet er flatet ut, har GLA 250 E lignende driftskostnader som en vanlig bensinbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter