Hvilken tysk bil er den mest pålitelige

Tyske biler har et navn for ytelse, men mangler noen ganger et godt rykte når det gjelder pålitelighet og vedlikeholdskostnader. Audi, BMW, VW, Porsche, Mercedes-Benz er bare noen få av de tyske navnene. Hvilke er de mest pålitelige? Vel, det avhenger av segmentet du velger. For en liten økonomi bil, VW leder listene, mens, for mellomstore luksus sedans, BMW 3-serien er den klare vinneren.

Tyske biler rangert i pålitelighet i henhold til bilsegmenter

Alle tyske kjøretøy produsert etter 2010 bruker degradable plastdeler i motorene sine, noe som betyr at de gir opp langsiktig pålitelighet for å bekjempe klimaendringer. Selv om dette sinnet er et stort skritt ned, er det et stort skritt mot å gjøre verden til et bedre sted.

Noen bilprodusenter fokuserer på Luxury sedans, andre på hatchbacks og SUVer, så å sammenligne dem allround ville være en generell feil og ville ikke gi oss noen ny innsikt. Vi har delt bilene inn i flere segmenter slik at du kan få en god forståelse av hva du skal se etter, avhengig av hvilken type kjøretøy du leter etter.

Hvilken er den mest pålitelige allround Luxury Sedan?

#1 BMW 3-serien

BMW 3-serien er det nærmeste du kommer den ultimate kjøremaskinen. Det er veldig sporty, mens du fortsatt konkurrerer med alle andre luksuriøse sedans når det gjelder funksjoner, sikkerhet og pålitelighet. Dessuten er det rimelig og har et dynamisk og dyktig chassis. Motorutvalget er det bredeste og mest potente av alle andre tyske produsenter i samme segment.

#2 Mercedes-Benz C klasse W204-gen

  Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Mercedes-Benz C-klassen er et klassisk kjøretøy som hadde en upåklagelig pålitelighetsvurdering for W204-generasjonen til den neste ble utgitt. Da W205 ble levende, var det sviktende sensorer, knirkende interiør og mange andre små problemer som kan gjøre deg gal på bare noen få turer.


Bemerkelsesverdig omtale: Audi A4

Audi A4 deler de fleste av sine motorer med en annen tysk bil, nemlig Volkswagen Golf, som gjør sin drivetrain nær skuddsikker. Og selv om A4 er en noe pålitelig bil med fåmotorer saksøker, krever det ganske mye olje og opplever ofte mindre pakningsproblemer. Vi ville ikke sette det med Mercedes C-klassen og 3-serien.

Den mest pålitelige små økonomibilen for byen

Hvis du tenker på en liten bil for byen, BMW 1-serien,Audi A1, Mercedes A-klasse bør komme til tankene. Men vinneren her er ikke noe annet enn Volkswagen Opp! eller Polo. Begge disse kjøretøyene gir deg mer for mindre.

Selv om det første som kommer til å tenke på når du tenker på en liten bybil er en Mini eller en BMW 1-serie, er disse langt fra de beste, når du inkluderer en Volkswagen i listen. BMW-ene i segmentet opplever ofte problemer med tidsberegningskjeden, mens Up! er nær uforgjengelig.

Snakker om mellomstore kompakte hatchbacks

VW Gålf

Audi A3, Mercedes A-klasse redesign er verdige omtaler her, men de blek i forhold til Volkswagen Golf som er den klare vinneren. Selv om VW Golf og Audi A3 er de samme bilene under panseret, er valget her VW, siden det er mye cheaper enn Audi og gir deg samme ytelse.

  Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene


Disse to bilene vil gi deg de samme feilene når det gjelder motor og funksjoner, men Golf vil koste mye mindre å bli vedlikeholdt, reparert og vedlikeholdt.

Mellomstore Luksus sedan

BMW 5-serien

Ikke bare er BMW 5-serien det vakreste valget her, men det er også det mest pålitelige. Dette kjøretøyet gir deg alt du trenger på en styling måte. Med et bredt motor utvalg og full av komfortable funksjoner, er 5-serien like pålitelig som en BMW 3-Series, som er BMWs bestselger kjøretøy av en grunn.

Luksus-SUV i mellomstor størrelse

Porsche Macan

Porsche Macan er et flott 4×4 kjøretøy som har dynamisk sport evner og ikke bryte så lett som det ser ut. Sammenlignet med X7 og G-klassen av henholdsvis BMW ogd Mercedes, er den litt mer pålitelig, men kommer også til en høyere pris.

På den annen side er Mercedes GLE en av de mest pålitelige kjøretøyene hentet ut av tyske produsenter, men vi kan trygt merke den som en stor SUV, der den helt klart er vinneren.

Luksus-SUV i full størrelse

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE har blitt merket som en av de mest pålitelige luksus-SUVene i full størrelse, med bare 17 prosent av de testede bilene som har noen feil i drivverket eller de innovative funksjonene, mens andre tyske biler i segmentet opplevde litt over 20 prosent.

Videre blir den størsteity av disse bilene som er testet og opplever mindre feil umiddelbart reparert og sendt tilbake til markedet.

Audi Q7

Du har en tendens til å møte mer Audi Q7 på veien enn noen annen Luksus SUV i full størrelse i de fleste land. Årsaken til det er not bare deres stilige utseende og litt billigere pris, men det faktum at de er mye mer pålitelige enn de fleste.

  Hvordan bestemmer jeg hvilken bil jeg skal kjøpe?

Q7 er lett den mest pålitelige bilen i Full-size Luxury SUV-segmentet på denne listen.

FAQ

Hvilken er den raskeste tyske bilen påforbrukermaket som du kan kjøpe?

En Porsche 911 GT2 RS 991 kan nå fra 0 til 62 miles i timen på bare 2,5 sekunder, men gir deg ingen komfort overhodet. BMW M3, BMW M8 og M5 Konkurranse kan alle gi deg under 4 sekunder for en tid å nå fra 0 til 62 miles per time. BMW-konkurransen når til og med 62 mph på bare 3.0 sekunder, noe som gjør den til en av de raskeste kjøretøyene på planeten.

Hvilke er de dyreste å vedlikeholde tyske biler?

Alle tyske biler er dyre å vedlikeholde, sammenlignet med de fleste bilermed unntak av Volkswagen og Opel. Audis, Mercedes, Porsche og BMW topper alle listene når det gjelder utgifter når du snakker om reparasjoner, service og generelt vedlikehold. BMW er den dyreste å opprettholde av de tre med devanligstereparasjonene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter